Skocz do zawartości

[2048] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

czytaj posty na które odpisujesz -> teraz FAsy są na waiverach więc jak chcesz ich podpisać to musisz użyć miejsca w kolejce (a zgłoszenia poprzez PMy do mnie)

a to nie jest tak że jak nie mam pełnego składu to jestem 1 w kolejce?

3 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

Wydaje mi się, że najwięcej dla Pistons w tym offseason zrobili userzy wywierający presję na zablokowanie QO Giddeya.

To jakiś wałek musiał być, czy na miejscu będzie pytanie czy w simce jest spółdzielnia?... i jak się do niej zapisać xD

25 minut temu, Cichy napisał(a):

Ciekawe czy @kuba2419 ktory mógł cos ciekawego ściągnąć na swój handel jest tego samego zdania ;)

To Pablo się chyba zakiwał w tym FA, bo największe steale wyłapali jego głowni konkurenci na Zachodzie czyli Kings i Suns. 

Ci pierwsi to teraz po Raptors głowni faworyci do mistrzostwa. 

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

Lillard?

Ale co Lillard? :)

Nie ma sensu podpowiadać GM Raptors, ale idzie ten zespół sensownie ustawić z tego co jest, nawet jeśli nie wszystkie klocki do siebie pasują. 

Kadrowo są najlepsi. Knicks na Wschodzie mimo tragicznych campów wychodzi, że drudzy. 

36 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

największe steale wyłapali jego głowni konkurenci na Zachodzie czyli Kings i Suns. 

Ci pierwsi to teraz po Raptors głowni faworyci do mistrzostwa.

No Kings są faworytem na Zachodzie, pomyśleć że spokojnie było ich stać też na utrzymanie Weissmana

21 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ale co Lillard? :)

Nie ma sensu podpowiadać GM Raptors, ale idzie ten zespół sensownie ustawić z tego co jest, nawet jeśli nie wszystkie klocki do siebie pasują. 

Kadrowo są najlepsi. Knicks na Wschodzie mimo tragicznych campów wychodzi, że drudzy. 

Raptors to w zasadzie samograj. 

3 minuty temu, Krzemo napisał(a):

No Kings są faworytem na Zachodzie, pomyśleć że spokojnie było ich stać też na utrzymanie Weissmana

Raptors to w zasadzie samograj. 

Wstyd sie przyznac....ale zapomnialem o birdach dla Wisemana....A w FA poszedlem w innym kierunku. Czy słusznym? Czas pokaze :P