Skocz do zawartości

[2048] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

wszelkie swapy i protekcje zawsze robiłem PO loterii jbc

@Krzemo @Cichy - jak Wy to widzicie? dla mnie racja luźno po stronie Kuby

No luźno w c*** :)

SWAP picków w NBA (czyli prawo do zamiany wyborów w drafcie) dotyczy pozycji picków po zakończeniu sezonu zasadniczego, czyli po ustaleniu kolejności draftu – a nie pozycji przed draftem.

9 minut temu, Pablo81 napisał(a):

No luźno w c*** :)

SWAP picków w NBA (czyli prawo do zamiany wyborów w drafcie) dotyczy pozycji picków po zakończeniu sezonu zasadniczego, czyli po ustaleniu kolejności draftu – a nie pozycji przed draftem.

https://www.deseret.com/2022/9/16/23338834/how-do-nba-draft-pick-swaps-work/

For this example, Team A doesn’t make the playoffs and in the lottery it gets the No. 6 overall pick. Team B also didn’t make the playoffs but it got the No. 14 overall pick in the lottery. Since Team B has the option to swap picks, it can take the No. 6 pick and send the No. 14 pick to Team A.

+ Twoje ulubione źródło :)

Przegląd od AI

NBA pick swaps are not done before the lottery; instead, the lottery determines the first four picks, and a pick swap allows the acquiring team to swap their draft position with the other team's pick after the lottery order is set but before the actual draft. The pick swap is exercised based on the final draft order determined by the lottery and the subsequent positional sorting. 

6 minut temu, julekstep napisał(a):

https://www.deseret.com/2022/9/16/23338834/how-do-nba-draft-pick-swaps-work/

For this example, Team A doesn’t make the playoffs and in the lottery it gets the No. 6 overall pick. Team B also didn’t make the playoffs but it got the No. 14 overall pick in the lottery. Since Team B has the option to swap picks, it can take the No. 6 pick and send the No. 14 pick to Team A.

+ Twoje ulubione źródło :)

Przegląd od AI

NBA pick swaps are not done before the lottery; instead, the lottery determines the first four picks, and a pick swap allows the acquiring team to swap their draft position with the other team's pick after the lottery order is set but before the actual draft. The pick swap is exercised based on the final draft order determined by the lottery and the subsequent positional sorting. 

Daj zrodlo tego od AI, bo ja też wrzucałem cytat z AI, a źródłem na którym się opierało byl ten artykuł o Jazz :)

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Ja też wrzuciłem od AI, a po kliknięciu źródła, sztuczna "inteligencja" powołuje się na artykuł o Jazz, który cytujesz. 

Jakie jest źródło, jak klikniesz?

no przecież ten cytat (z Team A i Team B) co wrzuciłem jest z tego artykułu i jasno pokazuje że swapy są robione PO loterii

pisz z AI po angielsku tak btw (ograniczysz szum spowodowany przekomplikowaniem j.polskiego)

zresztą k**** @Pablo81 Twój cytat w sumie przecież dobrze mówi:

czyli po ustaleniu kolejności draftua nie pozycji przed draftem.  

(pamiętaj że w RL NBA loteria jest w trakcie PO, więc dobrze tam pisze że 'po sezonie zasadniczym')

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

no przecież ten cytat (z Team A i Team B) co wrzuciłem jest z tego artykułu i jasno pokazuje że swapy są robione PO loterii

pisz z AI po angielsku tak btw (ograniczysz szum spowodowany przekomplikowaniem j.polskiego)

zresztą k**** @Pablo81 Twój cytat w sumie przecież dobrze mówi:

czyli po ustaleniu kolejności draftua nie pozycji przed draftem.

Wpisałem tę frazę co Ty i kliknąłem źródła i to co jest pogrubione we wszystkich 3 linkach o tym nie mówi.

Ale dobra, c*** z tym - tyle wymian do wprowadzenia :)