Skocz do zawartości

Nuggets 2025/26 -> Najłatwiejsze Mistrzostwo w historii ligi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciliśmy, po prostu. 

Moze potem cos skrobnę dłużej, bo chyba warto poczekać aż wypełnia roster do końca, a sa jeszcze dwa miejsca.

Ale po odejściu bootha wreszcie zaczyna to wyglądać, ostatni raz tak dobre offseaon było, gdy przyszli KCP i Bruce, wiadomo co bylo potem

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Widać to underrated zwłaszcza w kontrakcie 😝

za rok Porter ma tylko 12M gwarantowane, to będzie całkiem solidny assecik, no chyba, że Majk się w BKN zadomowi

ja tam mu dobrze życzę, poczciwy chłop, na tle reszty rodziny, to wręcz jednostka wybitna niemal

tak to niby z boku wygląda, że nie dość, że Nuggets nie musieli dopłacać do zrzutki MPJ, to jeszcze dostali Cama w promce.., ale ten pick Den 32' to może być ciekawy asset, jakoś mnie się wydaje aby Jok był jeszcze na chodzie przed 38ką, ale kogo to tam obchodzi, nie wiadomo nawet czy ludzkość na pewno przetrwa a co dopiero PO Nuggets

9 godzin temu, Mich@lik napisał(a):

W lutym jak Denver będzie trejdowało Jokica wrócimy do tych słów :) 

pamiętaj @julekstep aby w lutym ziomeczek nie zapomniał wrócić do tych słów, przy okazji możesz sprawdzić co chodzi, ale to opcjonalnie :P

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Godzinę temu, Kubbas napisał(a):

Zatęsknicie za Porterem mi się wydaje

Mega underrated gracz

Porter to dobry gracz, ale po prostu zarabiał za dużo, tak w tej lidze bywa.

Cam jest tez bardziej uniwersalny, bo MPJ jednak dość jednowymiarowy, mimo pewnych postępow w kolejnych sezonach.

Do tego uwolnienie sie od Portera pozwoliło zmieścić wreszcie sensowny backup Jokicia.

Po tych ruchach Denver dość łatwo wskakuje u mnie na pozycję faworyta zachodu/ligi. Jak dojadą w zdrowiu do PO oczywiście 

Jeszcze z perspektywy Den miło byłoby pozyskać kogoś myślącego na boisku w miejsce Russa. Byłby praktycznie team gotowy 

btw, Adelman już HC na pełny etat?