RonnieArtestics Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 (edytowane) Ja gram @Alonzo - tak @Tecu - tak @Mikowal83 - tak @Krzemo - tak @matek - Nie @Tizz @ernie9005 - nie @t_omko - nie @TryczekSzukarek tak @Buu @bulek @obi tak @Szulim tak @goozman tak @Sylvinho. Tak @Tocheck - tak @mac - tak @evitacre @Vic jak ktoś już zrezygnował to sobie zaraz zedytuję i nie musi już pisać drugi raz, oznaczyłem ale możecie zignorować Jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy bo ktoś tam już zrezygnował. Mamy dwa wolne miejsca na ten moment. czas na deklaracje do końca miesiąca! 1 września ruszamy z draftem także proszę o jak najszybszą reakcje. Edytowane 15 Sierpnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Odpuszczam, dziękuję wszystkim za ostatnie sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 giercuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @RonnieArtestics wielkie dzięki za aktualizacje składów i salary ale jeśli się nie mylę to nie mam w składzie Vince Williams jr. a zamiast niego mam Kevin Porter jr. którego salary wynosi coś trochę ponad 29fp. Nie mam też Lonzo Ball za to mam Ayo Dosunmu z salary ok 38fp Jak możesz zweryfikuj w wolnej chwili i jak trzeba popraw. Z góry ielkie dzięki Przy okazji od razu wrzucam info że do sprzedania mam: FVV 45,7fp Matkovic 28fp Boston jr. 29,05fp Pick #12 raczej nie do oddania. Zalezy mi na zejściu z salary więc FVV może być dostępny w dobrej promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 (edytowane) 8 minut temu, Mikowal83 napisał(a): @RonnieArtestics wielkie dzięki za aktualizacje składów i salary ale jeśli się nie mylę to nie mam w składzie Vince Williams jr. a zamiast niego mam Kevin Porter jr. którego salary wynosi coś trochę ponad 29fp. Nie mam też Lonzo Ball za to mam Ayo Dosunmu z salary ok 38fp Jak możesz zweryfikuj w wolnej chwili i jak trzeba popraw. Z góry ielkie dzięki Przy okazji od razu wrzucam info że do sprzedania mam: FVV 45,7fp Matkovic 28fp Boston jr. 29,05fp Pick #12 raczej nie do oddania. Zalezy mi na zejściu z salary więc FVV może być dostępny w dobrej promocji Jeszcze nie aktualizowalem, ale może Tecu coś zaczął robić bo go poprosiłem o pomoc. Także jeszcze uzbrój się w pare dni cierpliwosci, mam zapierdziel trochę w domowych obowiązkach po pracy. I przepraszam za nie trzymanie terminów, najchętniej bym oddał komuś komiszowanie bo wiem ze jestem niesłowny, problem w tym ze brak chętnych by przejąć te obowiązki. Edytowane 15 Sierpnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Spoko spoko. Rozumiem. Ja bez żalu i pretensji. Dobrze że w ogóle ogarniasz a o chętnego do przejęcia ciężko więc zostań gdzie jesteś zobaczyłem tylko że już są jakieś zmiany w pliku i dlatego znowu napisałem. Luzzz. Czekam na spokojnie cierpliwie dalej. 5 osób jeszcze nie potwierdziło udziału i są 3 rezygnacje. Trzeba dziury jakoś załatać. Ktoś ma kogoś chętnego do dołączenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Ja po niedzieli dopiero, ale @barcalover uaktualnił salary za co bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Mam potwierdzoną informacje że @bulek też gra @Tizz @evitacre @Vic jeszcze nie potwierdzili. Dajcie znać. Jak dotąd 3 rezygnacje. Ma ktoś kogoś żeby załatać dziury? @Tecu @RonnieArtestics @barcalover to kto komiszuje? kiedy aktualizacja składów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 (edytowane) Aktualizacja W weekend. Ja komiszuje. Update i sprawy organizacyjne w niedziele, ok? w miedzyczasie możesz podpytywać kogos czy nie chce dolaczyc, jak masz kogo. Edytowane 21 Sierpnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 18 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): Mam potwierdzoną informacje że @bulek też gra @Tizz @evitacre @Vic jeszcze nie potwierdzili. Dajcie znać. Jak dotąd 3 rezygnacje. Ma ktoś kogoś żeby załatać dziury? @Tecu @RonnieArtestics @barcalover to kto komiszuje? kiedy aktualizacja składów? 2 posty na Twoim pisałem że gram ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi