profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Możliwe, że mogę się spóźnić na fa o 22 w razie czego @Cichybędzie za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 5 minut temu, profesora napisał(a): Możliwe, że mogę się spóźnić na fa o 22 w razie czego @Cichybędzie za mnie Cichy slyszysz masz wolna ręke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 17 minut temu, profesora napisał(a): Możliwe, że mogę się spóźnić na fa o 22 w razie czego @Cichybędzie za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 37 minut temu, julekstep napisał(a): @Qcin_69 w związku z tym że 3ci etap z kolei składasz oferty przekraczające salary to w kolejnych dwóch etapach przy takiej sytuacji żadna oferta nie zostanie wprowadzona a od kiedy to takie zasady? zawsze można było dawać więcej ofert, pod prostu nie wklepywałeś tych które przekroczyły salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 8 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a od kiedy to takie zasady? zawsze można było dawać więcej ofert, pod prostu nie wklepywałeś tych które przekroczyły salary. To nie beGM że wrzucasz sobie warunkowe opcje i bajlando Najwyżej coś wejdzie fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a od kiedy to takie zasady? zawsze można było dawać więcej ofert, pod prostu nie wklepywałeś tych które przekroczyły salary. Nie ma co dyskutować, jest w zasadach FA W dniu 7.10.2025 o 23:24, julekstep napisał(a): Komisz ma zawsze rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 20 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a od kiedy to takie zasady? zawsze można było dawać więcej ofert, pod prostu nie wklepywałeś tych które przekroczyły salary. Bo pierwszy raz ktos strzela hattricka w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 25 minut temu, julekstep napisał(a): Bo pierwszy raz ktos strzela hattricka w tym temacie nie ma nigdzie napisane ile $ zawiera minimum dla danego gracza, wiec wypisuje tyle ile mam brakujących miejsc, to chyba dość zrozumiałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): nie ma nigdzie napisane ile $ zawiera minimum dla danego gracza, wiec wypisuje tyle ile mam brakujących miejsc, to chyba dość zrozumiałe? Przecież w temacie o każdym etapie masz rozpiskę ile dostaje graczy z expem od 0-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 15 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nie ma nigdzie napisane ile $ zawiera minimum dla danego gracza, wiec wypisuje tyle ile mam brakujących miejsc, to chyba dość zrozumiałe? jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 15 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nie ma nigdzie napisane ile $ zawiera minimum dla danego gracza, wiec wypisuje tyle ile mam brakujących miejsc, to chyba dość zrozumiałe? na prawde przydalaby sie przerwa na przeczytanie tematu o FA:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Teraz, kahR napisał(a): Wolves: 1. Devin Vassell - 5 300 000, 4lata, 0%[BR] 1. Devin Vassell - 9 000 000 rok [BR] 2. RJ Barett- 2 700 000, 3 lata, 0%[*MLE] 3. Tony Wroten- 5 000 000, 2 lata[BR] nie możesz Vassellowi zmniejszyć lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie możesz Vassellowi zmniejszyć lat a no faktycznie, dzieki już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu uspokójcie sie z tym Vasselem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): uspokójcie sie z tym Vasselem najlepszy FAs jaki został do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): uspokójcie sie z tym Vasselem Lepiej walczyć o Vassella, jak Avdiji dać taki kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Lepiej walczyć o Vassella, jak Avdiji dać taki kontrakt nie bądź antysemita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu @gimmie mordo, Ty już dawałeś Nurkicowi 8mln. Nie możesz teraz pójść w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Sory nie specjalnie. zapisało mi się w tel. Poprawiłem na 8 tak jak w 1 poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 43 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Przecież w temacie o każdym etapie masz rozpiskę ile dostaje graczy z expem od 0-10 to bym musiał wiedzieć ile gracz ma expa 31 minut temu, julekstep napisał(a): jest napisane nie czytałem 31 minut temu, Cichy napisał(a): na prawde przydalaby sie przerwa na przeczytanie tematu o FA:D nie bądź pantoflem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi