Skocz do zawartości

[2048] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

New York Knicks 

Po mistrzostwie nie udało się zachować koncentracji a Knicks słabo przepracowali offseason.

Og Anunoby 10  
Stephen Curry -24  
Gorgui Dieng -19  
Tyler Herro -8  
Derrick Jones Jr. 11  
Jake LaRavia 9  
Kawhi Leonard -30  
Aleksej Pokusevski 4  
Kristaps Porzingis -3  
Quinten Post 9  
Gui Santos -4  
JT Thor 27

-18

In plus:

JT Thor -> podpis z V rundy FA przepracował off season więc dostanie szansę jako 3 zmiennik w rotacji podkoszowej

Derrick Jones jr -> s5 SF poprzedniego sezonu przepracował sezon i poprawił statsy def 

Og Anunoby -> ewolucja z SF na SG, w obronie jak najbardziej progres i jako back up dostanie szansę

Quinten Post -> ciekawy grajek, w off taki SF w obronie solidny podkoszowy , będzie miał szanse pograć!

Poku, Ravia -> miło że popracowali ale w tym sezonie pewnie tylko epizody

Porzinigs -> -3 kosztem 4 potencjału, czyli bez zmian. Poprawił trójkę , niektóre fizyczne parametry stracił (siłę ) więc wrócił z kierunku C-> PF

in minus:

Kawhi Leonard -> zjazd Pana, sporfilował się już kompletnie z SF->SG gdzie nadal jest top def na pozycji SG , i nawet teraz bardziej PG niż SF. w ataku rozczarowanie ale jak na zawodnika od zadań obronnych aż tak nie boli

Stephon Curry -> dominator ostatnich sezonów zaliczył już zjazd z powodu wieku, nadal to 2 po Lamello najlepszy offensywny PG ligi ale niestety w obronie firanka.

Gorgui Dieng -> chłopa ma ostatni sezon przed sobą ( tak wynika z próbnych ) ale nadal 97 bloku i 85postD daje mu rolę bardzo dobrego role playera na pozycji C

Tyler Herro -> tutaj największe rozczarowanie, chłop ma 25 lat więc powinien mieć rozwój , niby -8 ma przez -5 potencjału ale najbardziej żałuję że nie poprawił parametrów w kierunku PG , w ataku na SG już jest w topce ale obrona nie poprawiona więc przy Currym nie pogra sobie w s5

Gui Santos-> młody ale to trzeba zapierdalać!

total drużyna jest na podobnym poziomie jak w zeszłym sezonie (total -40 potencjału przy -18 overall)  ale konkurencja ponownie się wzmocniła więc będzie trudno. rok temu brak kontuzji pozwolił na mistrzowski run w tym roku obawiamy się kontuzji dziadków jak Curry i Dieng a przy tej rotacji może to oznaczać słaby wynik. z pewnością w czasie sezonu być może drobne korekty pozwolą powtórzyć sukces no ale jak to w sporcie potrzeba trochę szczęścia! 

3 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

Dillingham rekordowe +80. Chyba nikt nie miał więcej, od kiedy gram.

@elwariato

+80 to podsumowanie moich campów,  reszte olać😄 choc dla zasady Dick bardzo ładnie, tez 250 w ataku👏 Jovic i Bilal git, największe rozczarowanie obiwan toppin, styknelo zeby zostal na swoim, to dostal grosik i popłynął😬

Campy w Celtics uznaję za dobre. Szału nie ma, ale też nie ma jakiś drastycznych spadków.

Na plus:

Giannis - lekko minusowe campy, ale nadal jest bestią w obronie, a jeszcze dobił +5 w PerD

Banchero - all-around scorer z jeszcze lepszym def - pracuje na wysoki kontrakt

Dinwiddie - ryzyko, które się opłaciło - kolejne plusowe campy i jeszcze poprawił się w obronie

Jalen Green - scoring 263, poprawa w obronie - aktualnie mój najlepszy ruch w offseason

Bez szału:

Josh Green - niby campy na lekki plus, ale tak naprawdę niewiele się zmieniło

Garuba - fajny skok w rebsach i defie ale liczyłem na trochę więcej skoku w ofensie

Alvarado i Thomas - praktycznie bez zmian

Drummond - stary ale wciąż jary, mimo minusa na campach jego najważniejsze skille praktycznie bez zmian

Rozczarowania:

Avdija - zapracował na extension i usiadł na laurach - słabe campy i mimo że pozostaje świetnym obrońcą, to ponad ten poziom nie wyskoczy

Vonleh - niby człowiek się łudził ale jednak nic z tego - będzie solidnym backupem ale nic poza tym

Rookie Ajay - potencjału za wiele nie ma żeby stać się starterem, ale PerD, DriveD i Stl ładnie skoczyły więc jeśli na kolejnych campach pociśnie 3pt to jako dalsza opcja z ławki może być przydatny 

25 minut temu, julekstep napisał(a):

W Magic drugi rok z rzędu fatalne campy....

ale co począć, Simka wie że to JA jestem wybrańcem i mnie testuje niczym Bóg Jezusa na pustyni!

W związku z tym oczywiście nie łamiemy się i walczymy z pozycji underdoga tym razem!

MAGIC MESJASZEM SIMBASKETU!

Jezus nie jadł 40 dni a mógł swoją władza zamienić kamień w kebaba. Wątpię abyś dał radę 40 minut wytrzymać. 

Po nieladnych żartach o zabarwieniu erotycznym w kierunku @profesora za co przepraszam postanowiłem nie robić sobie już żartów z kwestii seksualnych. Zrozumiałem że można to odebrać jako przejaw braku kultury osobistej. Więc nie prowokuj. 

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

chyba 40 sekund 

W dobrych kebabach czeka się 20-30 minut więc myślę że minutowe są w zasięgu. 

Kwestia doświadczenia. 

9 godzin temu, Roger napisał(a):

Barnes mile zaskoczył, a minusowy ranking nabili dwaj dziadkowie, których oddam do dps.

Gwiazdą campów (poza Dillinghamem of korz) został Risacher :D

Kolejny mem camp po pierwszym Senguna. Przeklęta organizacja albo ja jestem przeklęty