Skocz do zawartości

Philadelphia 76ers 2025/2026 - dokad zaprowadza uszkodzone kolana?

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jedni gracze potrzebują czasu inni wchodzą z marszu, to nie jest regułą

przeciez Embiid poczatek sezonu opuscil z 11 meczy, a lacznie 14 i o tym pisalem, ze akurat jak chce dograc sie do pelnej koszykarskiej formy to pewnie dlatego gra wiecej minut aby to zrobic

meczu nie zreplikujesz zadnym workoutem

No właśnie lepiej obejrzeć mecz, niż wyciągać wnioski na podstawie statystyk i highlights. Embiid większość punktów zdobył w pierwszej połowie, kiedy miał dodatkowy bonus gdyż bronił go całkowicie bezradny Towns, w drugiej połowie Embiidowi skończyło się paliwo w baku, a dodatkowo M-Rob switc***ąc z OG zgasili mu światło 

8 godzin temu, mayor napisał(a):

w drugiej połowie Embiidowi skończyło się paliwo w baku, a dodatkowo M-Rob switc***ąc z OG zgasili mu światło 

tak mu zgasili światło, że Knicks od 4 do 10 minuty 4 kwarty zdobyli całe 4 punkty (1 FT i jedna trójka Shameta)

to, że już ustaliliśmy, że unikasz lekarzy, to wiadomix(choć w sumie może być na odwrót), ale skoro boisz się nawet opinii okulisty, to chociaż wpierdalaj marchew

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

10 punktów w drugiej połowie (z 38 całego meczu), do tego na skuteczności z gry 3/9 ... Hmmm może ja też potrzebuję okulisty, ale dla mnie to idealnie oddaje "skończyło się paliwo w baku" i "zgasili mu światło". Co ma do tego stwierdzenia @mayor o Embidzie skuteczność Knicks w czwartej kwarcie?

Godzinę temu, cwikson napisał(a):

10 punktów w drugiej połowie (z 38 całego meczu), do tego na skuteczności z gry 3/9 ... Hmmm może ja też potrzebuję okulisty, ale dla mnie to idealnie oddaje "skończyło się paliwo w baku" i "zgasili mu światło

te 10 punktów, to wszystkie są z czwartej kwarty gdzie grał całe 12 minut miał 10/6/2 na 50%fg, 10 punktów to o sporo więcej niż w tamtym sezonie robił Brunson w 4Qs tak btw

https://www.nba.com/stats/player/203954/advanced?LastNGames=1&Period=4

Embiid nie tylko zagrał dobrze, ale to jest impact na poziomie MVP, zwłaszcza w obronie, tym bardziej przy tej mizerii co grał Maxey, ziomek co dwa miesiące temu przewracał się stając na linii wolnych praktycznie sam dogonił ten mecz, a tu teksty o gaszeniu światła i coś tam w baku, pls

jakbyście się kiedyś czasem trochę poświęcili i chcieli spojrzeć szerzej,  niż liczyć palcem suche fg, to może by nie dochodziło do sytuacji, że jeden wpada ratować drugiego tylko po to by dopełnić kompromitacji

całuski

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

te 10 punktów, to wszystkie są z czwartej kwarty gdzie grał całe 12 minut miał 10/6/2 na 50%fg, 10 punktów to o sporo więcej niż w tamtym sezonie robił Brunson w 4Qs tak btw

https://www.nba.com/stats/player/203954/advanced?LastNGames=1&Period=4

Embiid nie tylko zagrał dobrze, ale to jest impact na poziomie MVP, zwłaszcza w obronie, tym bardziej przy tej mizerii co grał Maxey, ziomek co dwa miesiące temu przewracał się stając na linii wolnych praktycznie sam dogonił ten mecz, a tu teksty o gaszeniu światła i coś tam w baku, pls

jakbyście się kiedyś czasem trochę poświęcili i chcieli spojrzeć szerzej,  niż liczyć palcem suche fg, to może by nie dochodziło do sytuacji, że jeden wpada ratować drugiego tylko po to by dopełnić kompromitacji

całuski

Widzę, ze zrobiłbyś karierę w polityce. Wybierasz sobie co ci pasuje z pytania czy wypowiedzi i bronisz swojej tezy. Było pisane o drugiej połowie, a nie o 4q. W 3q też przecież grał i to 8 minut. Zrobił w niej 0/3. Jeżeli uważasz, że gość robiący w 17 minut pierwszej połowy 28 punktów przy skuteczności 10/12 (!) i potem w 20 minut drugiej robi 10 punktów na 3/9 to nie jest spadek, to nie wiem jak dalej dyskutować

PS. Gdyby Towns nie spadł za faule to Joel walnąłby z 50 punktów w tym meczu :)

Edytowane przez cwikson

Teksty typu "praktycznie sam dogonił mecz" ,dziesięć punktów które wstrząsnęły światem, rekordowe 10 punktów w 12 minut- nie tylko bardziej zajebiste niż setka Chamberlaina, ale nawet lepsze osiągnięcie niż te 20 tysięcy dup wyruchane przez Wilta. Koleś ma jakąś fobię. Jak ktoś oglądał mecz to pewnie zauważył, że deficyt jaki odrobili 69ers w 4Q to taka sama zasługa seryjnie spudłowanych przez NYK FT ,jak genialnych 10pts Hansa w 12 minut

15 godzin temu, mayor napisał(a):

Teksty typu "praktycznie sam dogonił mecz" ,dziesięć punktów które wstrząsnęły światem, rekordowe 10 punktów w 12 minut- nie tylko bardziej zajebiste niż setka Chamberlaina, ale nawet lepsze osiągnięcie niż te 20 tysięcy dup wyruchane przez Wilta. Koleś ma jakąś fobię. Jak ktoś oglądał mecz to pewnie zauważył, że deficyt jaki odrobili 69ers w 4Q to taka sama zasługa seryjnie spudłowanych przez NYK FT ,jak genialnych 10pts Hansa w 12 minut

chodźcie bliżej dzieci, przyszedł Einstein chamstwa

jak będziesz niegrzeczny, to ci nasra na twarz

W dniu 26.01.2026 o 20:40, cwikson napisał(a):

Było pisane o drugiej połowie, a nie o 4q.

co?

Zrobił w niej 0/3. Jeżeli uważasz, że gość robiący w 17 minut pierwszej połowy 28 punktów przy skuteczności 10/12 (!) i potem w 20 minut drugiej robi 10 punktów na 3/9 to nie jest spadek, to nie wiem jak dalej dyskutować

weź już nie pitol, zobacz co sam napisałeś

W dniu 26.01.2026 o 17:13, cwikson napisał(a):

10 punktów w drugiej połowie (z 38 całego meczu), do tego na skuteczności z gry 3/9 ... Hmmm może ja też potrzebuję okulisty, ale dla mnie to idealnie oddaje "skończyło się paliwo w baku" i "zgasili mu światło".

wyciągnąłeś suche FG bez kontekstu, w momencie gdy na przestrzeni 3 kwart Embiid grał na poziomie top5 ligi, a jak dostałeś w twarz statystykami(Embiid w czwartej karcie miał 75drtg, to jest o 40 punktów lepiej niż obrona Thunder w tym sezonie, totalny kosmos, atak też byłby #1 tu nieznacznie lepiej od Nuggets,), to dalej się motasz, bo i tak chyba nic z nich nie rozumiesz i zostają tylko jakieś durne docinki o polityce

pisanie o seryjnie spudłowanych FT to też zresztą brednie, Knicks byli 5/9 z linii w 4Q z czego trzy pudła są z samej końcówki dawno po tym jak Sixers dogonili wynik raz OG 2x Brunson

PS. Gdyby Towns nie spadł za faule to Joel walnąłby z 50 punktów w tym meczu

nie jestem do końca przekonany, brak 7footera mocno ułatwił mu grę, bo wiadomo, że mitch dłużej niż 5 minut na kwarte to nie pogra

poza tym dziwnie wyglądają takie teksty o Twojej drugiej gwieździe, która dała Wam tyle radości z wielkiego sukcesu, a teraz współtworzy mocarny, niszczący wschód roster, który ma autostradę do Finału

to parafraza Twoich słów, żebyś się tam nie zapluł, próbując mi coś znowu wmawiać

7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chodźcie bliżej dzieci, przyszedł Einstein chamstwa

jak będziesz niegrzeczny, to ci nasra na twarz

to parafraza Twoich słów, żebyś się tam nie zapluł, próbując mi coś znowu wmawiać

Aleś mu po rajtach polecioł!

Jeszcze nie zapomnij dodać, że jak się urodziłeś to ważyłaś 600g 😥

Niezmiennie Wariacik.

#40YearsOldVirginFromSzczecinTowns