RonnieArtestics Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Jak szybko zrobiliscie te 82-0? Ja Chyba godzinę sie bawilem, ale w trybie HoopIQ czyli bez widocznych statystyk, aby pocwiczyc moja pamiec. Najlepszy wynik jaki osiagnalem to 72-10. Jak już miałem super skład to zawsze przestrzelilem z pozycjami, np dałem lebrona na pf zamiast SF i w ostatnim strzale trafiał sie np team który nie miał np żadnego SF-a, gdy potrzebowałem SF itd itp. Edytowane 3 godziny temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 24 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Jak szybko zrobiliscie te 82-0? Ja Chyba godzinę sie bawilem, ale w trybie HoopIQ czyli bez widocznych statystyk, aby pocwiczyc moja pamiec. Najlepszy wynik jaki osiagnalem to 72-10. Jak już miałem super skład to zawsze przestrzelilem z pozycjami, np dałem lebrona na pf zamiast SF i w ostatnim strzale trafiał sie np team który nie miał np żadnego SF-a, gdy potrzebowałem SF itd itp. Idź w pizdu ty ćpunie uzależniony od scrolowania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 29 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jak szybko zrobiliscie te 82-0? Ja Chyba godzinę sie bawilem, ale w trybie HoopIQ czyli bez widocznych statystyk, aby pocwiczyc moja pamiec. Najlepszy wynik jaki osiagnalem to 72-10. Jak już miałem super skład to zawsze przestrzelilem z pozycjami, np dałem lebrona na pf zamiast SF i w ostatnim strzale trafiał sie np team który nie miał np żadnego SF-a, gdy potrzebowałem SF itd itp. Po wybraniu możesz zawodników zmieniać pozycjami jeśli mają kilka pozycji, naciskasz ich na dole i przestawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 35 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jak szybko zrobiliscie te 82-0? Ja Chyba godzinę sie bawilem, ale w trybie HoopIQ czyli bez widocznych statystyk, aby pocwiczyc moja pamiec. Najlepszy wynik jaki osiagnalem to 72-10. Jak już miałem super skład to zawsze przestrzelilem z pozycjami, np dałem lebrona na pf zamiast SF i w ostatnim strzale trafiał sie np team który nie miał np żadnego SF-a, gdy potrzebowałem SF itd itp. Mi się udało po ~ godzinie właśnie w oczekiwaniu na game1 ( chyba jestem tym ćpunem), ale trafił mi się skład LeBron na pg( cały czas go dawałem na tą pozycję skoro jest taka opcja), KD na sg, Grant Hill na Sf, Barkley na PF i KAJ na Centrze Też nie od razu zauważyłem, że można tam w tym trybie raz zmienić erę i raz zmienić team, i to mi pomogło Edytowane 2 godziny temu przez Ociep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 57 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Idź w pizdu ty ćpunie uzależniony od scrolowania xD wyparcie - modelowe zachowanie ćpuna ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Idź w pizdu ty ćpunie uzależniony od scrolowania xD Możesz być ćpunem uzależnionym od scrollowania jeżeli grasz w to przez godzinę albo brainrotem, który nie potrafi się skupić na dłużej niż przez 15 minut, jak po dwóch próbach Ci się znudzi. Pick your (psychological) poison;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ma ktos jakiegos linka do streamów tenisa. Trzeba by rolanda garosa dzisaij poogladac a nie mam eurosportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 1 godzinę temu, Tomek napisał(a): Po wybraniu możesz zawodników zmieniać pozycjami jeśli mają kilka pozycji, naciskasz ich na dole i przestawiasz To może być gamechanger, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 34 minuty temu Udostępnij Opublikowano 34 minuty temu 39 minut temu, marceli73 napisał(a): Ma ktos jakiegos linka do streamów tenisa. Trzeba by rolanda garosa dzisaij poogladac a nie mam eurosportu. Strumyk.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 5 minut temu Udostępnij Opublikowano 5 minut temu Godzinę temu, marceli73 napisał(a): Ma ktos jakiegos linka do streamów tenisa. Trzeba by rolanda garosa dzisaij poogladac a nie mam eurosportu. https://strumyk.cfd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi