Ociep Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 3 godziny temu, cwikson napisał(a): Zróbmy ankietę, który user forum najbardziej zasłużył na wyjazd i potem zrzutkę na bilet. Ja głosuję na siebie Ja obstawiam użytkownika LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 17 minut temu, Ociep napisał(a): Ja obstawiam użytkownika LBS Marcweli bezpsrzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Knicks musza wygrac mistrza przy tym jaka tu jest fizyczna seria, maja tyle odpoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Niedziela o 03:02 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 03:02 a teraz wyobrazcie sobie po tej serii ze jedna z tych druzyn idzie w trade po Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Poniedziałek o 19:14 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:14 Draymond to jest taka kurewka blagam zeby go jakims cudem wytrejdowali do Kings czy gdziekolwiek zeby zobaczyc jak upada i sobie ten glupi ryj rozwala robiac triple single Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 23:35 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:35 4 godziny temu, Kubbas napisał(a): Draymond to jest taka kurewka blagam zeby go jakims cudem wytrejdowali do Kings czy gdziekolwiek zeby zobaczyc jak upada i sobie ten glupi ryj rozwala robiac triple single Już to gdzieś pisałem - pierwszy przypadek CTE w historii NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Wtorek o 04:54 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:54 https://www.espn.com/nba/story/_/id/48941923/hall-fame-basketball-coach-rick-adelman-dies-79 Oglądanie Kinga z początku wieku to powinien być przyjemny obowiązek dla każdego młodego adepta tego sportu. Princeton offense w najlepszej postaci. Nie lubię gdybania, ale game 6, jaja Peji w gamę 7 czy ogólnie sędzia oszust. Ale inni powiedzą "życie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Wtorek o 07:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:17 Jeden z lepszych trenerow przedzialu 90's 2015's zawsze druzyny personelowo overachievujace, zwlaszcza Rockets z wiecznie polamanymi superstarami ofiara Phila Jacksona, gdyby nie to ze zawsze gdzies musial trafic na druzyny Phila 2 pierscienie w zasiegu na prawde swietny trener, jego druzyny zawsze mialy to cos, do tego z klasa przykra wiadomosc, bardzo go podziwialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 08:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:30 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już nie wrzucał, ale polecam grę 82-0.com . Bardzo wciągająca I da się zrobić https://www.82-0.com/share?id=fPD43EF2p7q8S2pIIHXS Edytowane wczoraj o 08:41 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 08:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:45 14 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem czy ktoś już nie wrzucał, ale polecam grę 82-0.com . Bardzo wciągająca I da się zrobić https://www.82-0.com/share?id=fPD43EF2p7q8S2pIIHXS Bardzo przyjemne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 10 godzin temu, fluber napisał(a): Nie wiem czy ktoś już nie wrzucał, ale polecam grę 82-0.com . Bardzo wciągająca I da się zrobić https://www.82-0.com/share?id=fPD43EF2p7q8S2pIIHXS Grasz w ciemno czy ze statami? Póki co w ciemno high 60's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 8 minut temu, P_M napisał(a): Grasz w ciemno czy ze statami? Póki co w ciemno high 60's Ze statami, nie chce mi się tego scrollować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu W końcu się udało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Wygląda na to, że Wilt robi kolosalną różnicę stat-wise i znowu z nim w składzie 82-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu A może tak 0-82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 8 godzin temu, P_M napisał(a): Wygląda na to, że Wilt robi kolosalną różnicę stat-wise i znowu z nim w składzie 82-0 Wilt albo Jabbar. Nie widziałem 82-0 bez któregoś z nich. Plus stat padderzy są bardzo op - westbrook na pg to jest top Pick w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 12 godzin temu, fluber napisał(a): Ze statami, nie chce mi się tego scrollować ale przeklikać ileś tam razy, aby trafić właściwą kombinację i pochwalić się na forum, to ci się chciało ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, lorak napisał(a): ale przeklikać ileś tam razy, aby trafić właściwą kombinację i pochwalić się na forum, to ci się chciało ; ] Yyy tak? Nie grałeś nigdy w żadną grę?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu ta "gra" pokazuje tylko, kto jest cpunem uzależnionym od scrollowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 34 minuty temu Udostępnij Opublikowano 34 minuty temu 59 minut temu, lorak napisał(a): ta "gra" pokazuje tylko, kto jest cpunem uzależnionym od scrollowania. Mam nadzieję że nie jesteś profilerem w rl. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi