Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dwa lata później na Euro też mu chyba nic nie można było zarzucić

Chyba to Ty sobie jaja robisz

[tu było nagranie z kompromitacji Bartheza na Euro 2000]

🙃

Edytowane przez Kily

1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a):

Uprzejma prośba o usunięcie, może mieć to negatywy wpływ na odbiór świetnego występu Bartheza w 1998 roku 😉

To wszystko wina @LeweBiodroSmoka, który powoływał się na Euro 2000. :P A negatywny wpływ na odbiór Bartheza może mieć pierdylion żenujących akcji z jego udziałem poza mundialem 1998, więc czy ta jedna rzeczywiście tak wiele zmienia? ;)

Ale jak tak bardzo Ci zależy to usunąłem, przy czym i tak chyba zostało w cytatach :P

Na każdego gracza mozna wrzucić kompilację low lightów, dlatego uważam, że jeśli cos nie dotyczy turnieju Francja '98 nie powinno sugerować społeczności negatywnego obrazu tego fantastycznego siedmiomeczowego występu Francuza 😉

2 minuty temu, Kily napisał(a):

To wszystko wina @LeweBiodroSmoka, który powoływał się na Euro 2000. :P A negatywny wpływ na odbiór Bartheza może mieć pierdylion żenujących akcji z jego udziałem poza mundialem 1998, więc czy ta jedna rzeczywiście tak wiele zmienia? ;)

jak pisałem wyżej, jeden odpał bez konsekwencji gdy mamy Kahna wybieranego w pierwszych rundach chyba z największym babolem w historii finałów MŚ, akurat Cb o aż takie podwójne standardy nie podejrzewałem

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jak pisałem wyżej, jeden odpał bez konsekwencji gdy mamy Kahna wybieranego w pierwszych rundach chyba z największym babolem w historii finałów MŚ, akurat Cb o aż takie podwójne standardy nie podejrzewałem

Ja akurat jednoznacznie wyśmiewałem zachwyty nad wyborem Kahna kiedy ten miał miejsce :P

3 minuty temu, Kily napisał(a):

Ja akurat jednoznacznie wyśmiewałem zachwyty nad wyborem Kahna kiedy ten miał miejsce :P

Khan miał b. dobry turniej, już nie przesadzajmy.

Aczkolwiek bramkarz jako popozycja zrobił się dość gleboki więc może impakt w tym ATF będzie dużo mniejszy i są jeszcze przynajmniej 2 silne picki.

Edytowane przez agresywnychomik
Barry Sanders plz xD

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Khan miał b. dobry turniej, już nie przesadzajmy.

Aczkolwiek bramkarz jako popozycja zrobił się dość gleboki więc może impakt w tym ATF będzie dużo mniejszy i są jeszcze przynajmniej 2 silne picki.

No właśnie sam sobie odpowiadasz dlaczego Kahn nie był dobrym wyborem tak wysoko. A to był pierwszy wybrany bramkarz w zabawie, w której dostępni byli turniejowi supermani bez takich rzeczy jak asysta do przeciwnika w finale na przełamanie wyniku 0:0.

6 minut temu, Kily napisał(a):

No właśnie sam sobie odpowiadasz dlaczego Kahn nie był dobrym wyborem tak wysoko. A to był pierwszy wybrany bramkarz w zabawie, w której dostępni byli turniejowi supermani bez takich rzeczy jak asysta do przeciwnika w finale na przełamanie wyniku 0:0.

Mi chodzi o to że w momencie wyboru ja sobie nie zdawałem sprawy z tego że bramkarz jest tak głęboki, jak Ty wiedziałeś to gratuluję, ja nie. 

Dobry ATF edukuje, poszerza horyzonty - jedna z lepszych wartości in plus na forum

Edytowane przez agresywnychomik
Thx

Dobry ATF edukuje, poszerza horyzonty - jedna z lepszych wartości in plus na forum

No ba, 1 ATF da Ci więcej niż przeczytanie książki - Erystyka. Sztuka prowadzenia sporów Artura Schopenhauera ;) 

Julek pewnie do snu czyta xD

Nah, to słaba pozycja, nie polecam, czytałem. Analiza postów julka z chatemgpt da Ci więcej niż jej przeczytanie ;) 

Edytowane przez P_M

47 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

To jak traktować Zidane z jego "babolem" w finale z Włochami, który dodatkowo w tym finale sobie za dużo nie pograł bo wyłączył go Gattuso. 

2 minuty temu, jack napisał(a):

To jak traktować Zidane z jego "babolem" w finale z Włochami, który dodatkowo w tym finale sobie za dużo nie pograł bo wyłączył go Gattuso. 

Zizou to akurat z 98 jest picknięty

jedno jest pewne, mało który as ekstraklapy miał tyle red flagów co niektóre supergwiazdy tutaj, przynajmniej na to wychodzi