Szulim Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Hello - głosy, które otrzymałem: Szulim DEN - BUX 4:2 24kobe8 DEN-MIL 4-2 Ernie Denver - Millwaukee 4-2 LAF DEN-MIL 3-4 Ignazz 4:3 DEN Sylvinho Nuggets-Lakers 4:2 Longer Denver 4:2 Milwaukee CM 4:2 DEN Marcus Camby Nuggets 4-3 Bucks braveheart Nuggets 4-2 Bucks bogans Den 4:2 tecu Nuggets - Bucks 2:4 13. Ronnie Den - Bux 4:2 A zatem ogłaszam oficjalnie Denver Nuggets zdobywa Mistrza! Gratulacje @LeweBiodroSmoka Edytowane 28 Czerwca przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Gratulacje @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 12 minut temu, Szulim napisał(a): Hello - głosy, które otrzymałem: Szulim DEN - BUX 4:2 24kobe8 DEN-MIL 4-2 Ernie Denver - Millwaukee 4-2 LAF DEN-MIL 3-4 Ignazz 4:3 DEN Sylvinho Nuggets-Lakers 4:2 Longer Denver 4:2 Milwaukee CM 4:2 DEN Marcus Camby Nuggets 4-3 Bucks braveheart Nuggets 4-2 Bucks bogans Den 4:2 tecu Nuggets - Bucks 2:4 A zatem ogłaszam oficjalnie Denver Nuggets zdobywa Mistrza! Gratulacje @LeweBiodroSmoka Ja tez wysłałem ci głosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 30 minut temu, Szulim napisał(a): Hello - głosy, które otrzymałem: Sylvinho Nuggets-Lakers 4:2 XDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) No cóż może jakby @january bardziej powalczył to odbiór tej serii byłby inny. Tak czy siak gratulacje dla każdego kto dołożył cegiełkę do finału a zwłaszcza dla GMa Edytowane 28 Czerwca przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Gratki @LeweBiodroSmoka, powodzenia w obronie tytułu za rok, Bux i Lakers pałają żądzą rewanżu podobno po tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca a pomyslec, ze kiedys jokicia prawie zatrzymał noah vonleh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi