Skocz do zawartości

Sezon 2025/26 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
W dniu 2.12.2025 o 22:48, Mikowal83 napisał(a):

Szukam asyst i punktów przy przyzwoitym albo dobrym FG. Mogę oddać trochę zbiórek i bloków. Holmgren/Clingan anyone?

Zainteresowanych zapraszam do negocjacji.

Nie zdążyłem odpowiedzieć (za dużo w robocie), ale to co tu sie wydarzyło...

1hjOTuJ.png

...wbiło mnie w fotel.  Zarówno sami gracze biorący w tej wymianie, jak i to jacy GMowie to klepnęli... 

Jest tu ktoś, kto wierzy w FG53% (43,5 kariery) i 3 3p na 56% (36 kariery) u KPJ do końca sezonu? Do tego VJE po dobrym początku i grze "bez obrońców" od miesiąca rzuca na 39%.. 

Chyba musze wypić drinka mocnego ;)

3Wqi3kP.jpeg

Odpowiedz prosta. Potrzebuje punktów asyst i steali (przyzwoite fg też by się przydało). Uważam że KPJ to spokojnie grajek na top 50-75 a VJ top75-100. Giannis kontuzjowany. VJ dopiero wraca po kontuzji. Holmgren wcale nie szaleje bo za ostatni miesiąc jest top 70 mimo kontuzji Hartensteina.

Żałuję tylko że wcześniej wyjebalem KPJ bo musiałem nadrabiać sloty i wciąż nadrabiam. Miałem nadzieję że go odzyskam z FA bo raz już tak mi się udało w tym sezonie ale za drugim razem wilq jako jedyny mnie uprzedził dając za niego 15$.

Propozycja była moja. Była jeszcze wersja z Podziemskim ale nie miałem miejsca na 2 dodatkowych graczy. 

Nie wierzę w takie FG KPJ jak teraz ale jego punkty asysty i steale są mi potrzebne. Bardziej niż dobre GG trochę zbiórek i bloki Holmgrena który nie zachwyca.

Miałem obawy że Rollins go całkiem wygryzie ale widać że ładnie koegzystują a nieobecność Giannisa przez miesiąc też zrobi swoje. 

Każdy ma prawo zawetować więc the power is yours jak mówił kapitan planeta (nie ten nasz 😛 )

46 minut temu, dannygd napisał(a):

Nie zdążyłem odpowiedzieć (za dużo w robocie), ale to co tu sie wydarzyło...

Od poczatku sezonu szukam wysokiego, a Mikowal83 ma nadmiar wysokich i potrzebuje niskiego, wiec sie dogadalismy.
Pierwsza wymiana w tej lidze!

48 minut temu, dannygd napisał(a):

Jest tu ktoś, kto wierzy w FG53% (43,5 kariery) i 3 3p na 56% (36 kariery) u KPJ do końca sezonu? 

Przeciez gdyby to utrzymal bylby w czolowce ligi i znacznie wyzej od Cheta. Ale pod nieobecnosc Giannisa szaleje.

W zwiazku z tym prosba do@Tecu i @dannygd byscie napisali jakie macie projekcje na trojke z wymiany bo to bedzie jakis konkret w dyskusji.

51 minut temu, Tecu napisał(a):

Czy to jest ten moment, kiedy komisz powinien przypomnieć zasady veta? 🤔

12 minut temu, Tecu napisał(a):

Nie mam żadnych.

Zwyczajnie zwróciłem uwagę, że dobrze by było gdyby komisz przypomniał jakie mamy zasady veta.

To pytanie 16 regulaminu.

27 minut temu, mac napisał(a):

Gratki wilqu jak widze ze narzekales na wysokich a tu 11pktow z blokow, i to z FA chyba?

Wciaz na nich narzekam bo to fatamorgana z tymczasowego Gafforda.

28 minut temu, mac napisał(a):

Po tej wymianie to juz smialo mozna gratulowac kolejnego tytul.

To chyba mocno niedoceniasz druzyny Diga.

W dniu 4.12.2025 o 14:29, barcalover napisał(a):

25% sezonu już za nami. Tak to się prezentuje na średnich:

Screenshot-2025-12-04-at-14-28-51.png

Czemu Wilson jest 3 na rowni z London, skoro jeden ma 84 a drugi 77 ?

Tak czy siak, tez mocne gratki dla Wilsona, bo gra bez Wemby. Moze jednak pomysl z dwoma superstarami sie broni, chociaz lepiej by bylo Jok + SGA (bo Ci to ironmani)

3 godziny temu, mac napisał(a):

Czemu Wilson jest 3 na rowni z London, skoro jeden ma 84 a drugi 77 ?

Tak czy siak, tez mocne gratki dla Wilsona, bo gra bez Wemby. Moze jednak pomysl z dwoma superstarami sie broni, chociaz lepiej by bylo Jok + SGA (bo Ci to ironmani)

Mój błąd, bo miejsca są skopiowane z tabeli totali na Yahoo i widocznie wtedy były 2 drużyny na 3, a nie zmieniałem tej kolejności.

8 godzin temu, Mikowal83 napisał(a):

Każdy ma prawo zawetować więc the power is yours jak mówił kapitan planeta (nie ten nasz 😛 )

Michał Ty zawsze miałeś niestandardowe podejście do wymian i ryzyka (z różnym szczęściem), ale naprawdę nie widziałeś w całej lidze innych PG z PTS/AST/STL i FG żeby pójść we FAsa za Holmgrena (nawet jeśli ten miałby sie połamać za 3 dni)? 

I tu nie chodzi o veto, to nie 3 liga, po prostu nie mogę sie nadziwić ile farta ma wiLQ... normlanie prezent do buta na Mikołaja dostał, bo co by teraz nie napisałem, to na 100% nawet by mu do głowy nie przyszło, żeby taki deal mógł przejść. Niemniej życzę Ci spełnienia tych top 50 i 75, bo abstrahujac od dealu Giannisa to raczej finalnie będzie bliżej +50 miejsc, a Chet o ile nie złapie kontuzji to mimo blowoutów i gry po 20-25 min w nich, to raczej niżej top 40-50 nie spadnie.

8 godzin temu, wiLQ napisał(a):

byscie napisali jakie macie projekcje na trojke z wymiany bo to bedzie jakis konkret w dyskusji.

ja chętnie Twojej posłucham 😜

8 godzin temu, mac napisał(a):

Po tej wymianie to juz smialo mozna gratulowac kolejnego tytul.

+1, może chociaż zjinxujemy Cię @wiLQ 😜 

ja tu widzę jakąś psychologię plemienną, jest szaman, jest zafascynowany nim, kombinujący jak kuń pod górę z czarami fan i ten fan podstawia temu szamanowi na tacy danie, takie żeby szaman był ukontentowany a zarazem by się ten fan nie poparzył i żeby reszta z plemnienia się nie porzygała. niby sie to broni ale smrodek spalenizny się nad tym unosi