GeDDo Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 GeDDo, Maslon się znudził odpoczynkiem od sim-basketu czy Ty już się zmęczyłeś codziennym obowiązkiem? :wink:wczoraj nie bylo mnie caly dzien. dzis pol dnia, jutro pol dnia tez mnie nie bedzie. a we wtorek z rana wyjezdzam i wroce dopiero w weekend. oczywiscie bede mial laptopa ze soba i byc moze dostep do netu, aczkolwiek na W7 nie mam programu aby moc wykonywac simki. to tyle jesli chodzi o moj czas jaki moge poswiecic na simki w obecnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Maslon, wysyłam jeszcze raz zmiany taktyczne na simbasket.com. Cieszy wygrana, ale to pierwsze koty za płoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Dzień 158 SIMBASKET FINAL vs Game 1: 103 - 108 play-by-play Game 1: 130 - 108 play-by-play Stan rywalizacji: 1:1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Maslon: pozamieniales tylko kolejność cyferek w wyniku pierwszego meczu i myślisz ze ktoś się nabierze? :-) przynajmniej ofensywa 76ers jest stała. Moi ulubiency: Ibaka i McGee zrobili 76ersom z tylow jesień średniowiecza. 10 20 5. Obaj. Fcuk. A przed sezonem myślałem ze obaj są nietrejdowalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Dzień 158 SIMBASKET FINAL vs Game 1: 103 - 108 play-by-play Game 2: 130 - 108 play-by-play Game 3: 94 - 97 play-by-play Stan rywalizacji: 2:1 dla 76ers ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dzień 158 SIMBASKET FINAL vs Game 1: 103 - 108 play-by-play Game 2: 130 - 108 play-by-play Game 3: 94 - 97 play-by-play Game 4: 111 - 115 play-by-play Stan rywalizacji: 3:1 dla 76ers ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Lakers ciagle prowadzą w małych punktach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dokładnie. Pietras musi szaleć z radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dzień 162 SIMBASKET FINAL vs Game 1: 103 - 108 play-by-play Game 2: 130 - 108 play-by-play Game 3: 94 - 97 play-by-play Game 4: 111 - 115 play-by-play Game 5: 108 - 105 play-by-play Stan rywalizacji: 3:2 dla 76ers ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Znowu wyrównany wynik. Jutro simka 18-19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nic nie pisałem, ale czuwam nad wydarzeniami... Pierwszą okazję straciłem, jeszcze są dwie szanse i nie chciałbym ich zmarnować. Gdybym przegrał, rozważę rezygnację (nie naciskam ani nie szantażuje, od dawna się zastanawiam). Nie wiem jak to możliwe, że w Fantasy Basketball, gdzie doza szczęścia ma spore znaczenie (kontuzje, zawieszenia, wymiany niezależne od nas) wszelkie analizy mają większe znaczenie niż tutaj. Tyle wymian, tyle świetnych składów i ledwie jeden finał. I mnie motywacji może zabraknąć. Starczy głośnego myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Gdybym przegrał, rozważę rezygnację (nie naciskam ani nie szantażuje, od dawna się zastanawiam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Jak wygram również się zastanowię, będzie piękne uwiecznienie. Czasu też mam mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 oj DF już nie rób sobie podkładki pod ewentualną przegraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nie robię, zobacz co tu się dzieje (kolejna sprawa). Simbasket jest w stanie agonii, sam Ciebie namawiam byś się wpisywał częściej, trwają playoffy i poza Xamelem widać tylko glosy zainteresowanych (i to nie zawsze). Bieda z nędzą. Pojawił się Piotreksuper, jest jego brat, powinno być lepiej, ale starszyzna simbasketowa zniknęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Df nie rób tego:),wiesz że ja nadrobie aktywnością i mam nadzieję że ożywię towarzystwo :mrgreen: .Wiadomo że każdemu pasuje odejść jako Mistrz,ale myśle że to jeszcze nie czas.Gdybym nie miał tak zjebanego zespołu,to już by sie działo,ale mam ograniczone pole manewru.Licze że uda się jakoś zdobyć kasę...A tak z innej beczki to dzisiaj będzie koniec rywalizacji w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Dzień 164 SIMBASKET FINAL vs Game 1: 103 - 108 play-by-play Game 2: 130 - 108 play-by-play Game 3: 94 - 97 play-by-play Game 4: 111 - 115 play-by-play Game 5: 108 - 105 play-by-play Game 6: 86 - 94 play-by-play Stan rywalizacji: 4:2 dla 76ers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Koniec, o serii kiedy indziej, dam znać Maslon na gg. W sumie powinienem to po wszystkim napisać, co wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 @DF: jak masz rezygnować to najlepiej przed draftem i fa, akurat przydzielamy chętnym ekipy. @all: jak ktoś jeszcze chce przedłużyć zawodników podczas PO, to dosłownie ostatnia chwila. W weekend pewnie będzie losowanie draftu (jeszcze z Popem musimy się zgrać) i już nie będzie takiej możliwości. Aktualizacje składów też w weekend, bo coś mi świta, że rookasów łatwiej się wgrywa do FBB przed końcem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Df=cziken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi