Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 54 minuty temu, Cichy napisał(a): Draft preview juz na stronie: Draft Eligible Players do sciagniecia tez CSV z cyferkami graczy z draftu: Index of /csv/ -> draft_preview_2049.csv Podziekowania dla @MarcusCamby i @SzuLcU za dziesiątki albo i setki wiadomości w trakcie prac nad draftem, ktorego nie damy zepsuc Julciowi;) mozna w tym drugim rozszerzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 11 godzin temu, Cichy napisał(a): Draft preview juz na stronie: Draft Eligible Players do sciagniecia tez CSV z cyferkami graczy z draftu: Index of /csv/ -> draft_preview_2049.csv Podziekowania dla @MarcusCamby i @SzuLcU za dziesiątki albo i setki wiadomości w trakcie prac nad draftem, ktorego nie damy zepsuc Julciowi;) fajnie to wyglada, aż chciałoby się mieć picki w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 12 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): mozna w tym drugim rozszerzeniu? @julekstep @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): @julekstep @Cichy W jakim drugim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): W jakim drugim? Qcin nie umie przerobic csv na xls Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): @julekstep @Cichy Jakbym mial to otwierac to moze mnie podkusic do edytowania, wiec nie wiem czy ryzykowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia U mnie działa na telefonie. Wnioski nasuwają się same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, LAF napisał(a): U mnie działa na telefonie. Wnioski nasuwają się same że nie ma telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 minut temu, julekstep napisał(a): Qcin nie umie przerobic csv na xls Bałem się tego napisać , analitycy Hawks ich siła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Bałem się tego napisać , analitycy Hawks ich siła a po co im analitycy jak znajdą frajera który im da Tatuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 20 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Bałem się tego napisać , analitycy Hawks ich siła a możesz to zrobić za ten oddany mecz nr 4? xd 21 minut temu, Koelner napisał(a): że nie ma telefonu? nie ma komputera xd tylko telefon właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 20 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Bałem się tego napisać , analitycy Hawks ich siła tacy analitycy pokonali Pizdons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, profesora napisał(a): tacy analitycy pokonali Pizdons Kolega wyżej wspomniał że nie potrzebują xD 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): a możesz to zrobić za ten oddany mecz nr 4? xd Nie wk**wiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, agresywnychomik napisał(a): Kolega wyżej wspomniał że nie potrzebują xD każdy posiadacz pickow Sonicks zasługuje móc spojrzeć w cyferki draftowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nie ma komputera xd tylko telefon właśnie to jeszcze większy szacun za wydymanie dużego z magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie wk**wiaj JAKO FINALISTA KONFERENCJI MA PRAWO WKURWIAC 1 minutę temu, Koelner napisał(a): to jeszcze większy szacun za wydymanie dużego z magic luzik, jak dostanę ten pliczek to za rok też będę Grubego dymal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Do dziś niewyjaśniona pozostaje zagadka finałów konferencji w Atlancie, są pewne tropy ALE … Edytowane 3 Stycznia przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): każdy posiadacz pickow Sonicks zasługuje móc spojrzeć w cyferki draftowe! https://files.fm/u/2yw4yn8hdw Zrobiłem w 3 rozszerzeniu xD (na telefonie xD) Edytowane 3 Stycznia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): https://files.fm/u/2yw4yn8hdw Zrobiłem w 3 rozszerzeniu xD (na telefonie xD) On tylko potrafi włączyć i wyłączyć telefon. Czego Ty oczekujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 20 minut temu, agresywnychomik napisał(a): https://files.fm/u/2yw4yn8hdw Zrobiłem w 3 rozszerzeniu xD (na telefonie xD) czy to na pewno ten plik? nie ma tutaj Jerryego Westa ani Larryego Birda, pozmieniane nazwiska są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Qcin_69 napisał(a): czy to na pewno ten plik? nie ma tutaj Jerryego Westa ani Larryego Birda, pozmieniane nazwiska są? Za wcześnie na nich To są lata przed pierwszym draftem nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi