Skocz do zawartości

[2048] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, julekstep napisał(a):

przydałaby się aktualizacja @Krzemo @Cichy

no i jbc @agresywnychomik możesz to rozkminiać też tak:

WIELCY MAGIC (AUU) -> ja

tło -> reszta

ci gracze nie będą dostępni na FA (byłoby to nieuczciwe w stosunku do osób które już złożyły oferty i nie śledzą dalej rundy)

można ich podpisać w ramach waiverów po rundzie 

A zaktualizujesz htmla przed V etapem?

12 minut temu, julekstep napisał(a):

przydałaby się aktualizacja @Krzemo @Cichy

no i jbc @agresywnychomik możesz to rozkminiać też tak:

WIELCY MAGIC (AUU) -> ja

tło -> reszta

ci gracze nie będą dostępni na FA (byłoby to nieuczciwe w stosunku do osób które już złożyły oferty i nie śledzą dalej rundy)

można ich podpisać w ramach waiverów po rundzie 

A zaktualizujesz htmla przed V etapem?

30 minut temu, Koelner napisał(a):

w sumie dobre byłoby że gm z najgorszym wynikiem zostaje wyjebany i wchodzi za niego @agresywnychomik :) zawsze jeden gm rezerwowy by się znalazł i nie mielibyśmy takich patologii jak Magic czy Nuggets 

Chłopie, Ty masz tyle lat tanku za sobą co oni razem.

Szanuj się trochę.

33 minuty temu, Koelner napisał(a):

w sumie dobre byłoby że gm z najgorszym wynikiem zostaje wyjebany i wchodzi za niego @agresywnychomik :) zawsze jeden gm rezerwowy by się znalazł i nie mielibyśmy takich patologii jak Magic czy Nuggets 

A co jak sezon później @agresywnychomik z tym zaoranym składem byłby ostatni? Szybki spadek do 2 ligi? xd

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Chłopie, Ty masz tyle lat tanku za sobą co oni razem.

Szanuj się trochę.

piszesz o 6W ( nuggets ) czy 10W ( magic ) ?

2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

A co jak sezon później @agresywnychomik z tym zaoranym składem byłby ostatni? Szybki spadek do 2 ligi? xd

szczegóły do udoskonalenia:D

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

piszesz o 6W ( nuggets ) czy 10W ( magic ) ?

Pisze o tym, że byłeś znany z tego, że po 20 meczach w sezonie potrafiłeś totalnie zaorać zespół i Trae, Porzingod czy Claxton nie spadli do Nowego Jorku z nieba.

Swoją drogą ten poprzedni sezon też fatalnie zacząłeś, długo byłeś pod PO kreską i po tej dziwnej sprzedaży Claxtona, to ten mistrzowski run zaskakujący. Ale chyba zgodzisz się, że kluczowe było odsunięcie cancera Herro i postawienie na Derrick Jonesa Jr :)

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

IMG-9992.jpgniby 15 ale i tak byłeś najgorszy przegrywie 

czyli pomyliłeś się tylko o 50%

jak na Ciebie to całkiem nieźle!

4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Pisze o tym, że byłeś znany z tego, że po 20 meczach w sezonie potrafiłeś totalnie zaorać zespół i Trae, Porzingod czy Claxton nie spadli do Nowego Jorku z nieba.

Swoją drogą ten poprzedni sezon też fatalnie zacząłeś, długo byłeś pod PO kreską i po tej dziwnej sprzedaży Claxtona, to ten mistrzowski run zaskakujący. Ale chyba zgodzisz się, że kluczowe było odsunięcie cancera Herro i postawienie na Derrick Jonesa Jr :)

brawo Przyjacielu!

ja np. słysząc słówko 'tank' myślę Knicks

no i nie zapominajmy że chyba tylko Jazz mają na koncie dłuższy streak awansów do PO niż Magic

16 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

i 33W więc daleko do 6W i 15 W najgorszych tankerów czyli Nuggets i Magic 

najgorszy sezon miałem 28W po przejęciu teamu

16 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

zacząłem tak fatalnie, że Magic poszliby na moim miejscu w tank ale po prostu Herro nie pasuje do Curryego i jest dziurą na SG. 

15 minut temu, julekstep napisał(a):

czyli pomyliłeś się tylko o 50%

jak na Ciebie to całkiem nieźle!

do budy przegrywie 

Edytowane przez Koelner

8 minut temu, Krzemo napisał(a):

Co za różnica, najgorszy bilans to najgorszy bilans, warunki ligowe były takie, że niezbędne były radykalne ruchy.

akurat trafiłem na Twój tank jak zacząłem zabawę więc trochę mnie zdziwiło :P no ale później pojawiła się konkurencja w postaci magic więc już w sumie to trochę rozmyło

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

akurat trafiłem na Twój tank jak zacząłem zabawę więc trochę mnie zdziwiło :P no ale później pojawiła się konkurencja w postaci magic więc już w sumie to trochę rozmyło

Tylko że Krzemo miał aurę obecnego Alonzo, więc upadek był moralnie historyczny.