wiLQ Opublikowano 1 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2025 (edytowane) W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja tyle ile sezon regularny W NBA [zwykle od pazdziernika do polowy kwietnia]. W zeszlym sezonie bylo w sumie 5 lig czyli w praktyce uzupelniasz poziom III w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek. Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow [http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Te linki sa o tyle istotne, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie. W ramach zapisow podajcie swoje doswiadczenie w fantasy [pamietajac, ze to mozna sprawdzic na profilu Yahoo i jedyny cel tej informacji to sprawiedliwy podzial na ligi] oraz jesli chcecie grac ze znajomym w jednej lidze to podajcie jego nick na forum [przy czym musi on potwierdzic, ze chce grac z Toba]. Tzn przykladowy zapis powinien wygladac tak: "romek, 1 sezon, tytus i atomek" Ile powstanie lig zalezy od liczby uczestnikow gdzie docelowa i domyslna wielkosc ligi to 15. Jak ktos sie zapisze i wiecej tu nie zajrzy pomimo przypomnien PMami to zakladamy, ze zrezygnowal i zastapi go ktos inny. A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy Ile osob dolaczy do nas w 2025? Lista zapisanych... LAF Pablo81 ozzy110 nizina jacobsman13 Edytowane 16 Września 2025 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 Po krótkiej przerwie znowu spróbuję swych sił. To będzie mój drugi sezon bo pierwszy to była kompromitacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 Zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2025 Ja chętnie wrócę do gry po przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 7 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Zglaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 15 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2025 Cześć, Po rocznej przerwie chętnie wrócę i zgłaszam gotowość do udziału w Lidze. Ostatnio grałem w 2 Lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 Ciesza powroty, pamietajcie zeby sie tu pojawic w przyszlym tygodniu jak ruszy organizacja poszczegolnych lig. W dniu 2.09.2025 o 08:41, LAF napisał(a): Po krótkiej przerwie znowu spróbuję swych sił. To będzie mój drugi sezon bo pierwszy to była kompromitacja. Gdyby kazdy sie przejmowal swoimi slabymi sezonami to by tu nikogo nie bylo ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 24 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 Zagram, możecie mnie uwzględnić Jestem doświadczonym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 24 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 Te ligę polecił mi Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otfi Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Cześć. Chętnie zagram w 3 lidze. Też mam polecenie od Maca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Mikdzager zagrałby ale chyba zapomniał hasło, a opcja przypominania nie działa. Spróbuje założyć nowe ale prosiłby by trzymać dla niego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Wszyscy, ktorzy sie zapisali sa juz w jakiejs lidze [wlacznie z tymi e-mailowymi]. Od tej pory wszelkie dolaczenia wciaz sa mozliwe, ale liczba miejsc jest ograniczona i trzeba sie dopasowac do terminu draftu w danej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Cześć, chętnie zagram w sezonie 2025/26. Jestem doświadczonym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 A, jeszcze tu nie grałem, a brakuje mi jednej ligi do wypełnienia Yahoo - możecie mnie dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 1 godzinę temu, Bors25 napisał(a): Cześć, chętnie zagram w sezonie 2025/26. Jestem doświadczonym graczem 5 minut temu, Wooden napisał(a): A, jeszcze tu nie grałem, a brakuje mi jednej ligi do wypełnienia Yahoo - możecie mnie dopisać Dopisane i zajrzyjcie na skrzynki bo tam w wiadomosci sa wszystkie linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nbafantasyalert Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Hej, jestem nowy. Można jeszcze zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 17 godzin temu, nbafantasyalert napisał(a): Hej, jestem nowy. Można jeszcze zagrać? Troche w ostatniej chwili, ale tak, tylko szybko zajrzyj na skrzynke i dolacz na Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi