MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 18:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:05 Jak dla mnie za to średni pick, co już niejako wspominałem przy dyskusji z @SzuLcU i porównaniach z Dysonem Danielsem PG bez passingu, w ataku wyraźnie ograniczony. Lepsza wersja Dunna, Pippena Jr czy Alvarado. Przy wybitnych campach gorsza wersja Suggsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 18:10 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:10 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Jak dla mnie za to średni pick, co już niejako wspominałem przy dyskusji z @SzuLcU i porównaniach z Dysonem Danielsem PG bez passingu, w ataku wyraźnie ograniczony. Lepsza wersja Dunna, Pippena Jr czy Alvarado. Przy wybitnych campach gorsza wersja Suggsa. Przeciez PG to on ma tylko znaczek To klasyczny SG Dobre campy i bedzie poziom startera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 18:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:12 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Przeciez PG to on ma tylko znaczek To klasyczny SG Dobre campy i bedzie poziom startera Skoro tak to może porównania z Anthony Black? 15 pick poprzedniego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 18:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:13 Dla mnie on nie stał koło PG. Już teraz po w miarę campach spoko roles do orania 20+ MPG. 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Skoro tak to może porównania z Anthony Black? 15 pick poprzedniego draftu. Wiesz, że Black miał 181 scoringu a Scheppard 207? Nie wspominając o różnicy w handlingu, szybkości , perD czy steal. Dziwne porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 18:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:45 Reed to zdecydowanie najlepszy 2/1 tego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) @julekstep Spurs wybrało Reed Sheppard a nie Ben Edytowane 23 godziny temu przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Ben Sheepard, nowy Malcolm Brogdon, w Hawks wypatrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ty @Pablo81 to z tych wymian powinieneś zrobić jakiś doktorat, albo w szkołach tego zacznij nauczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, Ice23 napisał(a): Ty @Pablo81 to z tych wymian powinieneś zrobić jakiś doktorat, albo w szkołach tego zacznij nauczać Ja już nie nadążam. Nie wiem kto w której drużynie obecnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 16 minut temu, Roger napisał(a): Ja już nie nadążam. Nie wiem kto w której drużynie obecnie jest U Pablo raczej "bycie" gracza w "jakimś " teamie to pojęcie względne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Dzięki @Pablo81 simka żyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 59 minut temu, Roger napisał(a): Ja już nie nadążam. Nie wiem kto w której drużynie obecnie jest Ja troche tez, jak mi jakies wymiany proponuje, to tych zawodnikow zawsze trzeba szukac wszedzie, tylko nie w Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Principe napisał(a): Kyle Filipowski @Pablo81 jeszcze lista obecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): jeszcze lista obecności @Principe Od razu możesz dać znać co z Bostonem w BeGM, bo tam już częściowe przejęcie teamu w oczekiwaniu na Twój odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Późno McCain. Wygląda lepiej niż Poole w dniu draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Późno McCain. Wygląda lepiej niż Poole w dniu draftu. Ofensywnie wygląda b dobrze. W defensywie bez szału, ale też bez dramatu. Wybierających zmylił ovr i 92 potencjału, ale gość wchodzi do ligi z 230 scoringu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Późno McCain. Wygląda lepiej niż Poole w dniu draftu. Steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ofensywnie wygląda b dobrze. W defensywie bez szału, ale też bez dramatu. Wybierających zmylił ovr i 92 potencjału, ale gość wchodzi do ligi z 230 scoringu. Overall? Ktoś się jeszcze tym sugeruje? Pamiętam jak kiedyś w TOP3 overall był Isaiah Roby przez mnie stworzony i chyba jednego sezonu nie wytrzymał, a takie budził poruszenie w momencie pojawienia się tabelki. Poole miał 737 overall czyli o 25 mniej niż McCain. A i tak możne jednak polemizować czy McCain lepszy, bo Poole miał te swoje ukryte skille Tak czy siak steal z tym pickiem. Mógłby pójść spokojnie z szóstką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 33 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ofensywnie wygląda b dobrze. W defensywie bez szału, ale też bez dramatu. Wybierających zmylił ovr i 92 potencjału, ale gość wchodzi do ligi z 230 scoringu. Daliście mu tylko 92 potencjału??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 19 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Overall? Ktoś się jeszcze tym sugeruje? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi