Kubbas Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Embiid sie ogarnal? triple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 4 godziny temu, Kubbas napisał(a): Embiid sie ogarnal? triple double Fizycznie trochę zaczął przypominać sportowca, a momentami nawet gracza NBA. Biega, skacze, czasem powalczy o zbiórkę czy spróbuje kogoś zablokować. Efekty przyszły błyskawicznie, bo grać w kosza zawsze umiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia jednej nocy przedwcześnie parkiet opuścili Giannis, Booker, Jalen Green i Gordon nie wiem nawet czy to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Piątek o 17:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:11 (edytowane) OKC kolejnego gonga zbiera w statement game rozumiem że osłabiona (JDub, Caruso) but still, nie postawili się, a minny grała 4. mecz w 5 dni & zjdała OKle energio & gritem (i tym że wszyscy trafiali za 3 zanim Okla na dobre weszła w mecz) McDaniels zayebisty postęp w ataku zrobił, szacun Edytowane Piątek o 17:29 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Napisałem do Amazona czy będą Polskie napisy, bo ostatnio nie dodają ich do swoich dokumentów sportowych, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi