Mikowal83 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Ups. Sorki. Przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia W dniu 21.08.2025 o 13:55, RonnieArtestics napisał(a): Aktualizacja W weekend. Ja komiszuje. Update i sprawy organizacyjne w niedziele, ok? w miedzyczasie możesz podpytywać kogos czy nie chce dolaczyc, jak masz kogo. I jak tam sprawy się mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Dziś zrobie update składów natomiast wciąż potrzebujemy trzech nowych aby zacząć sezon i Draft. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września W dniu 21.08.2025 o 13:16, Mikowal83 napisał(a): Mam potwierdzoną informacje że @bulek też gra @Tizz @evitacre @Vic jeszcze nie potwierdzili. Dajcie znać. Jak dotąd 3 rezygnacje. Ma ktoś kogoś żeby załatać dziury? @Tecu @RonnieArtestics @barcalover to kto komiszuje? kiedy aktualizacja składów? nie pisałem bo postu z deklaracjami nie było, gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września W dniu 31.08.2025 o 11:51, RonnieArtestics napisał(a): Dziś zrobie update składów natomiast wciąż potrzebujemy trzech nowych aby zacząć sezon i Draft. Jakieś pomysły? Albo mam dostęp do złego pliku albo aktualizacji składów dalej nie ma. Najwyższa pora na organizację draftu a wciąż chyba dwóch GMów nam brakuje (też przydałoby się podsumować kto potwierdził kto nie a kto zrezygnował a kto dołączył) Co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września W dniu 6.09.2025 o 16:17, Mikowal83 napisał(a): Albo mam dostęp do złego pliku albo aktualizacji składów dalej nie ma. Najwyższa pora na organizację draftu a wciąż chyba dwóch GMów nam brakuje (też przydałoby się podsumować kto potwierdził kto nie a kto zrezygnował a kto dołączył) Co robimy? moze zajmij sie tym zamiast innych poganiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 29 minut temu, goozman napisał(a): moze zajmij sie tym zamiast innych poganiac Ma powody by się czepiać, Jestem niesłowny. Sorki ale w tym tyg co bedzie teraz to ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września 2 godziny temu, goozman napisał(a): moze zajmij sie tym zamiast innych poganiac Nie poganiam. Pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września 10 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): Nie poganiam. Pytam. takie pytanie co parę dni o to samo ma jednak pewne cechy poganiania. najwyraźniej koledzy nie mają czasu a Ty dysponujesz jego nadmiarem więc co szkodzi przejąc temat w swoje ręce? poważnie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Pisałem co 6 i 10 dni. To chyba nie jest bardzo często. Pytam bo chce zagrać ale ja takich rzeczy niestety nieogarniam. Nie mam do nikogo żalu pretensji i nikogo nie poganiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2 godziny temu, goozman napisał(a): takie pytanie co parę dni o to samo ma jednak pewne cechy poganiania. najwyraźniej koledzy nie mają czasu a Ty dysponujesz jego nadmiarem więc co szkodzi przejąc temat w swoje ręce? poważnie pytam Wyluzuj, to przecież ja mu mówiłem co dwa dni ze już już to zrobie, wiec to zrozumiałe, że @Mikowal83 sie przypomina. Uspokoję raz jeszcze: w tym tygodniu ruszymy ze wszystkim na 1000%. jak chcecie jakos mi pomóc to spróbujcie znaleźć dwóch nowych chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Ile osób nam brakuje - jakie mamy wolne drużyny ? Rzuciłem info do kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 4 minuty temu, Buu napisał(a): Ile osób nam brakuje - jakie mamy wolne drużyny ? Rzuciłem info do kolegów. Lakers, Toronto, Cleveland ale @Skam wybiera jedną z nich jako pierwszy. Właśnie maks, mógłbyś już wybrać swoj team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skam Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Toronto Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi