wiLQ Opublikowano 1 Października Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 4 godziny temu, T-Pro82 napisał(a): Cześć! Wiem, że późno, ale jak macie miejsce jeszcze miejsce w tej lidze, to Dida84 mnie namówił bijąc w pape. Faktycznie pozno, ale miejsce jest, wiec na pewno dolaczysz, tylko w ramach uzupelnienia luk. Takze trzeba poczekac chociaz do konca tygodnia by zobaczyc gdzie takie sie utworza [lub znajda sie inni chetni by dolaczyc rownoczesnie do obu lig na poziomie III]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Siema, nie mogłem odzyskać hasła do konta bo nie dało rady potwierdzić, że nie jestem robotem... . Podsumowując, oczywiście gram dalej, ale nie wiem gdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 13 godzin temu, Lew napisał(a): Siema, nie mogłem odzyskać hasła do konta bo nie dało rady potwierdzić, że nie jestem robotem... . Podsumowując, oczywiście gram dalej, ale nie wiem gdzie:) Szkoda, ze nie dales znac wczesniej [np mailowo] bo na ten moment bys dolaczyl do poziomu III. Do konca tygodnia powinno sie wyjasnic do ktorej konkretnie ligi [ale do ktorejs na pewno!]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 10 godzin temu, wiLQ napisał(a): Szkoda, ze nie dales znac wczesniej [np mailowo] bo na ten moment bys dolaczyl do poziomu III. Do konca tygodnia powinno sie wyjasnic do ktorej konkretnie ligi [ale do ktorejs na pewno!]. W wiadomościach grupowych się nie dało, jako odpowiedź, nadal wywalało o hasło i potwierdzenie. Co nie zmienia faktu, że kiedyś pisałeś do mnie i rzeczywiście mogłem się bardziej postarać żeby dać Ci znać. Trudno, trzeba powtórzyć wynik z zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 1 godzinę temu, Lew napisał(a): W wiadomościach grupowych się nie dało, jako odpowiedź, nadal wywalało o hasło i potwierdzenie. Co nie zmienia faktu, że kiedyś pisałeś do mnie i rzeczywiście mogłem się bardziej postarać żeby dać Ci znać. Trudno, trzeba powtórzyć wynik z zeszłego roku Będziesz miał w teorii większe szanse na ligę mistrzów znowu Trzeba szukać pozytywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Ja też gram. Sorka za opóźnienie. Akceptuję degradację ale od tylu lat gram i nigdy nie zawaliłem więc się coś może dla mnie znajdzie? Dziwnie działa odzyskiwanie hasła w moim przypadku. Nie dostaje maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Ponawiam ogłoszenie: zwolniło się miejsce w lidze FBX3 na tym forum, jeżeli ktoś szuka ligi keeper to zapraszam do kontaktu ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października (edytowane) 8 godzin temu, Siner napisał(a): Ja też gram. Sorka za opóźnienie. Akceptuję degradację ale od tylu lat gram i nigdy nie zawaliłem więc się coś może dla mnie znajdzie? Szkoda, ze tak pozno bo juz ruszylismy z losowaniem lig, ale na pewno sie znajdzie miejsce. @Siner i @Lew zajrzyjcie ponownie we wtorek bo wtedy bedzie jasne do ktorej ligi traficie [nie wiadomo na 100% kto dolaczy i chodzi o to by ligi mialy mniej wiecej tyle samo GMow, a nie w jednej 14, a w drugiej 11] Edytowane 4 Października przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Hej, i jak coś się znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, Siner napisał(a): Hej, i jak coś się znajdzie? Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) Na ten moment mamy komplet na poziomie II i... po 12 GMow w 2 ligach na poziomie III. Warto bylo poczekac! Yay cierpliwosc organizacyjna! W zwiazku z tym w losowaniu @Siner trafil do North a @Lew do South. Bawcie sie dobrze i pamietajcie by za rok sie NIE spoznic ;-> P.S. W prywatnej wiadomosci na skrzynce jest watek organizacyjny Waszej ligi ze szczegolami jak dolaczyc na Yahoo i zaglosowac w ankiecie. Edytowane 7 Października przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi