julekstep Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Ciekawe co wydaży się szybciej, Magic wygrają cokolwiek czy ja dostane drużyne xD WŁAŚNIE ODDALA SIĘ PERSPEKTYWA DRUŻYNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 12 minut temu, julekstep napisał(a): przydałaby się aktualizacja @Krzemo @Cichy no i jbc @agresywnychomik możesz to rozkminiać też tak: WIELCY MAGIC (AUU) -> ja tło -> reszta ci gracze nie będą dostępni na FA (byłoby to nieuczciwe w stosunku do osób które już złożyły oferty i nie śledzą dalej rundy) można ich podpisać w ramach waiverów po rundzie A zaktualizujesz htmla przed V etapem? 12 minut temu, julekstep napisał(a): przydałaby się aktualizacja @Krzemo @Cichy no i jbc @agresywnychomik możesz to rozkminiać też tak: WIELCY MAGIC (AUU) -> ja tło -> reszta ci gracze nie będą dostępni na FA (byłoby to nieuczciwe w stosunku do osób które już złożyły oferty i nie śledzą dalej rundy) można ich podpisać w ramach waiverów po rundzie A zaktualizujesz htmla przed V etapem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): WŁAŚNIE ODDALA SIĘ PERSPEKTYWA DRUŻYNY! Jedyne co sie oddala to wizja WIELKICH MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 7 minut temu, kuba2419 napisał(a): A zaktualizujesz htmla przed V etapem? A zaktualizujesz htmla przed V etapem? jest zaktualizowany przed V etapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) w sumie dobre byłoby że gm z najgorszym wynikiem zostaje wyjebany i wchodzi za niego @agresywnychomik zawsze jeden gm rezerwowy by się znalazł i nie mielibyśmy takich patologii jak Magic czy Nuggets Edytowane 12 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 29 minut temu, julekstep napisał(a): przydałaby się aktualizacja @Krzemo @Cichy poprawione na ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 30 minut temu, Koelner napisał(a): w sumie dobre byłoby że gm z najgorszym wynikiem zostaje wyjebany i wchodzi za niego @agresywnychomik zawsze jeden gm rezerwowy by się znalazł i nie mielibyśmy takich patologii jak Magic czy Nuggets Chłopie, Ty masz tyle lat tanku za sobą co oni razem. Szanuj się trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 33 minuty temu, Koelner napisał(a): w sumie dobre byłoby że gm z najgorszym wynikiem zostaje wyjebany i wchodzi za niego @agresywnychomik zawsze jeden gm rezerwowy by się znalazł i nie mielibyśmy takich patologii jak Magic czy Nuggets A co jak sezon później @agresywnychomik z tym zaoranym składem byłby ostatni? Szybki spadek do 2 ligi? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Chłopie, Ty masz tyle lat tanku za sobą co oni razem. Szanuj się trochę. piszesz o 6W ( nuggets ) czy 10W ( magic ) ? 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): A co jak sezon później @agresywnychomik z tym zaoranym składem byłby ostatni? Szybki spadek do 2 ligi? xd szczegóły do udoskonalenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, Koelner napisał(a): 10W ( magic ) ? w którym niby sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): w którym niby sezonie? niby 15 ale i tak byłeś najgorszy przegrywie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): piszesz o 6W ( nuggets ) czy 10W ( magic ) ? Pisze o tym, że byłeś znany z tego, że po 20 meczach w sezonie potrafiłeś totalnie zaorać zespół i Trae, Porzingod czy Claxton nie spadli do Nowego Jorku z nieba. Swoją drogą ten poprzedni sezon też fatalnie zacząłeś, długo byłeś pod PO kreską i po tej dziwnej sprzedaży Claxtona, to ten mistrzowski run zaskakujący. Ale chyba zgodzisz się, że kluczowe było odsunięcie cancera Herro i postawienie na Derrick Jonesa Jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): niby 15 ale i tak byłeś najgorszy przegrywie czyli pomyliłeś się tylko o 50% jak na Ciebie to całkiem nieźle! 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Pisze o tym, że byłeś znany z tego, że po 20 meczach w sezonie potrafiłeś totalnie zaorać zespół i Trae, Porzingod czy Claxton nie spadli do Nowego Jorku z nieba. Swoją drogą ten poprzedni sezon też fatalnie zacząłeś, długo byłeś pod PO kreską i po tej dziwnej sprzedaży Claxtona, to ten mistrzowski run zaskakujący. Ale chyba zgodzisz się, że kluczowe było odsunięcie cancera Herro i postawienie na Derrick Jonesa Jr brawo Przyjacielu! ja np. słysząc słówko 'tank' myślę Knicks no i nie zapominajmy że chyba tylko Jazz mają na koncie dłuższy streak awansów do PO niż Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Pisze o tym, że byłeś znany z tego, że po 20 meczach w sezonie potrafiłeś totalnie zaorać zespół i Trae, Porzingod czy Claxton nie spadli do Nowego Jorku z nieba. i 33W więc daleko do 6W i 15 W najgorszych tankerów czyli Nuggets i Magic najgorszy sezon miałem 28W po przejęciu teamu 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Swoją drogą ten poprzedni sezon też fatalnie zacząłeś, długo byłeś pod PO kreską i po tej dziwnej sprzedaży Claxtona, to ten mistrzowski run zaskakujący. Ale chyba zgodzisz się, że kluczowe było odsunięcie cancera Herro i postawienie na Derrick Jonesa Jr zacząłem tak fatalnie, że Magic poszliby na moim miejscu w tank ale po prostu Herro nie pasuje do Curryego i jest dziurą na SG. 15 minut temu, julekstep napisał(a): czyli pomyliłeś się tylko o 50% jak na Ciebie to całkiem nieźle! do budy przegrywie Edytowane 11 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): i 33W więc daleko do 6W i 15 W najgorszych tankerów czyli Nuggets i Magic Co za różnica, najgorszy bilans to najgorszy bilans, warunki ligowe były takie, że niezbędne były radykalne ruchy. No i ktoś musi bić rekordy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 14 minut temu, julekstep napisał(a): no i nie zapominajmy że chyba tylko Jazz mają na koncie dłuższy streak awansów do PO niż Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): No i ktoś musi bić rekordy ;] akurat absolutnym GOATem jest tu @matiwrona z 4 winami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, Krzemo napisał(a): Co za różnica, najgorszy bilans to najgorszy bilans, warunki ligowe były takie, że niezbędne były radykalne ruchy. akurat trafiłem na Twój tank jak zacząłem zabawę więc trochę mnie zdziwiło no ale później pojawiła się konkurencja w postaci magic więc już w sumie to trochę rozmyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): akurat trafiłem na Twój tank jak zacząłem zabawę więc trochę mnie zdziwiło no ale później pojawiła się konkurencja w postaci magic więc już w sumie to trochę rozmyło Tylko że Krzemo miał aurę obecnego Alonzo, więc upadek był moralnie historyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Mamy w ogóle jakieś przebicie @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi