Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, julekstep napisał(a):

nie no wiadomo że nie zmienisz -> trzeba bronić swoich picków do samego końca (swojego albo atfa)

YxeQeT.gif

8 minut temu, julekstep napisał(a):

a co do nabijania średniej to tak średnio bo widzę że Pirlo przycoastował w wygranym 3-0 meczu z Ukr, gdyby nie to to w ogóle nie byłoby porównania 💪

swoją drogą szkoda, ciekawe czemu nie odniosłeś się do drugiej poruszanej przy Xavim kwestii. Choć się w sumie domyślam :) 

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Btw odchodzi ktoś z tej simki bo ta lista oczekujących to jest jakiś ponury żart xD

Parę osób mi pisało na privie, że w sumie już by odeszli ale za bardzo jara ich obserwowanie wielkości patrząc z bliska na Legendarnych Orlando Magic

They are witnesses 

(serio, już daaaawno nikt nie zrezygnował, co w sumie jest mocno pozytywne z mojej perspektywy :P )

2 minuty temu, airmax napisał(a):

swoją drogą szkoda, ciekawe czemu nie odniosłeś się do drugiej poruszanej przy Xavim kwestii. Choć się w sumie domyślam :) 

w sensie że miałem skontrować że powinniśmy się skupić tylko na meczach od półfinału w górę bo dopiero tam jest poważne granie żeby jeszcze bardziej zawęzić tę potężną próbkę na jakiej operujemy w tej zabawie? :) 

7 minut temu, julekstep napisał(a):

w sensie że miałem skontrować że powinniśmy się skupić tylko na meczach od półfinału w górę bo dopiero tam jest poważne granie żeby jeszcze bardziej zawęzić tę potężną próbkę na jakiej operujemy w tej zabawie? :)

W sensie że była też poruszana kwestia kreacji, a tam jak sobie sprawdzisz to Xavi robi krzywdę Pirlo :) 

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

LOL serio bronisz pick LBSa?

czy Xavi to Napoleon tego ATFa? bo chyba nie John Wayne

śmieszne jest to, że tu się ludzie gotują czy Iniesta lepsiejszy, jednocześnie inni próbują zrobić z Ballacka top10 ever WC, jedno i drugie nie ma sensu, co nie odbiera klasy tym grajkom

12 minut temu, julekstep napisał(a):

LOL serio bronisz pick LBSa?

pls

ale już czaję o co chodzi! w takim razie -> damskie, frajerskie i fanów Barcelony się nie liczą!

A co to za różnica czyj to pick? W wolnej chwili rzuciłem okiem na draft, dyskusje i dałem swoją opinię, a reagujesz jakbym rodzinę ci skrzywdził 

Jak nie jestem fanem Casillasa (i generalnie bramkarzy o takim wzroście) tak tamtym turniejem na luziku nad Kahnem. W finale ratuje złoto broniąc sam na sam w dogrywce, drugi robi asystę do przeciwnika. I tylko jeden z nich nie potrzebuje kolegi z obrony broniącego ręką i sędziego udającego, że to jest ok. ;)

U Neuera i Buffona też nie ma się do czego przywalić, ale to nie koniec mocnych mundiali u GK. :)

Trudniej będzie na prawej obronie. Brawo @Gregorius za zgarnięcie Ramosa póki jeszcze się ostał.