Skocz do zawartości

Nuggets 2025/26 -> Najłatwiejsze Mistrzostwo w historii ligi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

postep Jokica w obronie od jakiegos czasu to tylko chyba do Currego moge porownac

to jak sie ustawia, jak sie komunikuje z backline

imponuje mi to juz od dluzszego czasu

Doncic by sie przydalo zeby taki progres zrobil

to rozni prawdziwych all time greats, nie mozesz byc dziura w obronie jesli chcesz byc na prawde wielki

5 godzin temu, Kubbas napisał(a):

postep Jokica w obronie od jakiegos czasu to tylko chyba do Currego moge porownac

to jak sie ustawia, jak sie komunikuje z backline

imponuje mi to juz od dluzszego czasu

Doncic by sie przydalo zeby taki progres zrobil

to rozni prawdziwych all time greats, nie mozesz byc dziura w obronie jesli chcesz byc naprawde wielki

koleś ma 211, już jest wielki. alo na poważnie, koleś z takim szrotem musi się męczyć i robi takie wyniki.

14 minut temu, Me Myself and I napisał(a):

fajnie tylko nawet 2026 jeszcze nie ma 

chodzi o sezon 25/26

4 minuty temu, P_M napisał(a):

Ilość drużyn z "teraz" zmusza do pytania, czy liga ma teraz tak ujową obronę czy po prostu wszyscy są wybitni w ataku?

liga przeżywa peak ofensywnych talentów, jednocześnie gra staje się coraz szybsza, rzucamy coraz więcej trójek,  mamy sporo urazów, co sprawia, że wiele drużyn nie domaga by stawić czoła tym najlepszym i jedynym wyjściem jest pójście w atak, myślę, że jest jeszcze masa innych czynników takiego stanu rzeczy, ale głównie położył by nacisk na masywny ofensywny talent

2 minuty temu, Me Myself and I napisał(a):

no ja wiem ale trochę takie dziwne jest porównywanie czegoś w 1/4 do całości 

mamy już 1/3 sezonu

wiadomo, że te wskaźniki mają sporą szansę się nie utrzymać, ale to, że są tu akurat Nuggets bez 2 starterów i skazywani nie niebyt Celtics jest całkiem intrygujące

Liga dopuszcza robienie kroków co całkowicie likwiduje sens obrony i dociskania gracza z piłką. Kiedyś w nagrodę byłyby kroki. Teraz łatwe punkty są. 

Po piwocie z miejsca można sobie dwutakt strzelić. Ohyda. 

Myślałem że ten kanon przepisów koszykówki to niezmienny jest a tu taka niespodzianka. 

4 godziny temu, ignazz napisał(a):

Liga dopuszcza robienie kroków co całkowicie likwiduje sens obrony i dociskania gracza z piłką. Kiedyś w nagrodę byłyby kroki. Teraz łatwe punkty są. 

Po piwocie z miejsca można sobie dwutakt strzelić. Ohyda. 

Myślałem że ten kanon przepisów koszykówki to niezmienny jest a tu taka niespodzianka. 

o jakies konkretnej sytuacji mowisz?