Pablo81 Opublikowano Niedziela o 14:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:47 Zaraz te pyskówki zostaną skasowane przez nowego moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Niedziela o 14:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:48 Grzeczniej mnie tu prosze sie do siebie odnosić, tu kulturalne ludzie zaglądają, jak juz to ma byc per Panie łotrze i Panie przegrywie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 14:59 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:59 9 minut temu, elwariato napisał(a): Grzeczniej mnie tu prosze sie do siebie odnosić, tu kulturalne ludzie zaglądają, jak juz to ma byc per Panie łotrze i Panie przegrywie to ban dla @julekstep. on i tak tylko pokrzykuje, nikogo nie lubi i w dodatku wydaje mu się że jest najmądrzejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Niedziela o 15:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:21 21 minut temu, Koelner napisał(a): to ban dla @julekstep. on i tak tylko pokrzykuje, nikogo nie lubi i w dodatku wydaje mu się że jest najmądrzejszy I robił sobie dzisiaj ze mnie jaja w lesie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 15:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:23 Jak @elwariato przyjdzie, to ma być "proszę, proszę Pana", "Dziękuję proszę Pana", a jak będzie trzeba to i "Przepraszam proszę Pana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Niedziela o 15:33 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:33 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak @elwariato przyjdzie, to ma być "proszę, proszę Pana", "Dziękuję proszę Pana", a jak będzie trzeba to i "Przepraszam proszę Pana". Raczej HWDP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 15:38 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:38 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak @elwariato przyjdzie, to ma być "proszę, proszę Pana", "Dziękuję proszę Pana", a jak będzie trzeba to i "Przepraszam proszę Pana". Japa tankerze proszę Pana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Niedziela o 17:22 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:22 1 godzinę temu, Ice23 napisał(a): I robił sobie dzisiaj ze mnie jaja w lesie! Ale ty byles w lesie i tam te jaja, czy on byl w lesie i jaja zaistniały 1 godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Raczej HWDP Raczej proszę Pana prostaka CHWDP 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Japa tankerze proszę Pana? Ja bym wybral inny szyk w zdaniu, ale widze ze idziesz we wlasciwym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano wczoraj o 07:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:02 To co dziś o 20tej idzie pierwszy autkpick? @julekstep wiesz kto to będzie ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 08:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:03 21 godzin temu, eMeS napisał(a): @julekstep czemu nie bylo kontroli draftu w tym roku? Ten Zach Edey to zart przeciez A co Ci tam nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano wczoraj o 08:42 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:42 38 minut temu, LAF napisał(a): A co Ci tam nie pasuje? No napisałem przecież - edey za dobry imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 08:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:55 12 minut temu, eMeS napisał(a): No napisałem przecież - edey za dobry imo Czy Ja wiem. Jaki jest draft, każdy widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 15:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:57 8 godzin temu, kuba2419 napisał(a): To co dziś o 20tej idzie pierwszy autkpick? @julekstep wiesz kto to będzie ewentualnie? Donovan Clingan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano wczoraj o 16:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:26 28 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Donovan Clingan No to kolejny który ma farta przy wyborze autopicku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 16:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:27 (edytowane) za karę autopicki mogłyby iść najgorsze od końca Edytowane wczoraj o 16:27 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 16:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:31 2 minuty temu, Koelner napisał(a): za karę autopicki mogłyby iść najgorsze od końca Nie no bezsensu karać organizacje za pasywność GMów. I tak te organizacja od lat tkwią w przeciętności bez specjalnego światełka w tunelu na zdecydowaną poprawę. Nie chcemy powrotu do lat, gdzie wszystkie karty były na rękach 10 GMów, bo o resztę klubów nikt nie dbał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano wczoraj o 16:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:50 18 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie no bezsensu karać organizacje za pasywność GMów. I tak te organizacja od lat tkwią w przeciętności bez specjalnego światełka w tunelu na zdecydowaną poprawę. Nie chcemy powrotu do lat, gdzie wszystkie karty były na rękach 10 GMów, bo o resztę klubów nikt nie dbał Wybierzcie jak coś komisyjnie najlepszą opcję dla Pistons. W dniu 18.09.2025 o 21:00, julekstep napisał(a): Emerytury (HoF na grubo) : Jeremy Lin Chandler Parsons Landry Fields Festus Ezeli Paul Millsap Larry Sanders Paul George Thaddeus Young Andrew Bynum Andris Biedrins Dwight Howard Kevin Durant Brook Lopez Kevin Love Tyreke Evans Derrick Rose Ominęło mnie. O kurde, lekki szok. Mój najlepszy deal w simce, pozyskanie młodego wtedy PG13 z Nets. Legenda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 17:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:54 Ale Sheppard zjechał w drafcie. Rozważałem go bardzo mocno z #4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 18:00 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:00 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ale Sheppard zjechał w drafcie. Rozważałem go bardzo mocno z #4. no on jest dużo lepszy od Buzelisa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 18:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:02 Teraz, julekstep napisał(a): no on jest dużo lepszy od Buzelisa xD Podobny tier. Buzelis to Barnes bez passingu. Taki lepszy Risacher. Dziękuję, że nie ruszałeś draftu i mogę teraz czerpać garściami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi