Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

Bardziej wahadło/prawa obrona go kojarzę. Patrzę teraz to trochę się zapędzał do przodu, ale auty też wszystkie rzucał po prawej stronie, a tego pomocnik raczej nie robi :)

Z tego co widzę w niektórych meczach grał jako boczny obrońca, a w niektórych jako wahadłowy, tak że do obrony tbh (ale nie wiem czy grał dobrze jako ten wahadłowy).
image.png.6a987b1f7a33c441339b1d183e7dabed.pngimage.png.26a25a9d83d4542b60bf796e7ab22e97.pngimage.png.1b7ca1ad0d66db6170fd2701754f6184.png

3 godziny temu, BMeF napisał(a):
3 godziny temu, BMeF napisał(a):

Sergio Goycochea 1990

@julekstep

Pierwsza zasada ATF-ów to niechwalenie swoich picków, ale jako, że jestem zaskoczony, że utrzymał się do 7. rundy, to przypominajka:

Mi akurat nie trzeba nic przypominać w tym przypadku. Jak była ankieta to jako pierwszy głosowałem, aby Italia 90 też mogła być pickowana. Właśnie ze względu na tego Argentyńczyka - mordercę jedenastek. Wtedy w 1990 oglądało się mecze, później haratoło się w gałę na podwórku, a w każdej drużynie na bramce stał Serżio Gojkoczea.

Super pick - gdyby nie dane było mi wybrać w trzeciej rundzie włoskiego cezara bramki, to Goycochea nie ostałby się aż do siódmej rundy. Zawinąłbym go sporo wcześniej. Steal

btw. tak jak pisałem, że odwagą byłoby brać anglika, tak podobnie mam z Koreancem z turnieju 2002, chyba były wtedy największe kontrowersje pod względem tego jak sędziowie próbowali ich przepychać jak najdalej i pamiętam ten niejednokrotny niesmak po ich meczach.

Edytowane przez P_M

1 godzinę temu, DRK napisał(a):

Mi akurat nie trzeba nic przypominać w tym przypadku. Jak była ankieta to jako pierwszy głosowałem, aby Italia 90 też mogła być pickowana. Właśnie ze względu na tego Argentyńczyka - mordercę jedenastek. Wtedy w 1990 oglądało się mecze, później haratoło się w gałę na podwórku, a w każdej drużynie na bramce stał Serżio Gojkoczea.

Starsi koledzy mówili mi że w bramce na podwórkach to wtedy zawsze stał Rene Czikita i zawsze się grało na lotnego bramkarza :]

Jarniego bardzo chcialem, ale liczyłem że będzie trochę zapomniany.