MarcusCamby Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września To QO moim zdaniem do cofnięcia. Zastrzeżenia ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 25 minut temu, julekstep napisał(a): przede wszystkim ma potencjał ja chcę Pistons utrzymać w grze a nie robić jakąś rewolucję utrzymanie core Qucikley-Huerter-Giddey-Thompson-Stewart to najbezpieczniejsza (i chyba też najrozsądniejsza opcja) a po daniu birdów to i tak tej kasy na FA prawie nie ma Nie wiem, co by musiało wydarzyć się na campach w JS, handlingu, szybkości i obronie, żeby zarobił na swój kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): To QO moim zdaniem do cofnięcia. Zastrzeżenia ok czyli zdanie GMa Pistons się nie liczy? 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Nie wiem, co by musiało wydarzyć się na campach w JS, handlingu, szybkości i obronie, żeby zarobił na swój kontrakt. 25+ na campach, utrzymanie potencjału powyżej 70 i jest luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Fakt, że nie chciał handlować Giddeyem bo mocno campował nie znaczy że zaoferowałby mu QO. Sprawdzę go jeszcze raz w domu, ale nie wyglądał mi na max playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 7 minut temu, julekstep napisał(a): czyli zdanie GMa Pistons się nie liczy? 25+ na campach, utrzymanie potencjału powyżej 70 i jest luźno +25 w ovr?? Daj już spokój i przyjmij jakaś konstruktywną krytykę. Giddey ma źle rozłożone skille i duże braki do bycia solidnym guardem, do czego i tak mu najbliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): +25 w ovr?? Daj już spokój i przyjmij jakaś konstruktywną krytykę. Giddey ma źle rozłożone skille i duże braki do bycia solidnym guardem, do czego i tak mu najbliżej. ciężko przyjąć konstruktywną krytykę od kogoś kto w Giddeyu widzi guarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ciężko przyjąć konstruktywną krytykę od kogoś kto w Giddeyu widzi guarda Przed chwilą powoływałes sia na slaka, który grał nim na SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Przed chwilą powoływałes sia na slaka, który grał nim na SG od jego super campów Slak nie ustawił ani razu taktyki a cały poprzedni sezon Giddey grał na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Tutaj ad vocem, niby ruchy @julekstep sluszne pod katem przyszlosci pizdons, wizz itd ale albo ktos ma Gma albo nie, tutaj zapytanie czy Julek jako SOPS(simkowy osrodrk pomocy społecznej) ogolnie bedzie wyreczal wszystkich, np bo spoznisz sie na FA itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 40 minut temu, julekstep napisał(a): od jego super campów Slak nie ustawił ani razu taktyki a cały poprzedni sezon Giddey grał na SF I to jest argument, żeby drużynę oddać w lepsze ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 9 minut temu, kahR napisał(a): I to jest argument, żeby drużynę oddać w lepsze ręce. Wszystko do tego zmierza tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 18 minut temu, julekstep napisał(a): Wszystko do tego zmierza tbh na razie to Ty uzurpujesz sobie nad drużynami bez GMów i odwlekasz na koniec F.A chociaż prawdę powiedziawszy do końca draftu wydaje się być sprawiedliwsze dla każdego i nikt pokrzywdzonym być nie może. Czekam tylko na jakieś wygibasy z KH to raz a dwa według mnie nowy GM powinien zadecydować czy chce QO dla Giddeya czy nie więc ... No i Ciebie żaden z komiszów nie poparł a mnie już trzy osoby także nie rób scen i wraz z końcem draftu przekaż te drużyny nowym GM, jak sytuacja nadal będzie jak jest. Bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) 4 minuty temu, LAF napisał(a): No i Ciebie żaden z komiszów nie poparł a mnie już trzy osoby mam poparcie nadkomisza, najlepszego simkowego GMa oraz najwybitniejszego simkowego ANALITYKA (tzw. Simkowa Święta Trójca) więc TEGES Edytowane 24 Września przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Wpadliśmy w czas FA pt „jak tu opierdolic c***a wart średnik pick jak loteryjny? ” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Wpadliśmy w czas FA pt „jak tu opierdolic c***a wart średnik pick jak loteryjny? ” mordo Ty byś Giannisa próbował za to wyciągnąć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Wywołany na fb dodam ze wg mnie qo naciągane w każdym przypadku (choc moze cade najmniej). W sumie rok temu Quickley nie dostal. Dodatkowo nieco za szybko bo do końca draftu mamu czas. Btw rok temu protestowałem jak zaliczono Birdy Cambiego dla Sixers i nic to nie dalo to może i to przejdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 32 minuty temu, julekstep napisał(a): mordo Ty byś Giannisa próbował za to wyciągnąć xD zależy jaki pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 2 picki/24h LOL Edytowane 25 Września przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 2 minuty temu, Koelner napisał(a): 2 picki/24h LOL Następne 3 pójdą w 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Następne 3 pójdą w 10 minut. To ogarniajcie bo po ZAZYCIU KAPIELI chce zrobic updejt po tym 16 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi