Skocz do zawartości

Houston Rockets 2025/26 - nowy contender na scenie?

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Na całe szczęście nie jesteś, generalnie sprawiasz wrażenie tak lotnego że bałbym się powierzyć ci wychodzenie z moim psem i mam nadzieję że nie pełnisz żadnej odpowiedzialnej funkcji w życiu 

Jakbym miał zgadywać jego funkcję, to właściciel wypożyczalni aut

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

To:

Termination of Intractable Hiccups with Digital Rectal Massage

Czy to:

The Propulsion Parameters of Penguin Pooh—Calculations on Avian Defecation

?

Wylatujesz na ignora popierdułko. Poza tym to co napisales moze byc najwyzej tematem a nie nauka z ktorej przyznawane sa tytuły. Jestes pierd...m  ignorantem. 

Edytowane przez marceli73

1 godzinę temu, the_secret napisał(a):

Gender studies ?

Widze moj post demaskuje wszystkich idiotow z forum. Poza tym Geneder to nie jest nauka stricto "science" tylko jakies gowno. Dla prawdziwych naukowców to nie jest nauka. Kolejny ignorant. 

Jak cos insuujecie to chocuaz zeby to miało jakiś sens fujary. 

Wracajac do sytuacji Houston podpisanie ofensywnego  kasztana Thompsona za 250 milionow to bedzie zahamowanie rozwoju tego zespolu. Wprawdzie Houston ma picki w wiekszosci zachowane jak detroit to przyszlosc ma tez jak Detroit czyli wyzsza srednai półka ale zawsze beda lepsi w konferencji. Jedyna ich szansa w nadzieji ze wszystkie lepsze druzyny do wygranej połamią sie na PO. Picki beda wartosciowe przez najblizsze 3 lata od nastepnego roku ale tylko dryuzyn z loterii i play-inow a houston i detroit moga liczyc jedynie ze im sie sfarci jakis wybor i wtedy może cos ugrają.  

Edytowane przez marceli73

3 godziny temu, marceli73 napisał(a):

Jestem doktorem nauki z ktorej zaden z was nie zna nawet na poziomie szkoły podstawowej. 

W dniu 24.04.2018 o 07:46, Rodman91 napisał(a):

Nie ma to jak ktoś z przeciętnym wykształceniem jak ty mówi o inteligencji kogoś z doktoratem.

Od ilu ludzi usłyszałeś realnie,że jesteś najbardziej inteligentną osobą jaką w życiu poznały ? Ja od kilkuset.

Czego ty dokonałeś na moim tle w swoim życiu ?

Pewnie nic. Naiwność to ostatnia cecha jaką można przypisać mojej osobie i wyczuwam jakiekolwiek zagrożenie czy podstęp od razu, dlatego w moim życiu nic złego mnie nigdy nie spotkało.

Czy to nie świadczy o tym, że mam wyższy IQ od ciebie i większości ?

Pewnie naukowców, których byś nie potrafił zrozumieć lub ludzi, którzy kreowali rzeczywistość i stali za postępem świata też byś wyszydzał z braku zrozumienia i mówił o ich głupocie czy braku inteligencji.

Nie ma to jak zakompleksiony Polaczek.10 tysięcy postów - no life.

Do tego co drugi twój post to bełkot kogoś kto ma zerową wiedzę, a śmiesz się czepiać innych.

Ja dla wielu ludzi jestem autorytetem w wielu dziedzinach, bo moja wiedza jest wiarygodna. Nie jestem jakimś pionierem w wiedzy o koszykówce nba. Jestem jedynie fanem, ale ty nie jesteś jak i 95% forum tutaj z wyjątkami. Takie są fakty laiku.

Uważasz, że "Takie rzeczy spotykają głownie wrażliwych, a nie tych twardszych sukinkotów"

to przekłamanie. Dla ciebie choroby cywilizacyjne, głównie łapią twardszych z charakteru, a nie miękkich.

Musisz być tytanem intelektu, który szuka poklasku tutaj z powodu no life.

Marcel juz nie personalnie, ale tytul/wyksztalcenie nie sprawia ze jestes wyjatkowy, znam wielu kompletnych idiotow z tytulami (nie mowie ze nim jestes), po prostu sa w jakiejs waskiej specjalizacji bardzo dobrzy i potrafili sie stac ekspertami w tym (albo po prostu sie przeslizgneli i tak na prawde sie c***a znaja) Lebron jest po high school a Shaq ma tytul doktora, jak myslisz ktory jest z nich bardziej ogarniety? ;)

10 minut temu, Kubbas napisał(a):

Lebron jest po high school a Shaq ma tytul doktora, jak myslisz ktory jest z nich bardziej ogarniety? ;)

przecież Shaq jest ogarnięty jak na standardy emerytowanych graczy NBA

głuptasami są ci co biorą jego pi****lenie na poważnie 🙃

4 godziny temu, marceli73 napisał(a):

Jestem doktorem nauki

a często się uśmiechasz?

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

przecież Shaq jest ogarnięty jak na standardy emerytowanych graczy NBA

Shaq to toalny dzban

gosc mowi od lat ze trener nie ma znaczenia, gral prawie 20 lat w NBA a jego wiedza na temat x's and o's jest zadna

dlugo by wymieniac

Teraz, Kubbas napisał(a):

Shaq to toalny dzban

gosc mowi od lat ze trener nie ma znaczenia, gral prawie 20 lat w NBA a jego wiedza na temat x's and o's jest zadna

dlugo by wymieniac

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

głuptasami są ci co biorą jego pi****lenie na poważnie 🙃