Cichy Opublikowano Sobota o 20:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:15 Memphis, sciagnie wszytskich za minima i zabraknie im i tak na vassela:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Sobota o 20:18 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:18 3 minuty temu, Cichy napisał(a): Memphis, sciagnie wszytskich za minima i zabraknie im i tak na vassela:D XD Podpisze 4 za minimum i w ostatnim etapie będę mieć 6mln cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Sobota o 20:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:23 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): E tam. Chłop jest na poziomie Poeltla. W obronie jako center wartość taka jak gracze, którzy nie dostali jeszcze nawet minimum. Ciężko grywalny jako center, a jako PF za mało mobilny. Ma świetną zbiórkę + rewelacyjną siłę i całkiem sporo potencjału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Sobota o 20:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:23 @kuba2419 popraw tego Goge, bo tam jest 28mln zamiast 2.8mln xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 20:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:27 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ma świetną zbiórkę + rewelacyjną siłę i całkiem sporo potencjału. Do Stewarta czy Okongwu mu jednak trochę brakuje moim zdaniem. Steal tak, ale czy banker do 10+ to bym polemizował. @julekstep chyba koniec Nikt nie dał ofertowi Stanleyowi, więc nie ma przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Sobota o 20:38 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:38 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Do Stewarta czy Okongwu mu jednak trochę brakuje moim zdaniem. Steal tak, ale czy banker do 10+ to bym polemizował. PostD O -67 W - 82 Blok 83 - 65 Zbiórka 85 78 -88 85 Siła 77 - 97. Potencjał ten sam. Mając do wyboru obydwu, chyba wziąłbym Wisemana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Sobota o 20:38 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:38 stanley johnson to nie przebicie wiec chyba konczym? ostatnie przebicie to Campazzo Ice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 20:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 Teraz, Cichy napisał(a): stanley johnson to nie przebicie wiec chyba konczym? ostatnie przebicie to Campazzo Ice? Byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Sobota o 20:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 Teraz, Pablo81 napisał(a): PostD O -67 W - 82 Blok 83 - 65 Zbiórka 85 78 -88 85 Siła 77 - 97. Potencjał ten sam. Mając do wyboru obydwu, chyba wziąłbym Wisemana. pewnie predzej czy pozniej trafi do Ciebie, w jakiejs wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:39 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Byłem pierwszy nie ja byłem pierwszy -> w odpowiednim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Sobota o 20:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Byłem pierwszy nie zauwazylem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:40 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:40 Teraz, Ice23 napisał(a): pewnie predzej czy pozniej trafi do Ciebie, w jakiejs wymianie jeden i drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Sobota o 20:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:40 Teraz, Ice23 napisał(a): pewnie predzej czy pozniej trafi do Ciebie, w jakiejs wymianie Mam parę Claxton - Edey, więc chyba nie. Chociaż kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 20:41 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:41 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie ja byłem pierwszy -> w odpowiednim temacie Przecież wcześniej Cię oznaczyłem, zanim napisałeś koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:45 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:45 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież wcześniej Cię oznaczyłem, zanim napisałeś koniec Nope, zdazylem nawet do tego tematu przejsc i nic nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 20:48 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:48 Teraz, julekstep napisał(a): Nope, zdazylem nawet do tego tematu przejsc i nic nie bylo To chyba coś Ci internet szwankuje, bo napisałem post ( który niestety się połączył i nie dowodów po za Twoim powiadomieniem ) zaraz po tym jak było 5 minut od oferty Stanleya Johnsona. A Ty dopiero DWIE MINUTY PÓŹNIEJ Byłem pierwszy. To zapowiedź tego co czeka Nas w nadchodzącym sezonie, gdy najlepsze ofensywne trio ligi Trae - Lavine - Beal rozniesie Was w pył. AUUUU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:50 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:50 (edytowane) 30 minut temu, MarcusCamby napisał(a): To zapowiedź tego co czeka Nas w nadchodzącym sezonie, gdy najlepsze ofensywne trio ligi Trae - Lavine - Beal rozniesie Was w pył. AUUUU!!! All starzy z Blazers vibes brak ofert w etapie: @Qcin_69 @geniuz @SzuLcU @piotreksuper Edytowane Sobota o 21:19 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Sobota o 21:02 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:02 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): To chyba coś Ci internet szwankuje, bo napisałem post ( który niestety się połączył i nie dowodów po za Twoim powiadomieniem ) zaraz po tym jak było 5 minut od oferty Stanleya Johnsona. A Ty dopiero DWIE MINUTY PÓŹNIEJ Byłem pierwszy. To zapowiedź tego co czeka Nas w nadchodzącym sezonie, gdy najlepsze ofensywne trio ligi Trae - Lavine - Beal rozniesie Was w pył. AUUUU!!! Hali Harden Embiid anybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 21:04 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:04 Teraz, Reikai napisał(a): Hali Harden Embiid anybody? Na "anybody" to już chyba pieniędzy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 21:06 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:06 2 godziny temu, Ashigaru napisał(a): Bucks Kai Jones - min Jabari Walker - min Tyler Smith - min ostatnia oferta ponad CAP (nieważna) Godzinę temu, Sylvinho. napisał(a): Toronto Raptors 1. Greg Monroe MLE 2. Juancho Hernangomez - LLE 3. Jonathan Isaac - min 4. Marcus Smart - min oferty 3 i 4 ponad CAP (o jak mi przykro ) W dniu 10.10.2025 o 08:43, Roger napisał(a): Dallas Mavericks -$18 582 000 1. Alex Len - min. 2. Robin Lopez - min. 3. Omer Asik - min. 4. Tre Jones - min. 5. Al-Faruq Aminu - min. 6. Facundo Campazzo - min. Tre Jones już podpisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi