MarcusCamby Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września Teraz, Koelner napisał(a): Tak Nie chciałem przytaczać, ale pamiętam że głównie Ty pytałeś "kto to jest ten Roby?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Nie chciałem przytaczać, ale pamiętam że głównie Ty pytałeś "kto to jest ten Roby?" Był nawet w Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 4 godziny temu, Roger napisał(a): Ja już nie nadążam. Nie wiem kto w której drużynie obecnie jest Mi się w głowie kręci do teraz. A patrzę na to spokojnie z boku. Nie zdziwię się jak w wymianie zobaczę mój nick Zero zdziwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 8 godzin temu, julekstep napisał(a): jbc to nie będę nimi robił żadnych trejdów Czyli Okingwu leci gdziekolwiek indziej za LLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 17 minut temu, Ashigaru napisał(a): BUCKS - Nikola Topic @SzuLcU SZACUNEK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 34 minuty temu, Koelner napisał(a): SZACUNEK! Teraz się zastanawiam tylko czy to ironia czy na serio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 13 minut temu, Ashigaru napisał(a): Teraz się zastanawiam tylko czy to ironia czy na serio xD wybór Serba zawsze na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Ten max Giddeya to nie za odważnie? Bardziej by Cade pasował @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ten max Giddeya to nie za odważnie? Bardziej by Cade pasował @julekstep true, przeoczyłem Cade Giddey może się jeszcze jakoś fajnie nie wyprofilowal, ale ciągle 81 potencjału po 3 campach daje nadzieje na bardzo wysoki sufit Edytowane 24 Września przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 46 minut temu, julekstep napisał(a): true, przeoczyłem Cade Giddey może się jeszcze jakoś fajnie nie wyprofilowal, ale ciągle 81 potencjału po 3 campach daje nadzieje na bardzo wysoki sufit Ładnie Pistons wywaliłeś z kasy, przed FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września @elwariato cofnij to QO dla Giddeya. Gość ani rzuca, ani rozgrywa, ani broni. Mocna oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): @elwariato cofnij to QO dla Giddeya. Gość ani rzuca, ani rozgrywa, ani broni. Mocna oferta. W dniu 17.06.2025 o 18:30, SlaKB napisał(a): Giddey sztosik, wreszcie się wyklarował ktoś konkretny na kim można budować W dniu 20.06.2025 o 14:42, SlaKB napisał(a): Jak ktoś chce coś z Pistons to zapraszam, nie do ruszenia jedynie Giddey. póki co działam w imieniu aktualnego GMa Pistons, który wyraźnie na Giddeyu planował budować ekipę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września w ataku coś tam gra ale w obronie firanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września Teraz, Koelner napisał(a): w ataku coś tam gra ale w obronie firanka typ nie ma żadnego red flaga, we wszystkim jest przynajmniej średni a do tego ma ciągle masę potencjału dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 3 minuty temu, julekstep napisał(a): póki co działam w imieniu aktualnego GMa Pistons, który wyraźnie na Giddeyu planował budować ekipę pozdrawiam Sorry, ale to bzdury. Co innego QO, kiedy masz kasę, co innego, kiedy nie masz. 1 minutę temu, julekstep napisał(a): typ nie ma żadnego red flaga, we wszystkim jest przynajmniej średni a do tego ma ciągle masę potencjału dajcie spokój A ludzie się dziwili, że są jeszcze tacy, którzy patrzą na ovr. Giddey oprócz Overall nie ma nic. NIC. Za wolny na guarda, za słaby na SF. Bardzo zła decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Bardzo zła decyzja. Zależy z czyjej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września simnowałem 3 razy na szybko to Giddey po tym sezonie dostaje średnio ~`7 mln 10% na 5 lat więc obecne QO trochę kontrowersyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Sorry, ale to bzdury. Co innego QO, kiedy masz kasę, co innego, kiedy nie masz. A ludzie się dziwili, że są jeszcze tacy, którzy patrzą na ovr. Giddey oprócz Overall nie ma nic. NIC. Za wolny na guarda, za słaby na SF. Bardzo zła decyzja. przede wszystkim ma potencjał 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Sorry, ale to bzdury. Co innego QO, kiedy masz kasę, co innego, kiedy nie masz. ja chcę Pistons utrzymać w grze a nie robić jakąś rewolucję utrzymanie core Qucikley-Huerter-Giddey-Thompson-Stewart to najbezpieczniejsza (i chyba też najrozsądniejsza opcja) a po daniu birdów to i tak tej kasy na FA prawie nie ma Edytowane 24 Września przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Kwestia zastrzeżenie Kevina H jest też imo średnia, jednak wystarczy połączyć QO dla Gideya + pewnie jakieś przepłacenie KH z tym kto ląduje na kolejnym FA i wszystko stanie się jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2 minuty temu, LAF napisał(a): Kwestia zastrzeżenie Kevina H jest też imo średnia, jednak wystarczy połączyć QO dla Gideya + pewnie jakieś przepłacenie KH z tym kto ląduje na kolejnym FA i wszystko stanie się jasne. komisze go nienawidzą! wyciąga na światło dzienne wszystkie krępujące tajemnice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi