Skocz do zawartości

Random shit 2025/26

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a):

Ktoś zapakował wcześniej nad czterema obrońcami?

5 listopada 2004, spurs - lakers, bialy brat mj, manu ginobili wchodzi miedzy 4 zawodników lakers, ale bezpośrednio nie było miejsca zeby wszyscy 4 mieli miejsce aby go probowac zablokować 4

Edytowane przez Tombou
Błąd

W sumie to nie widze nigdzie wątku o seri Cavs z Raptors ale tak szczerze to nie widze też szans Toronto na urwanie więcej niz jednego meczu. Nie mają żadnych argumentów jak na razie. I w ogóle to wszystko się układu na finał Wschodu Cavs- Boston bo reszta ekip wygląda na razie mocno nieporadnie

13 godzin temu, ely3 napisał(a):

W sumie to nie widze nigdzie wątku o seri Cavs z Raptors

Jakiej serii 🥲

toż to ganc dupa i odrzutow kupa naprzeciw dobrze zorganizowanej ekipy w gazie. Za niecaly tydzien wracamy do Ohio na g5 coby sie $ revenue zgadzal!

random shit to perfekcyjne miejsce na ta “serie”.

https://www.nytimes.com/athletic/7199138/2026/04/15/nba-tv-ratings-season-nbc-amazon-espn/

Widzę, że te dyskusje jak spada oglądalność i popularność NBA skończyły się na tym, że wystarczyło sprzedać prawa do bardziej dostępnego dla przeciętnego widza NBC i NBA robi najlepsze wyniki od lat, i wcale nie jest tak, że jest zbyt dużo trójek. 

1 godzinę temu, BMeF napisał(a):

https://www.nytimes.com/athletic/7199138/2026/04/15/nba-tv-ratings-season-nbc-amazon-espn/

Widzę, że te dyskusje jak spada oglądalność i popularność NBA skończyły się na tym, że wystarczyło sprzedać prawa do bardziej dostępnego dla przeciętnego widza NBC i NBA robi najlepsze wyniki od lat, i wcale nie jest tak, że jest zbyt dużo trójek. 

masakra jak latwo jest teraz ogladac NBA playoffs. Amazon to wciska jako czesc swojej subskrypcji + ich partnerzy streamingowi zintegrowani na platformie prime jednym kliknieciem.

jedyne czego nie mialem to peacock (duh, game2) a tak prime (i tak jestem klientem) + espn via disney za +$0.99/miesiac.

28 minut temu, memento1984 napisał(a):

masakra jak latwo jest teraz ogladac NBA playoffs. Amazon to wciska jako czesc swojej subskrypcji + ich partnerzy streamingowi zintegrowani na platformie prime jednym kliknieciem.

jedyne czego nie mialem to peacock (duh, game2) a tak prime (i tak jestem klientem) + espn via disney za +$0.99/miesiac.

Dokładnie, jeszcze jakość bardzo spoko + Amazon robi bardzo spoko transmisje/studia - NFL Thursday 

13 godzin temu, BMeF napisał(a):

chyba nie do końca, bo zmienili sposób liczenia (+pokazano więcej - aż o 44% - meczów w national TV), więc to porównywanie do poprzednich lat jest bez sensu: "industry-wide lift for all sports TV thanks to Nielsen’s more expansive methodology" (w skrócie chodzi o to, że teraz liczeni są widzowie, których kiedyś nie uwzględniano).

tzn. na pewno jest lepiej, bo NBC, ale realnie te wzrosty nie są tak duże, jak staty z artu mogłyby sugerować. po kilku sezonach zobaczymy, czy to rzeczywiście nowi fani i popularność rośnie, czy tylko efekt swieżości oraz innej metodologii. 

W dniu 22.04.2026 o 02:18, memento1984 napisał(a):

Jakiej serii 🥲

toż to ganc dupa i odrzutow kupa naprzeciw dobrze zorganizowanej ekipy w gazie. Za niecaly tydzien wracamy do Ohio na g5 coby sie $ revenue zgadzal!

random shit to perfekcyjne miejsce na ta “serie”.

No ico tam.. Bo ja zweryfikowałem swoje opinie. Cavs znowu wygladaja pogubieni a Raptors zaskakująco dobrze w obornie. Bo atak obu wygląda tak upośledzenie ,że cięzko to nazwać

Ja nie oglądałem wcześniej Raptors może 1 mecz ale ten Murray Boyles niesamowity obrońca. Świetnie sie go ogląda. Ale ta klasa draftu jest mocna. Pamiętam ,że gościu chyba nie był szczęsliwy że trafił do Raptors ale oni trafili dobrego zadaniowca. On robi chyba 17 pkt na TS 69% 

Cavs w tej Kanadzie wyglądali jakby nie dostali wiz na wjazd. Fatalna metamorfoza 

Godzinę temu, ely3 napisał(a):

No ico tam.. Bo ja zweryfikowałem swoje opinie. Cavs znowu wygladaja pogubieni a Raptors zaskakująco dobrze w obornie. Bo atak obu wygląda tak upośledzenie ,że cięzko to nazwać

Ja nie oglądałem wcześniej Raptors może 1 mecz ale ten Murray Boyles niesamowity obrońca. Świetnie sie go ogląda. Ale ta klasa draftu jest mocna. Pamiętam ,że gościu chyba nie był szczęsliwy że trafił do Raptors ale oni trafili dobrego zadaniowca. On robi chyba 17 pkt na TS 69% 

Cavs w tej Kanadzie wyglądali jakby nie dostali wiz na wjazd. Fatalna metamorfoza 

Fatalnie Cavs wygladali na wyjezdzie plus to Raptors maja gracza #1 w tej serii bez dwoch zdan. Barnes gra jak boss w kazdym meczu. Game3 Raptors siadlo i mieli 60% 3pts. Boyles tez gra zyciowke i chyba solidnie kazdy z 4 meczow?

Mitchell znowu pachnie fejkowym superstarem (20pts na 24rzuty w g4). 

Chyba po prostu dostaliśmy standardowe show pt. Classic Mitchell i Classic Harden, gdy prowadzą w serii 2:0 lub 3:ileś Tu jest drabinka na spokojne ECF, jak tego nie dowiozą to są przegrywami większymi niż Pistons, bo Raptors to wg mnie o wiele gorszy zespół niż Orlando. 

Edytowane przez RonnieArtestics

4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Chyba po prostu dostaliśmy standardowe show pt. Classic Mitchell i Classic Harden, gdy prowadzą w serii 2:0 lub 3:ileś Tu jest drabinka na spokojne ECF, jak tego nie dowiozą to są przegrywami większymi niż Pistons, bo Raptors to wg mnie o wiele gorszy zespół niż Orlando. 

Mobleyowi sie tez nie upiecze po takiej serii. Jaka trajektoria “wielkiego wiecznie mlodego talentu Brozka” vs Barnes, damn.