Skocz do zawartości

[2048] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Pablo81 napisał(a):

@Cichy dałoby radę wrzucić plik Excel z draftem, tylko z graczami z tego draftu, nie z całej ligi i kolumną ovr. W robocie lepiej mi się sprawdza, a tam mogę tylko z telefonu. Dziękuję :)

łap

only_draft_preview_2049.xls

Godzinę temu, Sylvinho. napisał(a):

Elfrid Payton zostaje w Toronto. 

Payton zostanie w Toronto jak do konca finalow znajdziesz brakujace 4 176 714 (oraz nieco ponad 1 600 000 na zapewnienie kasy na brakujacych 5 graczy) w salary;)

16 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Ale przecież podczas offseason można przekraczać jak dobrze pamiętam.

Tak. Wirtualnymi birdami. Ale nie z własnej woli kontaktami. 

Jedyna sytuacja w jakiej mozna wejsc w offseason powyżej capu to tak jak kiedyś bylo np w Cavs kiedy @eMeSwchodził w offseason z dłuższymi kontraktami (a nie przedluzal je chwile wczesniej).

z takiego samego powodu nie mozna w trakcie offseason w fa oferować wiecej niz ma sie do 80 mln z jakiego w trakcie sezonu i po nie mozna miec powyżej 80... chyba ze z powodu błędu komiszy.

Edytowane przez Cichy

1 godzinę temu, Cichy napisał(a):

Tak. Wirtualnymi birdami. Ale nie z własnej woli kontaktami. 

Jedyna sytuacja w jakiej mozna wejsc w offseason powyżej capu to tak jak kiedyś bylo np w Cavs kiedy @eMeSwchodził w offseason z dłuższymi kontraktami (a nie przedluzal je chwile wczesniej).

z takiego samego powodu nie mozna w trakcie offseason w fa oferować wiecej niz ma sie do 80 mln z jakiego w trakcie sezonu i po nie mozna miec powyżej 80... chyba ze z powodu błędu komiszy.

Ok, miałem w głowie sytuacje Cavs i myślałem że dlatego właśnie można :)

5 minut temu, julekstep napisał(a):

@Sylvinho. sorry za wprowadzenie w błąd w PMie w takim razie!

było nie awansować do finału to pewnie by ludzie oko przymknęli! jesteś ofiarą swojego sukcesu

a poważnie to ja się boję że brak tego przedłużenia może wyjść na lepsze Raps.... ehh :P 

To może w ramach odkupienia machniesz simke?