Skocz do zawartości

Sezon 2025/26 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, Mikowal83 napisał(a):

Kurde a myślałem żeby dać 30$ ale uznałem że pierwszego dnia sezonu wydawać 1/3 hajsu to za dużo zwłaszcza że mimo wszystko obniży loty jak wróci herro. Dałem 20$. Mimo wszystko żałuję. Gratki @wiLQ

Sie okaze czy to dobre pobranie, ale pierwszy mecz intrygujacy.
A jeszcze to aresztowanie Roziera wlasciwie odbiera mu konkurencje...
Oby sie oplacilo bo rano sam siebie przebilem z poczatkowych 15$ ;-]

W dniu 14.10.2025 o 01:51, dannygd napisał(a):

Może tym razem, szczęście się uśmiechnie do moich graczy?

Chyba jednak fatum, Jednej nocy 2 najlepszych graczy out. Pierwszy miał już MRI, ale nawet wyniku nie zdradzają, o drugim w ogóle nie piszą... Do tego Lively i Suggs...  Czyżbym skończył sezon zanim się zaczął na dobre?

10 godzin temu, dannygd napisał(a):

Chyba jednak fatum, Jednej nocy 2 najlepszych graczy out. Pierwszy miał już MRI, ale nawet wyniku nie zdradzają, o drugim w ogóle nie piszą... Do tego Lively i Suggs...  Czyżbym skończył sezon zanim się zaczął na dobre?

Tak to wyglada, ale z drugiej strony nie do konca jest to pech...

W dniu 13.10.2025 o 11:20, wiLQ napisał(a):

Kluczowe pytanie, czy AD z nadwaga nie bedzie bardziej lamliwy niz zwykle?

51 minut temu, wiLQ napisał(a):

Jak sie trzymasz @barcalover ? Nadeszly juz chwile zwatpienia, ze to nie ten sezon?

Tak, to nie ten sezon, znów trzeba się będzie bić o utrzymanie. A szkoda, bo ten trzon wydawał się być naprawdę super - LaMelo, Edwards, Garland, Duren, Walker, Miller, Jabari, Ingram, Herb i Reid! :) Jutro wrzucę średnie, żeby uwiecznić ten smutek. Tym bardziej szkoda, że w pozostałych moich ligach w zasadzie wszędzie idzie mi bardzo solidnie póki co. 

1 minutę temu, barcalover napisał(a):

Tak, to nie ten sezon, znów trzeba się będzie bić o utrzymanie. A szkoda, bo ten trzon wydawał się być naprawdę super - LaMelo, Edwards, Garland, Duren, Walker, Miller, Jabari, Ingram, Herb i Reid! :)

Lacze sie w bolu bo stworzylem czesciowo podobny trzon w innej lidze... z podobnymi skutkami ;->

Ale w sumie jest to niesamowite, ze po drafcie obaj widzielismy ta druzyne w czolowce, a po ledwo 2 tygodniach rozgrywek juz drastycznie trzebaby obnizyc oczekiwania.

1 minutę temu, barcalover napisał(a):

Jutro wrzucę średnie, żeby uwiecznić ten smutek.

Nie ma potrzeby... zreszta za dobrze w nich wyglada @Dig ;->

A wlasnie, gdzie sprawdzasz srednie bez ninjy?

16 godzin temu, barcalover napisał(a):

Jak peszek to peszek... Kessler season ending injury :( 

Ano, wspolczucia. Tytul pierwszego out for season dla dobrego gracza to nie jest cos co sie chce zdobywac, ale zawsze jakis jest.

Odnosnie tabeli to nam sie powoli tworzy tier topowy z Red Panthers i London Supersonics oraz tier trudne okolicznosci z Big Bada Boom, Ball Lovin Criminals, Daylight Lobbery, Timberwolves.

Wiadomo, ze sezon mlody, wiec wszystko sie moze zmienic, ale im dluzej w las tym trudniej...
Dlatego zachecam do wymian, wciaz kupie statsy wysokie najlepiej od centra!

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj byla piekna walka o Johna Collinsa na waiverze!

Ustawilo sie 6 chetnych a zadecydowal... waiver priority bo bid 30$ zlozylo 2 z nich ;-]

U mnie cieszy powrot do gry Cobiego White, ale na ten moment mam ochote wystawiac 13 zawodnikow co jest szalenstwem, wiec wyslijcie pomoc...

W dniu 5.11.2025 o 10:16, barcalover napisał(a):

Pierwsze 2 tygodnie, czyli niecałe 10% sezonu regularnego już za nami. Oto tabelka na średnich:

https://i.ibb.co/zTN27zPd/Screenshot-2025-11-05-at-10-14-43.png

Screenshot-2025-11-05-at-10-14-43.png

4 tygodnie, niemal 1/5 sezonu za nami, więc wrzucam kolejną tabelkę na średnich:

Screenshot-2025-11-19-at-10-09-23.png

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.