Skocz do zawartości

Ligi Roto 2025/26 potwierdzenie udzialu

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, T-Pro82 napisał(a):

Cześć!

Wiem, że późno, ale jak macie miejsce jeszcze miejsce w tej lidze, to Dida84 mnie namówił bijąc w pape.

Faktycznie pozno, ale miejsce jest, wiec na pewno dolaczysz, tylko w ramach uzupelnienia luk.
Takze trzeba poczekac chociaz do konca tygodnia by zobaczyc gdzie takie sie utworza [lub znajda sie inni chetni by dolaczyc rownoczesnie do obu lig na poziomie III].

13 godzin temu, Lew napisał(a):

Siema, nie mogłem odzyskać hasła do konta bo nie dało rady potwierdzić, że nie jestem robotem... . Podsumowując, oczywiście gram dalej, ale nie wiem gdzie:)

Szkoda, ze nie dales znac wczesniej [np mailowo] bo na ten moment bys dolaczyl do poziomu III.
Do konca tygodnia powinno sie wyjasnic do ktorej konkretnie ligi [ale do ktorejs na pewno!].

10 godzin temu, wiLQ napisał(a):

Szkoda, ze nie dales znac wczesniej [np mailowo] bo na ten moment bys dolaczyl do poziomu III.
Do konca tygodnia powinno sie wyjasnic do ktorej konkretnie ligi [ale do ktorejs na pewno!].

W wiadomościach grupowych się nie dało, jako odpowiedź, nadal wywalało o hasło i potwierdzenie. Co nie zmienia faktu, że kiedyś pisałeś do mnie i rzeczywiście mogłem się bardziej postarać żeby dać Ci znać. Trudno, trzeba powtórzyć wynik z zeszłego roku😀

1 godzinę temu, Lew napisał(a):

W wiadomościach grupowych się nie dało, jako odpowiedź, nadal wywalało o hasło i potwierdzenie. Co nie zmienia faktu, że kiedyś pisałeś do mnie i rzeczywiście mogłem się bardziej postarać żeby dać Ci znać. Trudno, trzeba powtórzyć wynik z zeszłego roku😀

Będziesz miał w teorii większe szanse na ligę mistrzów znowu 😬 Trzeba szukać pozytywów. 

8 godzin temu, Siner napisał(a):

Ja też gram. Sorka za opóźnienie. Akceptuję degradację ale od tylu lat gram i nigdy nie zawaliłem więc się coś może dla mnie znajdzie? 

Szkoda, ze tak pozno bo juz ruszylismy z losowaniem lig, ale na pewno sie znajdzie miejsce.

@Siner i @Lew zajrzyjcie ponownie we wtorek bo wtedy bedzie jasne do ktorej ligi traficie
[nie wiadomo na 100% kto dolaczy i chodzi o to by ligi mialy mniej wiecej tyle samo GMow, a nie w jednej 14, a w drugiej 11]

Edytowane przez wiLQ

Na ten moment mamy komplet na poziomie II i... po 12 GMow w 2 ligach na poziomie III.
Warto bylo poczekac! Yay cierpliwosc organizacyjna!

W zwiazku z tym w losowaniu @Siner trafil do North a @Lew do South. Bawcie sie dobrze i pamietajcie by za rok sie NIE spoznic ;->

P.S. W prywatnej wiadomosci na skrzynce jest watek organizacyjny Waszej ligi ze szczegolami jak dolaczyc na Yahoo i zaglosowac w ankiecie.

Edytowane przez wiLQ

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.