Skocz do zawartości

Random shit 2025/26

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, mac napisał(a):

Raczej niestety nadal są w nie zapatrzeni, co najwyżej znajdują sobie nowe.

Ile znasz ludzi, co nie uznaje autorytetów ?

W internecie np każdy już nie uznaje. W dobie google i chat? Każdy udaje mądrego. Tylko potrzebuje chwili z telefonem. 

36 minut temu, BMeF napisał(a):

Ludzie po prostu powinni grillować Wizards, Sarra i ich coacha, a nie krytykować Heat, Adebayo i Spo za to, że ośmieszyli rywala.

Nie no, raczej nikt nie krytykował stricte Adebayo czy Spo. Wszystko zaczęło się od Koelnera który rzucił granat, wciągając w to 81pkt Kobe i tak się zaczęło:) 

Druga sprawa to, że Wizzards to banda frajerów i powinni zostać zdelegalizowani za ten mecz Bama

42 minuty temu, Mameluk napisał(a):

Nie no, raczej nikt nie krytykował stricte Adebayo czy Spo. Wszystko zaczęło się od Koelnera który rzucił granat, wciągając w to 81pkt Kobe i tak się zaczęło:) 

Pisałem ogólnie, część ludzi na Twitterach, forumkach i ESPN-ach miało realnie meltdown/krytykuje Heat.

Za tę sekwencję Wizards powinni być zdelegalizowani, lol, intencjonalny faul na typie przy -26, żeby inny Ci nie rzucił +81 pkt, jak to brzmi w ogóle. 

31 minut temu, BMeF napisał(a):

Za tę sekwencję Wizards powinni być zdelegalizowani, lol, intencjonalny faul na typie przy -26, żeby inny Ci nie rzucił +81 pkt, jak to brzmi w ogóle.

ALe to raczej odpowiedź na to co robiło HEat w tej kwarcie. Jedni chamsko forsowali Bama by pobił 81 pkt a drudzy hardcorowo próbowali to uniemożliwić z tym ,że uczciwie trzeba dodać że Wizards zaczęli później

bardzo szanuje mack i żałuje, ze siedzi za paywallem Szóstego Gracza bez częstszego wychodzenia do mediów telewizyjnych czy bardziej popularnych przestrzeni internetowych mówiących o nba, bo wiedzę i pióro do wypowiadania się na temat sportu ma w PL topowe. może te wrzuty na YT to krok w te stronę? niech mu się wiedzie

37 minut temu, Mizter napisał(a):

może te wrzuty na YT to krok w te stronę?

to raczej absolutny max z jego strony, swoją karierę dziennikarska w SportowychFaktach wspomina bez entuzjazmu, a o obecnym mainsteamie nie ma od zawsze najlepszego zdania, od zawsze raczej też nie miał ciśnienia na szkiełko, wrócił do rodzinnego Słupska i wydaje się, że jest mu tam dobrze

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

23 minuty temu, Mizter napisał(a):

tak bym zgadywał, chociaż nie wiem co tam dokładnie u niego słychać, dawno nie puszczałem Palmy, a Szósty Gracz jak działał tak działa już chyba czternasty rok (sic)

pamietam jeszcze miał chyba epizod komentowania NCAA w Sportklubie?

Palma to wciąż absolutny top, do tej pory nie dorobili sie godnej konkurencji, choc PS czy Airball też dają radę, Palmę jbc można słuchać za free na spotify

a NCAA w Sportklubie emitowane było do 2012 bodajże, także to totalna prehistoria, patrząc na fakt, że 6G powstało właśnie w tym roku

najpierw Denver potem Boston i to chyba B2B nie podwajajo najlepszego zawodnika ligi i ten w crunch wygrywa mecze. Po meczu Denver myślałem że może Adelman uderzył się w głowę ale po taki samym performansie Mazzuli już nie wiem co mam myśleć. Wygląda na to że im się zdaje że to naprawdę zayebisty plan, wtf

Edytowane przez rw30

Skoro zdecydowali się na wybór między Wolves a Grizzlies a nie Pelicans-Grizzlies to obstawiam przenosiny Timbervolves z prostego powodu. Minneapolis ma bliżej do Chicago, Milwaukee czy nawet Detroit i Indaniapolis co utworzyło by jedną diwizję. Nowy Orlean oraz Memphis mają natomiast bliżej do OKC czy Teksańskiej trójki stąd najpewniej zostaną na zachodzie.