wiLQ Opublikowano Środa o 11:19 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 11:19 4 godziny temu, T-Pro82 napisał(a): Cześć! Wiem, że późno, ale jak macie miejsce jeszcze miejsce w tej lidze, to Dida84 mnie namówił bijąc w pape. Faktycznie pozno, ale miejsce jest, wiec na pewno dolaczysz, tylko w ramach uzupelnienia luk. Takze trzeba poczekac chociaz do konca tygodnia by zobaczyc gdzie takie sie utworza [lub znajda sie inni chetni by dolaczyc rownoczesnie do obu lig na poziomie III]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano Czwartek o 17:20 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:20 Siema, nie mogłem odzyskać hasła do konta bo nie dało rady potwierdzić, że nie jestem robotem... . Podsumowując, oczywiście gram dalej, ale nie wiem gdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano wczoraj o 06:31 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:31 13 godzin temu, Lew napisał(a): Siema, nie mogłem odzyskać hasła do konta bo nie dało rady potwierdzić, że nie jestem robotem... . Podsumowując, oczywiście gram dalej, ale nie wiem gdzie:) Szkoda, ze nie dales znac wczesniej [np mailowo] bo na ten moment bys dolaczyl do poziomu III. Do konca tygodnia powinno sie wyjasnic do ktorej konkretnie ligi [ale do ktorejs na pewno!]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 10 godzin temu, wiLQ napisał(a): Szkoda, ze nie dales znac wczesniej [np mailowo] bo na ten moment bys dolaczyl do poziomu III. Do konca tygodnia powinno sie wyjasnic do ktorej konkretnie ligi [ale do ktorejs na pewno!]. W wiadomościach grupowych się nie dało, jako odpowiedź, nadal wywalało o hasło i potwierdzenie. Co nie zmienia faktu, że kiedyś pisałeś do mnie i rzeczywiście mogłem się bardziej postarać żeby dać Ci znać. Trudno, trzeba powtórzyć wynik z zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Lew napisał(a): W wiadomościach grupowych się nie dało, jako odpowiedź, nadal wywalało o hasło i potwierdzenie. Co nie zmienia faktu, że kiedyś pisałeś do mnie i rzeczywiście mogłem się bardziej postarać żeby dać Ci znać. Trudno, trzeba powtórzyć wynik z zeszłego roku Będziesz miał w teorii większe szanse na ligę mistrzów znowu Trzeba szukać pozytywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 29 minut temu Udostępnij Opublikowano 29 minut temu Ja też gram. Sorka za opóźnienie. Akceptuję degradację ale od tylu lat gram i nigdy nie zawaliłem więc się coś może dla mnie znajdzie? Dziwnie działa odzyskiwanie hasła w moim przypadku. Nie dostaje maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi