Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Deklaracje

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

Ja gram 

@Alonzo - tak

@Tecu - tak
@Mikowal83 - tak 
@Krzemo - tak

@matek - Nie
@Tizz 
@ernie9005 - nie
@t_omko - nie
@TryczekSzukarek tak
@Buu

@bulek

@obi tak

@Szulim tak
@goozman tak 

@Sylvinho. Tak 
@Tocheck - tak 
@mac - tak

@evitacre 

@Vic

jak ktoś już zrezygnował to sobie zaraz zedytuję i nie musi już pisać drugi raz, oznaczyłem ale możecie zignorować 

Jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy bo ktoś tam już zrezygnował. Mamy dwa wolne miejsca na ten moment. 

czas na deklaracje do końca miesiąca! 1 września ruszamy z draftem także proszę o jak najszybszą reakcje. 

Edytowane przez RonnieArtestics

• Roger przypiął/eła ten temat

@RonnieArtestics wielkie dzięki za aktualizacje składów i salary ale jeśli się nie mylę to nie mam w składzie Vince Williams jr. a zamiast niego mam Kevin Porter jr. którego salary wynosi coś trochę ponad 29fp. Nie mam też Lonzo Ball za to mam Ayo Dosunmu z salary ok 38fp

Jak możesz zweryfikuj w wolnej chwili i jak trzeba popraw. Z góry ielkie dzięki 🙂

Przy okazji od razu wrzucam info że do sprzedania mam:

FVV 45,7fp

Matkovic 28fp

Boston jr. 29,05fp

Pick #12 raczej nie do oddania.

Zalezy mi na zejściu z salary więc FVV może być dostępny w dobrej promocji 😉😁

8 minut temu, Mikowal83 napisał(a):

@RonnieArtestics wielkie dzięki za aktualizacje składów i salary ale jeśli się nie mylę to nie mam w składzie Vince Williams jr. a zamiast niego mam Kevin Porter jr. którego salary wynosi coś trochę ponad 29fp. Nie mam też Lonzo Ball za to mam Ayo Dosunmu z salary ok 38fp

Jak możesz zweryfikuj w wolnej chwili i jak trzeba popraw. Z góry ielkie dzięki 🙂

Przy okazji od razu wrzucam info że do sprzedania mam:

FVV 45,7fp

Matkovic 28fp

Boston jr. 29,05fp

Pick #12 raczej nie do oddania.

Zalezy mi na zejściu z salary więc FVV może być dostępny w dobrej promocji 😉😁

Jeszcze nie aktualizowalem, ale  może Tecu coś zaczął robić bo go poprosiłem o pomoc. Także jeszcze uzbrój się w pare dni cierpliwosci, mam zapierdziel trochę w domowych obowiązkach po pracy. I przepraszam za nie trzymanie terminów, najchętniej bym oddał komuś komiszowanie bo wiem ze jestem niesłowny, problem w tym ze brak chętnych by przejąć te obowiązki. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Spoko spoko. Rozumiem. Ja bez żalu i pretensji. Dobrze że w ogóle ogarniasz 🙂 a o chętnego do przejęcia ciężko więc zostań gdzie jesteś 🙂zobaczyłem tylko że już są jakieś zmiany w pliku i dlatego znowu napisałem. Luzzz. Czekam na spokojnie cierpliwie dalej. 

5 osób jeszcze nie potwierdziło udziału i są 3 rezygnacje. Trzeba dziury jakoś załatać. Ktoś ma kogoś chętnego do dołączenia?

18 godzin temu, Mikowal83 napisał(a):

Mam potwierdzoną informacje że @bulek też gra 

@Tizz @evitacre @Vic jeszcze nie potwierdzili. Dajcie znać.

Jak dotąd 3 rezygnacje. Ma ktoś kogoś żeby załatać dziury?

@Tecu @RonnieArtestics @barcalover to kto komiszuje? kiedy aktualizacja składów?

2 posty na Twoim pisałem że gram ; )