Skocz do zawartości

Sezon 2025/26 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, barcalover napisał(a):

70% sezonu regularnego już za nami, teraz ostatnia prosta i tzw. "silly season":

2 zestawienia temu byles #11, a dzisiaj #4? Imponujace.

Nie podoba mi sie jak @Dig sie zbliza... jedyna nadzieja, ze ma jeszcze mecze do odrobienia, wiec srednie spadna.

Z drugiej strony mam kilku zlamasow, wiec moze czas klepnac jakis trejdzik?

28 minut temu, wiLQ napisał(a):

2 zestawienia temu byles #11, a dzisiaj #4? Imponujace.

Dzięki, szkoda, że już drugi sezon z rzędu imponująco walczę o uniknięcie spadku w tej lidze, a nie o mistrzostwo. Ale cóż, walczy się o to, co jest w zasięgu.

28 minut temu, wiLQ napisał(a):

Nie podoba mi sie jak @Dig sie zbliza... jedyna nadzieja, ze ma jeszcze mecze do odrobienia, wiec srednie spadna.

No właśnie, z czego to wynika, bo nie miałem zbytnio czasu obserwować Waszej dwójki przy swoich próbach dojścia do ok. 75 punktów roto.

Godzinę temu, barcalover napisał(a):

No właśnie, z czego to wynika, bo nie miałem zbytnio czasu obserwować Waszej dwójki przy swoich próbach dojścia do ok. 75 punktów roto.

U mnie troche opuszczone mecze [Flagg, Aldama, Lauri w kratke], a troche bledne decyzje Fasowe wokol trade deadline [trzeba bylo zostawic grupe Podziemski, Huff, Filipowski].

Co godne wzmianki raczej stracilem na wymianie z Mikowal83 bo KPJ > Chet, a jeszcze dorzucilem VJa....
ale przynajmniej wiadomo, ze @dannygd i @goozman nie potrafia oceniac wymian bo wg nich to byl rabunek w moja strone 😜

wydaje mi się, że gdyby nie kontuzja Giannisa, która przyczyniła się do podbicia cyferek KPJ to byłby rabunek, w tej chwili wygląda to na równy deal (raczej 1:1 bym go nie rozpatrywał, miejsce po VJu też uzupełniłeś)

a co do sensowności Twoich ruchów wokół trade deadline zgłaszałem wątpliwości nawet na forum :) 

niemniej faktycznie przyznaję - w tym sezonie do oceniania wartości grajków faktycznie papierów nie mam, wywaliłem już cała masę gostków, którzy teraz by mi się przydali a przed sezonem spodziewałem się od swojego zespołu przynajmniej +10 pkt roto za same % a taki Giddey np robi mi za mini Westbrooka mordując po cichutku FT. więc jakby ktoś był zainteresowany to jednak on (+ Naji Marshall) a nie Pritchard do wyjęcia za jakąś kombinację steali, bloków i FT. 

Edytowane przez goozman