wiLQ Opublikowano wczoraj o 09:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:47 (edytowane) W zeszlym offseason poszlo sporo krytyki na Clippers, a tymczasem odpuszczenie George'a wyglada jak genialna decyzja. Nie dosc, ze maja czysty payroll to jeszcze sportowo wlasciwie nic nie stracili, calkiem ladnie z tego wybrneli. Ale innych bledow sie nie uchronili [brak swojego picku do 2029!], wiec beda dalej walczyc o srodek stawki... w nieco zmienionej formie... 19 godzin temu, Mailman napisał(a): Shams: BREAKING: The Clippers, Jazz and Heat have agreed to a trade that sends Norman Powell to Miami, John Collins to Los Angeles, and Kevin Love, Kyle Anderson and a 2027 Clippers second-round pick to the Jazz, sources tell ESPN. https://x.com/ShamsCharania/status/1942228697635012714?t=4-Gw-cozLM2KyB-xhbMZOA&s=19 Czyli po zmianach na dzisiaj mamy: PG Harden / Dunn SG Kawhi / Bogdanovic SF Derick Jones / Bogdanovic PF J.Collins / Batum C Zubac / BLopez Po sciagnieciu Bogdanovica wydaje mi sie naturalne, ze odpuscili Powella, ale ciekawy wybor kierunku, ze zaczeli sie zbroic wsrod wysokich. Czyzby koniec ze smallballem? Czy tylko im sie spodobala wieksza elastycznosc lineupow? Edytowane wczoraj o 09:47 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano wczoraj o 11:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:15 (edytowane) Nie wiem co o tym myśleć, dużo ich obejrzałem i jednak Powell to było to w ataku. Oczywiście finansowo na tym wyjdą dobrze, ale sportowo? W tym roku może być katastrofa - Broda nie powtórzy takiego sezonu, Ławki wiadomo jak jest. Według mnie - playiny. Aha - Lopez to wrak. Edytowane wczoraj o 11:15 przez balech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 12:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:25 Z #30 wybrali brata Jaxsona Hayesa, wiec maja alternatywę gdyby Brook nie mógł biegać. Ciekawy gracz, mega atleta, topowy w combine 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 12:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:35 Godzinę temu, balech napisał(a): Nie wiem co o tym myśleć, dużo ich obejrzałem i jednak Powell to było to w ataku. Oczywiście finansowo na tym wyjdą dobrze, ale sportowo? W tym roku może być katastrofa - Broda nie powtórzy takiego sezonu, Ławki wiadomo jak jest. Według mnie - playiny. Aha - Lopez to wrak. w sensie ze Harden w RS nie zagra tak jak w zeszlym? dla mnie to jest gwarant ze rs wlasnie zagra w jakim stanie bedzie po rs i jak w playoffach (czy pasywnie jak zawsze) zagra Harden na tym etapie kariery ma wszystkie toolsy na trzymanie poziomu wiedze, iq, skillset i do tego idealnie zfitowany roster dookola siebie dobry rs to gwarant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano wczoraj o 14:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:49 Obyś miał rację, jednak ja obstawiam powolny zjazd do bazy w regularze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 16:14 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:14 Ja obstawiam szybki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano wczoraj o 16:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:27 Też mi się wydaje że to będzie sezon gdzie Harden podupadnie, Leonarda przez >50% spotkań będzie niedostępny i skończy się to pickiem w top 5 dla OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi