julekstep Opublikowano wczoraj o 10:18 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:18 ruszymy pewnie jakoś w tygodniu STAY TUNED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano wczoraj o 10:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:23 5 minut temu, julekstep napisał(a): ruszymy pewnie jakoś w tygodniu STAY TUNED MUST READ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano wczoraj o 10:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:25 6 minut temu, julekstep napisał(a): ruszymy pewnie jakoś w tygodniu STAY TUNED Niedziela lepszym terminem. W tyg wszyscy pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano wczoraj o 10:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:26 Niedziela dzien swiety. Jutro mam urodziny, takze nalezy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 10:42 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:42 16 minut temu, Reikai napisał(a): Niedziela dzien swiety. Jutro mam urodziny, takze nalezy sie sto lat W LOTERII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 10:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:54 27 minut temu, Reikai napisał(a): Niedziela dzien swiety. Jutro mam urodziny, takze nalezy sie Nie licz na prezent urodzinowy z mojej strony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano wczoraj o 13:46 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:46 A może ruszymy jak draft bedzie gotowy?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 14:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:08 21 minut temu, Cichy napisał(a): A może ruszymy jak draft bedzie gotowy?;) Tam brakuje z 5 nazwisk undrafted, by zamknąć temat. Ale nie wiem czy w weekend dam radę do tego usiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 14:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:37 @gimmie Nurek "pokochał" SLC i chce po taniości zostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano wczoraj o 15:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:35 57 minut temu, elwariato napisał(a): @gimmie Nurek "pokochał" SLC i chce po taniości zostac Właśnie waham się bo myślałem że będzie drożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 5 godzin temu, Reikai napisał(a): Niedziela dzien swiety. Jutro mam urodziny, takze nalezy sie Go Bulls! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 3 godziny temu, gimmie napisał(a): Właśnie waham się bo myślałem że będzie drożej Z Favorsem i Lavine mają chyba tego samego agenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Jedyne prawilne typy: pato-konfa: Kings (1) - Suns (8): 4-1 Kings mogli sobie wybrać rywala i....zrobili to wystawiając rezerwy na ostatni mecz RS vs Suns właśnie. To że te rezerwy na wyjeździe przegrały tylko kilkoma punktami sporo mówi o tej serii. Suns to zdecydowanie najsłabsza ekipa tegorocznych PO (o ile core jest dalej fajny o tyle teraz gruz jest nie tylko na ławce, ale nawet wśród starterów na C) i tutaj raczej nic ponad 1-2 winy (przy świetnej dyspozycji ofensywnej graczy Suns) nie wyciągną. Lakers mogli tu zrobić dużo większą niespodziankę. Typowe zagranie nie fair ze strony Kings....któremu nie ma się co dziwić. Spurs (2) - Mavericks (7): 4-3 Spurs w PO to nie będzie ta ekipa która (w większości) wykręciła ten bilans. Teraz jest to banda zdolnej młodzieży pod przywództwem Embiida...ale dalej chyba ta młodzież jeszcze sobie poradzi w 1szej rundzie. Barnes to największa sigma tego sezonu i w końcówce RS prezentował wybitną formę...ale nie wierzę że jeden gracz może zdziałać aż tyle...mimo wszystko to sigma i sprawi że seria będzie bardziej zacięta niż klasyczne matchupy 2 i 7 seedu. Warriors (3) - Jazz (6): 4-1 GSW od powrotu Tyusa pod koniec RS po cichu stali się najgorętszą ekipą w lidze. Faktycznie wyglądają dość kompletnie -> jest floor general, jest fajna pierwsza opcja na obwodzie, jeden z lepszych all-arounderów na trójce i duet ofensywny + defensywny wysoki a to wszystko okraszone przyzwoitą ławką. Tak szczerze to oni mi wyglądają na faworytów do wygrania zachodu. Jazz jacy są każdy wie...z tym że w tym roku są znów o rok starsi. Romantyczna ekipa do kibicowania....ale ile razy można to samo.... Wolves (4) - Nuggets (5): 2-4 Świetny RS Wilków...ale wydaje mi się że tu jest ich limit i Nuggets - mimo dołowania - i tak rozjadą ich pod koszami....nie da się wygrać serii w PO grając Chrissem w s5. C'mon. Wspominałem ostatnio co sądzę o poziomie zachodu? turbo-konfa: Heat (1) - Hawks (2): 4-2 Fałszywy pierwszy seed po wałku stulecia podejmie osłabionych (przypadek?) brakiem Bola w G1 Hawks. Chociaż liczę że Jastrzębie wymierzą sprawiedliwość Oszukańczym Heat to jednak pieniędzy bym na nich nie postawił. Campowy wystrzał Dinwiddiego nie został zmarnowany niestety. GO HAWKS! Bulls (2) - Hornets (7): 4-1 Różnica jakości na dwójce to przepaść...patrząc na to że reszta składów jest +/- porównywalna to nie sposób tutaj stawiać inaczej. Beal powinien tutaj niszczyć. Jakiś tam mecz Hornets wygrają dzięki potencjałowi ofensywnemu ale to by było na tyle. Magic (3) - Bucks (6): 4-1 Bucks to cholernie mocny 6ty seed....na szczęście Magic się z nimi dobrze matchupują dzięki temu że brak tu odpowiedzi na Tatuma. Po zeszłorocznych PO i tym jaki brak szacunku okazano Jaysonowi przy okazji rozdawania nagród za ten sezon przyszedł chyba ten moment. Moment w którym Tatum zdefiniuje swoje legacy prowadząc Magic do mistrzostwa ligi! AUU! Raptors (4) - Knicks (5): 4-3 Cokolwiek się stanie na zachodzie to w finale konferencji nie będą mieli nawet zbliżonego poziomu sportowego do tego co na wschodzie będzie już w pierwszej rundzie gdzie zmierzą się dwie ekipy na poziomie ~contendera. W obu składach są legendy z ery dopingowej (Curry i Westbrook), które ciągle - mimo wieku - są czołowymi postaciami ligi. Do tego w obu ekipach są inne supergwiazdy (Kristaps, Ingram) i cała masa pomniejszych gwiazdeczek (Maxey) i świetnych role playerów (Kawhi, Dieng, Noel). Dodatkowo uznani weterani jak Biedrins czy Ibaka. Uczta w pierwszej rundzie. Ciężko wskazać faworyta, dlatego tutaj typ idzie kluczem HCA. Niech zachód zazdrości i płacze patrząc jak u nich w s5 PO-ekip biegają orły pokroju Chrissa czy Koloko. Hatfu Edytowane 15 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Wiadomo - Chriss i Koloko w s5 dużo mówią o Zachodzie, ale co mówi Bitadze jako starter zwycięzcy konfy o Wschodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): ale co mówi Bitadze jako starter zwycięzcy konfy o Wschodzie? że rozwinął się w Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Wiadomo - Chriss i Koloko w s5 dużo mówią o Zachodzie, ale co mówi Bitadze jako starter zwycięzcy konfy o Wschodzie? Ze pierwsze miejsce Heat to walek! Ciesze sie ze sie zgadzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 8 minut temu, julekstep napisał(a): Ze pierwsze miejsce Heat to walek! Ciesze sie ze sie zgadzamy Dziś pierwsze mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Dziś pierwsze mecze? imho jutro/pojutrze - chyba że Cichy/Krzemo będą chętni do ruszenia (robimy simki na zmianę teraz) tak czy siak @Ice23 ustaw se taksę, żeby potem nie było płaczu jak swego czasu u @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 40 minut temu, julekstep napisał(a): tak czy siak @Ice23 ustaw se taksę, żeby potem nie było płaczu jak swego czasu u @Koelner trzeba ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Ja bym startował od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi