Sylvinho. Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Wow, jakie super campy u Reeda Shepparda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Kiedy dopuścicie kobiety jako zawodników do simki? Świat idzie do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): Kiedy dopuścicie kobiety jako zawodników do simki? Świat idzie do przodu. Simka z @profesora względem BeGM stanowi awangardę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Simka z @profesora względem BeGM stanowi awangardę. Kropla drąży skałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu New York Knicks Po mistrzostwie nie udało się zachować koncentracji a Knicks słabo przepracowali offseason. Og Anunoby 10 Stephen Curry -24 Gorgui Dieng -19 Tyler Herro -8 Derrick Jones Jr. 11 Jake LaRavia 9 Kawhi Leonard -30 Aleksej Pokusevski 4 Kristaps Porzingis -3 Quinten Post 9 Gui Santos -4 JT Thor 27 -18 In plus: JT Thor -> podpis z V rundy FA przepracował off season więc dostanie szansę jako 3 zmiennik w rotacji podkoszowej Derrick Jones jr -> s5 SF poprzedniego sezonu przepracował sezon i poprawił statsy def Og Anunoby -> ewolucja z SF na SG, w obronie jak najbardziej progres i jako back up dostanie szansę Quinten Post -> ciekawy grajek, w off taki SF w obronie solidny podkoszowy , będzie miał szanse pograć! Poku, Ravia -> miło że popracowali ale w tym sezonie pewnie tylko epizody Porzinigs -> -3 kosztem 4 potencjału, czyli bez zmian. Poprawił trójkę , niektóre fizyczne parametry stracił (siłę ) więc wrócił z kierunku C-> PF in minus: Kawhi Leonard -> zjazd Pana, sporfilował się już kompletnie z SF->SG gdzie nadal jest top def na pozycji SG , i nawet teraz bardziej PG niż SF. w ataku rozczarowanie ale jak na zawodnika od zadań obronnych aż tak nie boli Stephon Curry -> dominator ostatnich sezonów zaliczył już zjazd z powodu wieku, nadal to 2 po Lamello najlepszy offensywny PG ligi ale niestety w obronie firanka. Gorgui Dieng -> chłopa ma ostatni sezon przed sobą ( tak wynika z próbnych ) ale nadal 97 bloku i 85postD daje mu rolę bardzo dobrego role playera na pozycji C Tyler Herro -> tutaj największe rozczarowanie, chłop ma 25 lat więc powinien mieć rozwój , niby -8 ma przez -5 potencjału ale najbardziej żałuję że nie poprawił parametrów w kierunku PG , w ataku na SG już jest w topce ale obrona nie poprawiona więc przy Currym nie pogra sobie w s5 Gui Santos-> młody ale to trzeba zapierdalać! total drużyna jest na podobnym poziomie jak w zeszłym sezonie (total -40 potencjału przy -18 overall) ale konkurencja ponownie się wzmocniła więc będzie trudno. rok temu brak kontuzji pozwolił na mistrzowski run w tym roku obawiamy się kontuzji dziadków jak Curry i Dieng a przy tej rotacji może to oznaczać słaby wynik. z pewnością w czasie sezonu być może drobne korekty pozwolą powtórzyć sukces no ale jak to w sporcie potrzeba trochę szczęścia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Dillingham rekordowe +80. Chyba nikt nie miał więcej, od kiedy gram. @elwariato +80 to podsumowanie moich campów, reszte olać choc dla zasady Dick bardzo ładnie, tez 250 w ataku Jovic i Bilal git, największe rozczarowanie obiwan toppin, styknelo zeby zostal na swoim, to dostal grosik i popłynął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Campy w Celtics uznaję za dobre. Szału nie ma, ale też nie ma jakiś drastycznych spadków. Na plus: Giannis - lekko minusowe campy, ale nadal jest bestią w obronie, a jeszcze dobił +5 w PerD Banchero - all-around scorer z jeszcze lepszym def - pracuje na wysoki kontrakt Dinwiddie - ryzyko, które się opłaciło - kolejne plusowe campy i jeszcze poprawił się w obronie Jalen Green - scoring 263, poprawa w obronie - aktualnie mój najlepszy ruch w offseason Bez szału: Josh Green - niby campy na lekki plus, ale tak naprawdę niewiele się zmieniło Garuba - fajny skok w rebsach i defie ale liczyłem na trochę więcej skoku w ofensie Alvarado i Thomas - praktycznie bez zmian Drummond - stary ale wciąż jary, mimo minusa na campach jego najważniejsze skille praktycznie bez zmian Rozczarowania: Avdija - zapracował na extension i usiadł na laurach - słabe campy i mimo że pozostaje świetnym obrońcą, to ponad ten poziom nie wyskoczy Vonleh - niby człowiek się łudził ale jednak nic z tego - będzie solidnym backupem ale nic poza tym Rookie Ajay - potencjału za wiele nie ma żeby stać się starterem, ale PerD, DriveD i Stl ładnie skoczyły więc jeśli na kolejnych campach pociśnie 3pt to jako dalsza opcja z ławki może być przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu W Magic drugi rok z rzędu fatalne campy.... ale co począć, Simka wie że to JA jestem wybrańcem i mnie testuje niczym Bóg Jezusa na pustyni! W związku z tym oczywiście nie łamiemy się i walczymy z pozycji underdoga tym razem! MAGIC MESJASZEM SIMBASKETU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 25 minut temu, julekstep napisał(a): W Magic drugi rok z rzędu fatalne campy.... ale co począć, Simka wie że to JA jestem wybrańcem i mnie testuje niczym Bóg Jezusa na pustyni! W związku z tym oczywiście nie łamiemy się i walczymy z pozycji underdoga tym razem! MAGIC MESJASZEM SIMBASKETU! Jezus nie jadł 40 dni a mógł swoją władza zamienić kamień w kebaba. Wątpię abyś dał radę 40 minut wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Jezus nie jadł 40 dni a mógł swoją władza zamienić kamień w kebaba. Wątpię abyś dał radę 40 minut wytrzymać. chyba 40 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Po nieladnych żartach o zabarwieniu erotycznym w kierunku @profesora za co przepraszam postanowiłem nie robić sobie już żartów z kwestii seksualnych. Zrozumiałem że można to odebrać jako przejaw braku kultury osobistej. Więc nie prowokuj. 1 minutę temu, Koelner napisał(a): chyba 40 sekund W dobrych kebabach czeka się 20-30 minut więc myślę że minutowe są w zasięgu. Kwestia doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 9 godzin temu, Roger napisał(a): Barnes mile zaskoczył, a minusowy ranking nabili dwaj dziadkowie, których oddam do dps. Gwiazdą campów (poza Dillinghamem of korz) został Risacher Kolejny mem camp po pierwszym Senguna. Przeklęta organizacja albo ja jestem przeklęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, kolader napisał(a): Kolejny mem camp po pierwszym Senguna. Przeklęta organizacja albo ja jestem przeklęty Nie przejmuj się Przypadkowe teamy wygrywają - więc to po prostu klasyczny przypadkowy rzut kostką decyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dumni Seattle SuperSonics Tak przemienionej drużyny jak przed tym sezonem, nie było nigdy wcześniej za mojej kadencji GMa. Ze składu kończącego poprzedni sezon ostało się 5 graczy (podczas sezonu naturalnie ta liczba się nieco zwiększy ). Najbardziej boli to, że nie udało mi się Brooka Lopeza przed tak nagłym zakończeniem przez niego kariery wprowadzić choć jeszcze raz do playoffs - miał przecież nadal 2 lata kontraktu Drugi strzał w ryło, to przebicie mi McColluma dosłownie w ostatniej chwili, gdzie nie zdążyłem zwyczajnie zareagować (mogłem mu od razu dać 10mln$ - nie robiło mi to przecież różnicy 8 czy 10).. Ehh.. Podczas FA długo nie mogłem nikogo podpisać i w IV turze przyszedł w końcu Zion (Rollo niech spada na drzewo buc jeb#ny), później deal po Kire Lewisa i podpisywanie FA z łapanki - bo mi się nagle zrobiło sporo wolnego miejsca w rosterze. Fajnie, że DeRozan się chociaż zdecydował na powrót do Seattle - to będzie jego 9 sezon w SuperSonics - choć jakby zsumować te sezony, gdzie go oddawałem w połowie, to stażem już by pewnie było 10 - ale simka liczy tylko pełne, więc wiadomo jak jest. Po podpisaniu Ziona, priorytetem były wzmocnienia pod koszem - stąd hurtowe propozycje za min. dla kilku graczy - wg zasady, kto podpisze, będzie miał zaszczyt grać w Dumnych SuperSonics! Za LLE postawiłem na Mamukelashviliego, który od razu odpalił na campach -15 żeby mnie pozbawić złudzeń, że słusznie wybrałem.. Co na plus? 4 graczy - Malaki Branham, Grant Williams i Kira Lewis i Zion Williamson; Malaki może z +16 szału nie robi, ale on właściwie poprawił znów wszystkie ofensywne statsy dla sg. do tego +9 w PerD. Już teraz mogę nim grać w s5 na sg gdyby mi wypadł Fox. Nadal liczę na to, że on dalej się będzie rozwijał, ale szkoda trochę Stealing i Jumping. Grant konsekwentnie poprawia wszystkie statsy defensywne i robi mi się z niego solidna defensywna trójko/czwórka. Lekko mu spadają za to statsy ofensywne (które - umówmy się zbyt dobre i tak nie były), ale do rotacji robi się jak znalazł, a warunki na simkowego sf ma solidne. Cieszy, że wreszcie coś zbiórkę i blok poprawił. Kira Lewis - moja nowa nadzieja na pg - na ten czas z ławki - miałby wymarzone campy, gdybym nie dostał w ryło jego -5 Inside Scoring i to wszystko przy sumie +31.. I może tu zakończę, bo w sumie dopiero jak sezon ruszy będę w stanie obiektywnie ocenić możliwości moich graczy. Zion to mój nowy startujący sf. Miał być Brook, a będzie Zion. Tu cieszy poprawa kilku istotnych skilli, ale obaczymy też jak to się przełoży na jego statsy już w sezonie. Neutralnie - Fernando, Fox, Kuzma, Willie Reed Bruno Fernando - mój nowy podstawowy center niby +7 i się nawet lekko ofensywnie poprawił, ale martwi u niego spadek bloku i i tak takiej sobie zbiórki. Liczę na jego bardzo zdrowy sezon, bo ostatnio mi regularnie wypadał. Fox z przepłaconego busta, stał się solidnym sg i właśnie na tej pozycji będzie już regularnie grał po pozyskaniu Schrodera i Lewisa. Z jednej strony znikają mi jego mecze z okolicami triple double dzięki stratom i może z tej nieregularności gdzie potrafił zdobyć 40pkt. albo oddać 40 niecelnych rzutów (lekko koloryzuję - nie szukajcie ) powinien być racjonalniejszy jako sg. Campy niby na +9 ale ja tam różnicy nie widzę - tu zyskał, tam stracił. Kuzma po świetnych poprzednich campach teraz tylko +1 ale też właściwie bez zmian. Jednak dzięki pojawieniu się w drużynie Willyego Hernangomeza, mogę spokojnie grać Kuzmą z ławki na skrzydle. Willie Reed sympatyczne +7 mimo 34 lat. Cieszy Zbiórka na plus, bo może to oznaczać dla niego rotacyjne minuty. Na minus - Schroder, Hernangomez, Mamukelashvili, DeRozan i Hukporti Schroder -12, ale poległ na statsach defensywnych, które u niego jakoś istotne nie będą. Natomiast trochę szkoda, bo mój nowy rozgrywający już na starcie pokazuje, że jest za górką. Obaczymy jak drużyna z nim będzie wyglądała. Szkoda, że nie dane mu było zagrać z Brookiem Lopezem i CJ McCollumem - shit happens.. Willy Hernangomez - moje drugie kluczowe wzmocnienie również na campach właściwie we wszystkich statsach na minus. Nie odbije się to jakoś na jego grze, ale jednak zawsze coś tam już będzie słabiej. -15 Sandro Mamukelashvili - ciekawy podkoszowy, planowałem nim grać jako backup c/pf ale campy -15 do tego taka sobie zbiórka. Znów będzie trzeba rotować i obaczyć jakie ustawienie najkorzystniejsze - a że nie robię próbnych simek, to mi się odbije na kilku meczach niepotrzebnie przegranych, co może mieć konsekwencje i po prostu zabraknie coś do playoffs.. DeMar DeRozan - legenda klubu. Mieliśmy z DeMarem i lepsze i gorsze chwile, ale dobrze, że na zakończenie kariery wrócił do domu. Sam mu trochę zjebutałem karierę, bo jak bym nim grał w jego pierwszym sezonie wystarczająco dużo, to miałby kilka dodatkowych punktów potencjału, które mogłyby się przełożyć gdzieś na lepsze campy. Teraz po prostu będzie guardem w 3 unicie. Ariel Hukporti - mój rookie z II rundy draftu. Warunki ma fajne, ale pierwsze campy praktycznie już pogrzebały jego simkową karierę - a szkoda. Tak naprawdęten sezon jest dla mnie zupełnie nowym otwarciem - kompletnie nowa drużyna, kompletnie nowi gracze w zupełnie nowych rolach - czuję się trochę jak @ernie9005 i @agresywnychomik którzy grają swoje pierwsze sezony w simce.;) Jak zawsze walczymy o playoffs - nawet jak dostajemy niemiłosierny wpierd#l! Obaczymy co sezon przyniesie. Go Dumni SuperSonics! Edytowane 2 godziny temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 minut temu ruszyły waiversy aktualne braki w składach: @ernie9005 -> 2 @Principe -> 1 @Qcin_69 -> 1 @Ashigaru -> 1 @Roger -> 1 @Krzemo -> 1 @Pablo81 -> 1 @Braveheart22 -> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 minuty temu Udostępnij Opublikowano 3 minuty temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Ogłoszenie: nowe oferty w temacie Signs & Cuts będzie można składać dopiero w momencie opublikowania wyników A kiedy będzie publikacja wyników? Bo wiesz byłoby to nieuczciwe w stosunku do osób, które nie śledzą rundy W dniu 13.10.2025 o 19:29, julekstep napisał(a): byłoby to nieuczciwe w stosunku do osób które już złożyły oferty i nie śledzą dalej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi