Kubbas Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Embiid sie ogarnal? triple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 4 godziny temu, Kubbas napisał(a): Embiid sie ogarnal? triple double Fizycznie trochę zaczął przypominać sportowca, a momentami nawet gracza NBA. Biega, skacze, czasem powalczy o zbiórkę czy spróbuje kogoś zablokować. Efekty przyszły błyskawicznie, bo grać w kosza zawsze umiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia jednej nocy przedwcześnie parkiet opuścili Giannis, Booker, Jalen Green i Gordon nie wiem nawet czy to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) OKC kolejnego gonga zbiera w statement game rozumiem że osłabiona (JDub, Caruso) but still, nie postawili się, a minny grała 4. mecz w 5 dni & zjdała OKle energio & gritem (i tym że wszyscy trafiali za 3 zanim Okla na dobre weszła w mecz) McDaniels zayebisty postęp w ataku zrobił, szacun Edytowane 30 Stycznia przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Napisałem do Amazona czy będą Polskie napisy, bo ostatnio nie dodają ich do swoich dokumentów sportowych, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego DRaft 2018 jest jeden z najlepszych od 2000 roku i dziś właśne ostatni gracz z loterii tego draftu został wymieniony. Dziwnie to się czasem układa w NBA, że trafiasz na gwiazdy i nimi handlujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Moze nowe szacowane wartosci druzyn we wszystkich ligach? https://www.sportico.com/feature/most-valuable-sports-franchises-interactive-database-1234866785/ W Top6 jest az 3 z NBA! Szokuje mnie Brooklyn na #30 [i nr 6 w NBA]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, wiLQ napisał(a): Moze nowe szacowane wartosci druzyn we wszystkich ligach? https://www.sportico.com/feature/most-valuable-sports-franchises-interactive-database-1234866785/ W Top6 jest az 3 z NBA! Szokuje mnie Brooklyn na #30 [i nr 6 w NBA]. Daj screena, nie będę subskrybować kolejnego g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Teraz, cwikson napisał(a): Daj screena, nie będę subskrybować kolejnego g... Nic nie trzeba subowac, kliknij na "table view" i zjedz w dol mniejszym suwakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego U mnie nie działa, ale wierzę ci na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego To moze roznica miedzy telefonem a PC, bo na tym drugim jest suwak w dol. Tak czy inaczej... https://basketball.realgm.com/wiretap/283878/Cowboys-Warriors-Rams-Headline-Sporticos-Complete-List-OF-Franchise-Valuations Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego widzieliście, że Serbowie tłumacza nazwiska w zasadzie fonetycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): widzieliście, że Serbowie tłumacza nazwiska w zasadzie fonetycznie? Zajebisty pomysl. Ogolnie motyw ze jezyki maja inna pisownie niz wymowe to jest dla mnie mega wtf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego ja pierdolę, w tym roku minie 30 lat od finałów bulls sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego W dniu 13.02.2026 o 07:57, Koelner napisał(a): ja pierdolę, w tym roku minie 30 lat od finałów bulls sonics na G6 obudziłem się na ostatnie sekundy meczu, tylko ceremonię widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 56 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na G6 obudziłem się na ostatnie sekundy meczu, tylko ceremonię widziałem SGA nagina przepisy nawet w pojedynkach AI lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego ciekawe nie wiedzialem ze mierza dystans obroncow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego W dniu 13.02.2026 o 07:57, Koelner napisał(a): ja pierdolę, w tym roku minie 30 lat od finałów bulls sonics Mam nadzieję ,że liga jednak nie zrobi tego rozszerzenia o którym mowa bo już teraz jest za dużo tanku a dołożenie dwóch słabych klubów na ZAchód i pewnie przeniesienia Soty na Wschód sprawi ,że będzie więcej quasi meczów jak PAcers-Wizards czy Jazz-Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 20 minut temu, ely3 napisał(a): Mam nadzieję ,że liga jednak nie zrobi tego rozszerzenia o którym mowa bo już teraz jest za dużo tanku a dołożenie dwóch słabych klubów na ZAchód i pewnie przeniesienia Soty na Wschód sprawi ,że będzie więcej quasi meczów jak PAcers-Wizards czy Jazz-Memphis zrobi Cytat NBA expansion is expected to generate between $5 billion and $14 billion in total, with expansion fees for two new teams likely reaching $5–$7 billion each, as of early 2026. This windfall would give each of the 30 existing teams a one-time payment of over $300 million. Key candidates for these new teams include Las Vegas and Seattle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi