kuba2419 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Teraz, julekstep napisał(a): deal jeszcze nie wklepany bo nie wiem co mam robićxD Zjedz kebsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października Teraz, kuba2419 napisał(a): Zjedz kebsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października (edytowane) simka zupdejtowana do stanu 'na teraz' (htmla nie updejtowałem jbc ) braki w składach: @Ashigaru -> 1 9/29 taktyk ustawionych Edytowane 17 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 10 minut temu, julekstep napisał(a): 9/29 taktyk ustawionych 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 0 braków w składach 15/29 taktyk ustawionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Save z ostanim signs na serwerze, taktyki ustawione na save na ten moment strona uaktualniona mozna dalej ustawiac sklady, ciagle czekamy na 11 gmow ------ Knicks - brak ustawionego IL Nuggets - brak ustawionego IL Wizards - brak ustawionego IL Heat - brak ustawionego IL Pistons - brak ustawione IL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 3 minuty temu, Cichy napisał(a): Nuggets - brak ustawionego IL No jak, a Clarke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października u mnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 22 minuty temu, Krzemo napisał(a): No jak, a Clarke? sorry faktycznie to porawiles pozniej, a ja nie usunalem wczesniej przygotowanej notki, zmiane w knicks widac, ale pojawi sie w save pozniej WAŻNE prosi się GM'ów o zerknięcie do save przed lub po pierwszym meczu w celu upewnienia się, że taktyki są dobrze ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Jest jakaś szansa na ustawienie deadline, odnośnie składów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Czy będzie nowy CSV przed sezonem i w trakcie? Czy ten plik jest generowany tylko po campach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Jest generowany kilkadziesiąt razy w trakcie sezonu, po każdym wklepaniu trejdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października @julekstep kiedy startuje sezon? Pasowałoby dziś wieczorem. Nie mamy żadnych maruderów wchodzących na forum raz w miesiącu, zatem nie ma powodu odwlekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 12 godzin temu, Cichy napisał(a): WAŻNE prosi się GM'ów o zerknięcie do save przed lub po pierwszym meczu w celu upewnienia się, że taktyki są dobrze ustawione Ja miałam źle ustawiona własnej żonie takie babole robić, ehh złośliwość wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 41 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep kiedy startuje sezon? Pasowałoby dziś wieczorem. Nie mamy żadnych maruderów wchodzących na forum raz w miesiącu, zatem nie ma powodu odwlekać. Jak dziś, to nawet wpadłbym na discord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 36 minut temu, profesora napisał(a): Ja miałam źle ustawiona własnej żonie takie babole robić, ehh złośliwość wychodzi Tak tak, od teraz słabe wyniki Heat będą tłumaczone zle ustawiona taktyką;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października (edytowane) Brak taktyki: @Pablo81 @Sylvinho. @LAF @elwariato @ernie9005 składy zupdejtowane do stanu na teraz (po trejdzie PTB - Knicks) i NA TEJ BAZIE BĘDĄ ZARAZ ROBIONE PRy (tak więc polecam wstrzymać się z trejdami do czasu aż LEPIEJ POZNACIE WŁASNĄ SYTUACJĘ) Edytowane 18 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października Brak taktyki: @Sylvinho. @LAF @elwariato @ernie9005 jeśli koledzy dziś do 20.00 ustawią to dziś ruszymy (WIECIE CO Z NIMI ZROBIĆ) jeśli koledzy nie ustawią to jutro do 20.00 nieprzekraczalny deadline na ustawienie taktyki i startujemy jutro (a jeśli któryś dalej będzie bez taksy to pójdzie auto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października (edytowane) update: Brak taktyki: @LAF @ernie9005 Edytowane 19 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 20 minut temu, julekstep napisał(a): update: Brak taktyki: @LAF @ernie9005 Odejdz od tego kompa bo ci mózg... albo w sumie chyba i tak juz za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi