elwariato Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 11 minut temu, julekstep napisał(a): kto chętny wytłumaczyć koledze @Qcin_69 jak działają waivery? i @elwariato pokazuj zbędne posty z tamtego tematu pls Kierowniku będę pokazywal gdzie sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 44 minuty temu, julekstep napisał(a): kto chętny wytłumaczyć koledze @Qcin_69 jak działają waivery? i @elwariato pokazuj zbędne posty z tamtego tematu pls ale o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): ale o co chodzi czytaj posty na które odpisujesz -> teraz FAsy są na waiverach więc jak chcesz ich podpisać to musisz użyć miejsca w kolejce (a zgłoszenia poprzez PMy do mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): czytaj posty na które odpisujesz -> teraz FAsy są na waiverach więc jak chcesz ich podpisać to musisz użyć miejsca w kolejce (a zgłoszenia poprzez PMy do mnie) a to nie jest tak że jak nie mam pełnego składu to jestem 1 w kolejce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, Qcin_69 napisał(a): a to nie jest tak że jak nie mam pełnego składu to jestem 1 w kolejce? nie jak się skończą waivery (zostaną opublikowane wyniki) to będzie można podpisywać FAsów na zasadzie 'kto pierwszy ten lepszy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, julekstep napisał(a): nie jak się skończą waivery (zostaną opublikowane wyniki) to będzie można podpisywać FAsów na zasadzie 'kto pierwszy ten lepszy' mhm, to c***owo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi