balech Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Szkoda typa, po kontuzji chyba się nie pozbierał nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 23 godziny temu, Grzechu napisał(a): Jaden niniejszym awansuje na top-2 all-time bustów draftowych Pistons Chyba, że o kimś zapomniałem, ale nikt lepszy na to miejsce mi do głowy nie przychodzi Hayes? Stanley Dżonson? Ivey przy nich to wirtuoz Edytowane 2 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Ausar po raz kolejny w tym sezonie z tym wyróżnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano Piątek o 07:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:24 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Hayes? Stanley Dżonson? Ivey przy nich to wirtuoz Godni kandydaci, zwłaszcza Hayes. Stanley przegrywa, bo poszedł z ósemką i utrzymał się dłużej w lidze. Hayes jest zdecydowanie bliżej, ale Ivey chyba jednak wygrywa o włos. Może dlatego, że tutaj nadzieje były największe z tej trójki a zjazd do bazy dosyć gwałtowny. Ale Hayes na pewno mieści się na podium, dobry pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Sobota o 07:16 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:16 zwycięstwo Bickerstaffa jako HC Pistons. Trzecia najszybsza setka w historii organizacji. Prędzej do tej bariery dobili tylko Larry Brown i Flip Saunders, ale oni mieli właściwie gotowe drużyny. Bernie niecałe dwa lata temu, po historycznym sezonie gruzu, miał nieporównywalnie trudniejszą robotę do wykonania. Ausar kolejny dzień w biurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Poniedziałek o 19:25 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:25 Jest oczekiwany pozytywny komunikat... ... a niewiele brakowało, żeby uszkodził sobie drugie płuco Jack w pierwszej chwili strach w oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Poniedziałek o 19:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:34 Wydaje mi się, że biorąc pod uwagę sytuację Pistons w tabeli, to trochę chuchanie na zimne. Ale jak widać niektóre organizacje patrzą w przyszłość poważnie (Pistons) inne mniej (Lakers). Co do Pistons to mimo braków kadrowych grają na spokojnie na utrzymanie pierwszej lokaty na wschodzie i będą czekać podjadając popcorn na rywala z Play inow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 09:32 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:32 Brawo Wolverines . 37 lat przerwy od poprzedniego tytułu, ale w końcu jest. Znajomą ścieżkę przeszli. W 2024 kończą badziewny sezon z wynikiem 8-24. Przychodzi nowy HC May i w pierwszym roku jest progres do sweet 16 W drugim sezonie pod wodzą Maya Wolverines do decydującej rozgrywki przystępują z seed #1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Cade wraca do żywych. Zobaczymy w jakim stanie. https://www.espn.com/nba/story/_/id/48430563/sources-pistons-cunningham-expected-return-vs-bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 21 minut temu, DRK napisał(a): Cade wraca do żywych. Zobaczymy w jakim stanie. https://www.espn.com/nba/story/_/id/48430563/sources-pistons-cunningham-expected-return-vs-bucks idąc za tym co podał @ely3 mega spoko ta zasada, mogliby tylko może zmniejszyć do 80% W dniu 7.04.2026 o 12:16, ely3 napisał(a): Choć w sumie nie wiem czy było wspomninane ale zasada 65 meczów nie jest właściwa bo tak naprawdę wystarczy 62 mecze pod warunkiem ,że w momencie kontuzji zagrało się 85% możliwych meczach czy jakoś tak więc Luka rzeczywiście będzie out nie wiem jak to zresztą to Cade wystąpił w ponad 88% gier i do all-nba wystarczy, że zagra jeszcze dwa razy, bo ma 61 gier, ale w jednym grał tylko 5 minut, jak coś to mnie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi