RappaR Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 3 godziny temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Na całe szczęście nie jesteś, generalnie sprawiasz wrażenie tak lotnego że bałbym się powierzyć ci wychodzenie z moim psem i mam nadzieję że nie pełnisz żadnej odpowiedzialnej funkcji w życiu Jakbym miał zgadywać jego funkcję, to właściciel wypożyczalni aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 10 godzin temu, RappaR napisał(a): Jakbym miał zgadywać jego funkcję, to właściciel wypożyczalni aut Jestem doktorem nauki z ktorej zaden z was nie zna nawet na poziomie szkoły podstawowej. Edytowane 1 godzinę temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, marceli73 napisał(a): Jestem doktorem nauki z ktorej zaden z was nie zna nawet na poziomie szkoły podstawowej. To: Termination of Intractable Hiccups with Digital Rectal Massage Czy to: The Propulsion Parameters of Penguin Pooh—Calculations on Avian Defecation ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): To: Termination of Intractable Hiccups with Digital Rectal Massage Czy to: The Propulsion Parameters of Penguin Pooh—Calculations on Avian Defecation ? Wylatujesz na ignora popierdułko. Poza tym to co napisales moze byc najwyzej tematem a nie nauka z ktorej przyznawane sa tytuły. Jestes pierd...m ignorantem. Edytowane 1 godzinę temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, marceli73 napisał(a): Jestem doktorem nauki z ktorej zaden z was nie zna nawet na poziomie szkoły podstawowej. Bo pewnie nie istnieje i sama sobie ten tytuł nadałaś Przecież ty nawet pisać nie potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, marceli73 napisał(a): Wylatujesz na ignora popierdułko. Poza tym to co napisales moze byc najwyzej tematem a nie nauka z ktorej przyznawane sa tytuły. Jestes pierd...m ignorantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 31 minut temu, marceli73 napisał(a): Jestem doktorem nauki z ktorej zaden z was nie zna nawet na poziomie szkoły podstawowej. Gender studies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi