Cichy Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu tam jest napisane ze WSZYSCY wracaja na FA;) w tym wypadku przebice Turka na MLE sprawilo ze Blazers podbili a pozniej przebity zostal bid Rockets (ktory by i tak nie wszedl pewnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, kahR napisał(a): Nie będę oponował, bo ewidentnie dałem dupy. tylko tu jest jeden problem -> tracisz prawo do MLE (mechanika gry) propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu jak cos mam save, mozna zrobic czy Turek podpisze za mniejsza kase z Blazers czy Jazz (ktorzy z tego powodu wycofali lle) i sprawdzic czy ten PG podpisze z rockets. Kahr traci MLE a reszta wraca na FA za wielka bube jaka zrobil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): tylko tu jest jeden problem -> tracisz prawo do MLE (mechanika gry) propozycje? Kara musi być, wszyscy trzej wracają na FA i tracę prawo do MLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, Cichy napisał(a): jak cos mam save, mozna zrobic czy Turek podpisze za mniejsza kase z Blazers czy Jazz (ktorzy z tego powodu wycofali lle) sprawdź na wszelki wypadek pls 1 minutę temu, Cichy napisał(a): i sprawdzic czy ten PG podpisze z rockets. to sprwadzałem -> w 3cim etapie Mitchell nie podpisał z Rockets za 2 000 000 / 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu I przepraszam za zamieszanie. Serio po przebiciu Vassella przez Nets kompletnie go odpuściłem (powinienem wykreślić) i poszedłem we Wrotena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, kahR napisał(a): I przepraszam za zamieszanie. Serio po przebiciu Vassella przez Nets kompletnie go odpuściłem (powinienem wykreślić) i poszedłem we Wrotena. zdarza się najlepszym (nie to żeby Wolves byli jacyś dobrzy ofc) tak czy siak miła odmiana widząc GMa który po zrobieniu czegoś 'źle' sam sypie głowę popiołem i nie ma problemu z konsekwencjami @kolader temat założony jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 6 godzin temu, julekstep napisał(a): tak czy siak miła odmiana widząc GMa który po zrobieniu czegoś 'źle' sam sypie głowę popiołem i nie ma problemu z konsekwencjami @kolader @Szulim ucz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 godzin temu, julekstep napisał(a): tak czy siak miła odmiana widząc GMa który po zrobieniu czegoś 'źle' sam sypie głowę popiołem i nie ma problemu z konsekwencjami Fakt szacun dla kahra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): @Szulim ucz się Chyba Ty lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, julekstep napisał(a): Chyba Ty lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, kahR napisał(a): Chcesz Vassella? Nie przepłacaj z pośrednikiem. Najlepszy deal uzyskasz u mnie. Jak teraz to już tanio nie będzie, DV jest chyba najlepszym FA jaki został a jest jeszcze trochę kasy na rynku aby go przepłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): @Szulim ucz się widzę, że ból dupy za próbę kradzieży podczas mojej chwili słabości zostanie na długo cóż, jakoś będę musiał z tym żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Szulim napisał(a): cóż, jakoś będę musiał z tym żyć jeśli nie masz problemu z tym, że masz wyjebane we własne dane słowo to luz. przynajmniej masz kółko wsparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jak teraz to już tanio nie będzie, DV jest chyba najlepszym FA jaki został a jest jeszcze trochę kasy na rynku aby go przepłacić Dlatego dałeś mu 6 baniek. Zresztą Devin pokazał, że kasa do niego nie przemawia, gdy dostaje ofertę z macierzystego teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, Szulim napisał(a): widzę, że ból dupy za próbę kradzieży podczas mojej chwili słabości zostanie na długo cóż, jakoś będę musiał z tym żyć a co najśmieszniejsze ten 'deal' i tak byłby odgórnie vetowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): a co najśmieszniejsze ten 'deal' i tak byłby odgórnie vetowany zapewne @Krzemo i @Cichy byłoby veto czy możliwość "korekty" w takim wypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu hahahha ten jak męczy xD i to mimo tego że przypadkowo wygrał misia i tak lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): hahahha ten jak męczy xD i to mimo tego że przypadkowo wygrał misia i tak lol idź tam posprzątaj, wynieś śmieci i pilnuj czasu bo tylko do tego się nadajesz przegrywie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): idź tam posprzątaj, wynieś śmieci i pilnuj czasu bo tylko do tego się nadajesz przegrywie i do blokowania trejdów wypaczających rozgrywkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi