Skocz do zawartości

[2048] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Ma z czego spadać w obronie i rzucie. 

Jakby trafiłby do Spurs to w totalu ten roles byłby zaraz za Claxtonem.

Jak cos nie mówię ze nie jest przepłacony bo wczoraj mógł podpisać za 8 a jutro pewnie nawet 7 by wziął. Ale 'za drogi to kwestia wzgledna'. W Pistons jeszcze starczy na MLE i LLE przez 3 sezony a kontrakt skończy sie po 3 sezonie Clingana.

38 minut temu, Cichy napisał(a):

Ma z czego spadać w obronie i rzucie. 

Jakby trafiłby do Spurs to w totalu ten roles byłby zaraz za Claxtonem.

Jak cos nie mówię ze nie jest przepłacony bo wczoraj mógł podpisać za 8 a jutro pewnie nawet 7 by wziął. Ale 'za drogi to kwestia wzgledna'. W Pistons jeszcze starczy na MLE i LLE przez 3 sezony a kontrakt skończy sie po 3 sezonie Clingana.

I to jest argument! (Nie licząc Westbrooka oczywiście).

7 minut temu, Cichy napisał(a):

Jeden z wielu, moge dodac tez 59/77/100 w rzutach oraz 87 perimeter, 96 drive i 72 steal

Ja napiszę, że ma handling 65 i szybkość 67, co jak na guarda jest średnim wynikiem, Ty napiszesz, że może grać na SF, ja napiszę, że nie bo ma zbiórkę na 14 i 38 i siłę na 46 i wyjdzie, że jest przepłacony :)

8 minut temu, Cichy napisał(a):

a ja napisze, ze generalnie moglby dostac mniej, ale dla Pistons nie ma to wiekszego znaczenia, bo im ten kontrakt nie wadzi i wpisuje sie w timeline druzyny ;) 

Ja napiszę, że nie, bo jako jedyny z kluczowych graczy będzie po campach <50 potencjału i ma kilkuletni kontrakt :)

Powiedz, proszę, żonie, że jest proszona o odczytanie PM w celu zakończenia sagi negocjacyjnej :)

Edytowane przez Pablo81