Skocz do zawartości

Nuggets 2025/26 -> Najłatwiejsze Mistrzostwo w historii ligi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, Kubbas napisał(a):

ma racje

wszystkie 50 50 szly w strone Denver

A czy to aby nie Houston jest tworca nowej taktyki w NBA. Walimy po łapach kazdego i zawsze. Przecież nie wyfaulują nam całego rosteru. Moze śędziowie nawiazali współprace i postanowili skończyc ten paskudny trend utrudniający im BARDZO sędziowanie. OBY.

Przyznam szczerze ze uwielbiam jak zawodnicy czyściutko wyjmuja piłke  lub blokuja przeciwnika i uwielbiałem te zespoły typu SA które grały wyśmiecnicie w obronie nie faulując. (Z wyjątkiem Bowena :)). To co Houston wyprawiało w obronie w poprzednie PO to było chamstwo w najczystrzej paskudnej postaci i mam nadzieje ze do nastepnych PO zostanie to przez sędziów ukrucone. To jest po prostu gowniana koszykówka i bardzo źle że wszystykie zespoły powoli zaczynaja tak grać. 

Także panowie sędziowie je... tych faularzy z Houston az sie oduczą a przy okazji ich naśladowcy. 

Edytowane przez marceli73

39 minut temu, airmax napisał(a):

Ciekawe czy w takim razie będzie statement od @LeweBiodroSmoka o wypaczanych wynikach i braku chęci oglądania 

serio chłopie nie wiedziałem, że tak łatwo Cb wkurzyć, ja przyszedłem chociaż z konkretami, Ty z opinią trenera, który i tak miał ułatwienie z powodu absencji trzech kluczowych graczy Nuggets, a na dobrą sprawę przez cała czwartą kwartę i dogrywkę nie potrafił znaleźć żadnej recepty na atak Denver

to nie gwizdki poskładały im ten mecz tylko idiotyczne faule i Durant robiący 0/1 w dogrywce

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

serio chłopie nie wiedziałem, że tak łatwo Cb wkurzyć

a wręcz przeciwnie, to całkiem zabawne, że dziś piszesz o winie Rockets i głupich faulach, które położyły im mecz, a wczoraj nie pisałeś o głupim zachowaniu Brooksa czy idiotycznym faulu Bookera przy trójce Lebrona, tylko o wypaczonym wyniku 

odrobinkę konsekwencji 

33 minuty temu, airmax napisał(a):

to całkiem zabawne, że dziś piszesz o winie Rockets i głupich faulach, które położyły im mecz

bo głupie faule serio położyły im mecz

33 minuty temu, airmax napisał(a):

a wczoraj nie pisałeś o głupim zachowaniu Brooksa czy idiotycznym faulu Bookera przy trójce Lebrona

przecież wiesz, że nie widziałem tego meczu, widziałem tylko końcówkę i imbę pod koniec 3Q i w zasadzie tylko o nią chodziło

pisałem też, że sędziowie mają narzędzia akurat aby faule niesportowe sprawdzać w każdej chwili, to do mnie masz pretensje o to, że Brooks nie wyleciał?

pisałem tak samo, że jak chcecie takie rzeczy jak chronienie superstarów bez względu na okoliczności i nie przeszkadza Wam takie zachowanie kapitana drużyny - bo tak z Waszych postów, to wynika, że tam c***a się stało, a to Brooks piłko rzucał - to też luz, ja mam tych crunchów po dziurki w nosie już, moim zdaniem liga tym sędziowaniem kompromituje się co rok coraz bardziej, a najgorsze jest to, że nic nie chcą z tym zrobić

w końcówce meczu Nuggets nie pamiętam większych kontrowersji, dlatego Twój post jest nie na miejscu, nie wiem czemu Kubbas poddymił, czekam na te kontrowersje i konkretne calle w kontekście tego co mówił Udoka

obejrzyj meczyk @airmax śmiało możesz zacząć od trzeciej kwarty, niewiele stracisz

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W dniu 16.12.2025 o 14:06, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja przyszedłem chociaż z konkretami, Ty z opinią trenera

Cytat

NBA report: Three incorrect calls favored Nuggets in OT win ESPN

Dec 16, 2025, 07:23 PM ET

The NBA on Tuesday said officials made three incorrect calls in the last two minutes of overtime in the Nuggets' 128-125 win over the Houston Rockets, with all three favoring Denver.

Hehe.

9 minut temu, Kubbas napisał(a):

jak jestes tylem do kosza i kozlujesz pilke zawsze mozna jedna reke klasc, jedna z podstawowych zasad

ale chyba nie wtedy gdy zawodnik przeciwny jest pod samą linią boiska

natomiast jeśli jest odwrotnie i wszędzie są tu faule, to spoko, jak pisałem sędziowanie to padaka, ale Udoka powinien brac więcej na siebie, bo warunki miał nadto sprzyjające w tych dwóch meczach

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale chyba nie wtedy gdy zawodnik przeciwny jest pod samą linią boiska

natomiast jeśli jest odwrotnie i wszędzie są tu faule, to spoko, jak pisałem sędziowanie to padaka, ale Udoka powinien brac więcej na siebie, bo warunki miał nadto sprzyjające w tych dwóch meczach

moze byc gdziekolwiek, jak pressujesz typka na calym boisku to pod swoim koszem potrafi sie obrocic do ciebie tylem i tez masz prawo trzymac reke na plecach

48 minut temu, Kubbas napisał(a):

moze byc gdziekolwiek, jak pressujesz typka na calym boisku to pod swoim koszem potrafi sie obrocic do ciebie tylem i tez masz prawo trzymac reke na plecach

czemu pomijasz fakt, że rękę można trzymać jeśli nie utrudnia to ruchu? jak to ma pomagać przy linii środkowej graczowi z piłka?

13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czemu pomijasz fakt, że rękę można trzymać jeśli nie utrudnia to ruchu? jak to ma pomagać przy linii środkowej graczowi z piłka?

nie wiem

zawsze i wszedzie mozna bylo i bedzie trzymac reke

pytaj sie tworzacych przepisy

nikt nie patrzy na to czy to utrudnia ruch czy nie na kazdym poziomie

no jak kogos pchasz to tak, tu ewidentnie nie pchal tylko utrzymywal kontakt

co normalnie jest na kazdym poziomie koszykarskim dopuszczalne, przepisy przepisami a jak sa egzekwowane to inna sprawa nikt nie gwizdze nigdzie takich fauli

ogladasz duzo meczy powinienes to wiedziec probuje cos wpisac na yt zeby od czapy znalezc jakis full court press 1na1 kogos 

tu 1 akcja zobacz gdzie holiday trzyma reke dalej mozesz sobie sam poszukac

stad tez kontry dryblujacych, half spin, fake half spin jak przeprowadzasz pilke

o tu masz fajnie

zobacz co obronca tu robi odrazu kladzie reke na plecy

Zrzut ekranu 2025 12 17 222140