Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): I gdzie w tej wrzutce z PW jest potwierdzenie dealu? Może mi ktoś to podkreślić ten fragment? ja już nie mam , @Szulim może potwierdzić ale było coś w stylu z jego strony " wrzuć deal to potwierdzę" 11 minut temu, ignazz napisał(a): Ba. Teraz na miejscu GM był uważnie raczej nie robił z Tobą deala zakładając że się zemścisz i złośliwie nie potwierdzisz. Ogólnie przy takiej wojowniczej postawie nie zyskasz zmiany „honoru” ale po drodze stracisz na innych aspektach. Warto? ja ogólnie uważam 11 minut temu, ignazz napisał(a): Nie warto umierać i psuć mistrzowska atmosferę. jakbym nie wygrał to trudno ale właśnie wygrałem to trochę mam bekę że ktoś przez c***owe zachowanie w sumie przyczynił się do wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): I gdzie w tej wrzutce z PW jest potwierdzenie dealu? Może mi ktoś to podkreślić ten fragment? tak proszę - napisałem "możesz wrzucać" - nie napisałem, wrzucaj to potwierdzam - ale to szczegół W dniu 12.08.2025 o 14:24, Szulim napisał(a): Okey to możesz wrzucać: Herro + OG + Itaka + Covington + Bradley za Giannisa cut LaRavia + Balcerowski + Faried + Turner W dniu 12.08.2025 o 16:07, Szulim napisał(a): nie mówię nie - dawaj jakieś poprawki - rzuciłem na rynek bo między nami - jestem wkurzony na giannisa i to że zrobił mi bottom3 bilans XD W dniu 12.08.2025 o 16:13, Koelner napisał(a): kumam ale dać się podpuścić Julkowi to mega c***owe on zawsze robi takie akcje i później wychodzi na plus . dla mnie deal zamknięty i decyzja należy do Ciebie rozumiem, że poczułeś się urażony, całkowicie masz do tego prawo, ale nie rzucałem obietnic na 100% na privach - nie potwierdziłem, bo potem nie byłem zadowolony a jak pamiętasz, to pisałem to w biegu @Koelner ja serio nic do ciebie nie mam mam nadzieję, że jeszcze jakieś deale między nami wyjdą, ale na ten moment dla mnie to trochę bezsensowna dyskusja i ciągła vendetta bo nie potwierdziłem deala - jakby to był pierwszy raz w grach internetowych także gratuluje mistrzostwa przy okazji - bo byłem na wakacjach jak to się działo i jeszcze tego nie zrobiłem życzę powodzenia w kolejnym sezonie i udanej walki o back-2-back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, Szulim napisał(a): rozumiem, że poczułeś się urażony, całkowicie masz do tego prawo, ale nie rzucałem obietnic na 100% na privach - nie potwierdziłem, bo potem nie byłem zadowolony a jak pamiętasz, to pisałem to w biegu no luz ale przecież do Twojego posta "o wrzuceniu" jeszcze było sporo czasu ( chyba dzień wcześniej ???) . to był dealine więc szybka akcja, czekałem na potwierdzenie i nie robiłem innych ruchów a byłem trochę gotowy na ruchy bo wtedy miałem jakieś lose streaki. no nic, mam nauczkę żebym samemu nie wrzucać deali a w sumie jak przejrzałem na deale w których powiedzmy że sam byłem w plecy to ja zazwyczaj wrzucałem więc może dlatego dochodziły do skutku szkoda tylko, że zasugerowałeś się gównoburzą ze strony przegrywa @julekstep to bardzo słabo wygląda w cv to już dla zasady mogłeś klepnąć Edytowane 4 godziny temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu yy @Koelner tu chyba mylisz mnie z kimś innym nasza rozmowa tak naprawdę trwała kilka godzin W dniu 12.08.2025 o 10:39, Koelner napisał(a): Hej ziomek, dzisiaj deadline. Giannis do ruszenia? W dniu 12.08.2025 o 18:40, Koelner napisał(a): masz możliwość pięknie zrobić im ból dupy a do sugestii że dałem się przegadać przez Julka to była moja odpowiedź: W dniu 12.08.2025 o 16:16, Szulim napisał(a): julek nie ma podjazdu to ci mogę od razu powiedzieć on tylko w swojej głowie jest bogiem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szulim napisał(a): yy @Koelner tu chyba mylisz mnie z kimś innym nasza rozmowa tak naprawdę trwała kilka godzin a do sugestii że dałem się przegadać przez Julka to była moja odpowiedź: no dobra , czyli w sumie 4 h ważne, że w sumie nie doszło do tego dealu bo z ławki zostałbym w rotacji z Biedrinsem , Satoranskym i Pokusevskim ;] 47 minut temu, Szulim napisał(a): @Koelner ja serio nic do ciebie nie mam mam nadzieję, że jeszcze jakieś deale między nami wyjdą, ale na ten moment dla mnie to trochę bezsensowna dyskusja i ciągła vendetta bo nie potwierdziłem deala - jakby to był pierwszy raz w grach internetowych także gratuluje mistrzostwa przy okazji - bo byłem na wakacjach jak to się działo i jeszcze tego nie zrobiłem życzę powodzenia w kolejnym sezonie i udanej walki o back-2-back! a i dziękuję w sumie obiecałem Ci że Ci pomogę bo raz mi pomogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Koelner @Szulim wiele Was dzieli, ale łączy jak widać jedno KOMPLEKS WOBEC WIELKICH MAGIC (AUUU!) NA KOLANA PRZED ORLANDZKIM PANEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu ty masz raczej kompleks kebaba ale fakt - łączy nas z @Koelner ten sam śmiech z wielkich magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 minut temu Udostępnij Opublikowano 25 minut temu te runde daje tez @Cichy w moim imieniu przynajmniej ktos podpisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 minuty temu Udostępnij Opublikowano 23 minuty temu 1 minutę temu, profesora napisał(a): te runde daje tez @Cichy w moim imieniu przynajmniej ktos podpisal Znowu dajesz Cichemu? CichoddajkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 minut temu Udostępnij Opublikowano 11 minut temu IDEALNA PARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 minut temu Udostępnij Opublikowano 11 minut temu 10 minut temu, ignazz napisał(a): Znowu dajesz Cichemu? CichoddajkA akurat ten żart jakoś mało śmieszy mnie a zawsze słynąłeś z żartów na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi