Braveheart22 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, julekstep napisał(a): xDDD przecież ja mam jeden mid-pick w tym drafcie ale wiadomo Julek to Julek tamto! To akurat idealnie się komponuje z tym, co Marcus pisze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 7 minut temu, Braveheart22 napisał(a): To akurat idealnie się komponuje z tym, co Marcus pisze xd w sensie że mając 3 top prospektów z draftu 48 i tylko jeden (średni) pick w drafcie 49 miałoby mi zależeć na podbiciu siły draftu 49? gdzie tu sens i logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 31 minut temu, julekstep napisał(a): xDDD przecież ja mam jeden mid-pick w tym drafcie ale wiadomo Julek to Julek tamto! Obecnie jest już po poprawkach 40 nazwisk, ale nie wrzucam, bo komisja obraduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Obecnie jest już po poprawkach 40 nazwisk, ale nie wrzucam, bo komisja obraduje Oddaj @Cichy jego weekend xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 54 minuty temu, julekstep napisał(a): xDDD przecież ja mam jeden mid-pick w tym drafcie ale wiadomo Julek to Julek tamto! Czyli podkręcasz draft do mida. Sprytne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 54 minuty temu, julekstep napisał(a): w sensie że mając 3 top prospektów z draftu 48 i tylko jeden (średni) pick w drafcie 49 miałoby mi zależeć na podbiciu siły draftu 49? gdzie tu sens i logika? 18 minut temu, ignazz napisał(a): Czyli podkręcasz draft do mida. Sprytne. masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): masz ale czemu miałoby mi zależeć na podkręcaniu ogólnej siły draftu jak mam połowę topki z poprzedniego draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ale czemu miałoby mi zależeć na podkręcaniu ogólnej siły draftu jak mam połowę topki z poprzedniego draftu? Zacznijmy od tego, że rozjebałeś team i c***a masz No nie zaszkodzi kolejny fajny pick. A draft nie musi być silny w czołówce, żeby być silny w mid. Ale ja narzekać nie zamierzam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 57 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Obecnie jest już po poprawkach 40 nazwisk, ale nie wrzucam, bo komisja obraduje a dlaczego nie idzie z klucza który przygotowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): a dlaczego nie idzie z klucza który przygotowałeś? Za bardzo odbiegało od silnika simki. Pojawiły się głosy, że draft będzie c***a warty. Trzeba było dopasować bardziej skille pod realia gierki. Trochę kosmetyki poszło, także obecnie uważam, że jest idealnie. Liczę tutaj, że po kilka trudnych rozmowach dojdziemy w naszej małej komisji do porozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu @Krzemo wyniki piękne, ale nie ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi